Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jeżeli ktoś z Was zna jakieś OST z anime o klimacie muzycznym zbliżonym do Cowboy Bebop to prosze niech poda tytuł. Jeżeli ktoś zna jakiś ciekawy OST to też bym prosił by zapodał tytulik.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
gdzieś był temat "najlepsze OSTy" czy coś w tym stylu, moze warto tam zerknąć.:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Tak wiem, może się źle wyraziłem ale w głównej mierze zależy mi na OST zbliżonym do Bepopa - to znaczy by zawierał jazzowe brzmienia.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Chyba w OSTach do Wolf's Rain były takie klimaty, ale to były pojedyncze utwory, nic ponadto.
Aha w ten sposób, czyli ciekawy OST, pokrewny do tego z Cowboya Bebopa. Ja się na muzyce za Chiny nie znam i z rozpoznaniem rodzajów (albo rodzji, nie wiem) to mam problemy, ale może z Triguna, tam jest taka piosenka Permanent Vacation, gdzie słychać nawet bodajże harmonijkę ustną. Więcej do głowy mi nie przychodzi.:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
a sluchales wszystkich 6 albumów, czyli OST 1-3, Vitaminless, Music for Freelance i Movie OST?
Jeśli chodzi o Bebopa słyszałem OST 1-3 i z Movie, tych dwóch pozostałych nie.
Ps . (Do moderatorów) - Można już wywalić do kosza ten temat.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Co prawda Bebopa nie ogladalem wiec nie wiem jaka jest tam muzyczka, ale jezeli chcesz cos z elementami jazz'u to moim zndaniem powinienes siegnac po muzyke z Ghost In The Shell: Innocence.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Wszystkie OST z GITS są WSPANIAŁE !!!
bdw polecam stronkę http://www.anime-ultime.net/ tam mają ponad 400 kawałków z różnych anime, które losowo się odtwarzają na stronie (ta stonka jest u mnie odpalana na dzień dobry i gra sobie cały dzionek )
Pozdr
DD
siema, a znacie jakies linki do soundtrackow z bebopa. Najlepiej bezposrednio ze strony lub do emule (byle nie torrent). pozdro:D
Strony 1