Nie jesteś zalogowany.
Szukam calego DB bez cenzury oraz z japonskim lektorem... informacje bym prosil na pm albo gg
Jest w Anime za Free pierwsza seria.
Ostatnio edytowany przez KAT (2007-03-01 18:02:03)
a czy byla cenzura na tym z RTL7 ??
Tak była
jaka?? bo mam ta wersje i nie zauwazylem sladow cenzury [tj widzialem nagosc, krew, smierc itp..]
podobno nie ocenzurowane jest lepsze i wogole
hybrid otwórz oczy ;] zerknij jak cyborg przeszywa łapką Yamche naprzykład ... i ogólnie spójrz na ten felerny głos a pod nim poddzwięk francuskiego
Ostatnio edytowany przez Belraist (2007-03-01 19:50:53)
Na RTL7/TVN7 puszczali bez cenzury.... Niektóre odcinki w DBZ były skrócone nawet o 10 minut :/... Całe DB bez cenzury widziałem kiedyś na torrentach z dośc dobrym źródłem, tylko zajmowało prawie 150gb
dbz-media stąd można pobrac w formacie .rmvb jeden odcinek około 30mb całe DB, DBZ i DBGT UNCUT
a skąd można pobrać w formacie avi??
z torrentów
no tak ale zajmuje 150gb troche to zajmie zanim sie sciagnie .... narazie pytam moze ktos ma? august ale tam nie wszystkie sa uncat czy moze poprostu nie wszystkie byly obcinane?
w polskiej, francuskiej i amerykańskiej (ścieli 30 odcinków) były najbardziej obcinane.. tam są wszystkie bez cenzury, tyle, że w pierwszych 13 epkach napisali, bo je ucinali prawie wszędzie ze względu na nagośc xD
ale ta wersja która jest na dbz-media to wersja amerykańska, a chodziło o japoński dubbing
no ale to nie jest wersja TV tylko uncut... Nie znam strony, na której by był z japońskim dubbingiem :/
szkoda, szkoda ale i tak dzięki
Ja mam wszystkie epki DVDrip
podawane były linki do torrentów z db uncut
moze ktos ma to ja bardzo chetnie... bo naprawde podobalo mi sie obciete a wierze ze nie wyciete jest o wiele lepsze tak jak z naruto jest... czy inne anime puszczane na rtl 7 byly ciete? jak slayers czy rycerze zodiaku?
wydaje mi sie ze nie było tam tak ciete jak naruto na jetixie... ba napewno nie bylo bo walki i krew była.
Były bardziej cięte.... Krew była tylko na ciałach bohaterów, nie pokazywali momentów jak ona "wyciekała".. Tylko dwa razy pokazali, w DBGT ok. 50 epka - tam się pojawił japoński dubbing i nie było cenzury... Nie było nagości (siusiaka Goku i Kuririna się nie liczy xD) i nie było wulgaryzmów (przyłapałem dwie nieucięte akcje jak Gotrunks pokazuje fakacza Buu i jeszcze jedną ale już nie pamiętam).. Wystarczy popatrzec na czas tych epków - powinnien byc taki sam a strasznie się różni