Nie jesteś zalogowany.
nawet nie pa3e na zaplanowane atrakcje xD www mi sie podoba dlatego:
Ktoś z Katowic może się wybiera ?xE
KAT stawiam 2 Cheeseburgery w czasie podróży xD
jak coś to PM , zawsze raźniej -_-
wpadlbym, ale niestety termin nie odpowiada <wzdycha>
w krakowie bede od 7 marca, gdyby konwent był dwa tygodnie wczesniej <wzdycha ponownie> ...
co tu duzo mowic . po prostu .
Ostatnio edytowany przez parara (2007-03-01 00:34:14)
KDE4 ssie
Jak się z pracy zwolnię to pewno też pojadę A spotkanie ANSI 2 można zrobić
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Lilith_ zwolnij sie z pracy i zostań szewcem jak ja xDDD
Ostatnio edytowany przez kensei_satori (2007-03-01 01:04:29)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Coś czuję, że tak się to skończy :)W poniedziałek składam wypowiedzenie :/ A i dzięki za ujawnienie maine name
Edit: nic nie szkodzi keni-kun
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2007-03-01 01:05:35)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
sumimasen LILITH_ SAN !!!!
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Hmm... "Urlop na żądanie"... da radę..
pyt. tylko czy będzie $<looking>... $ jest...
To już tylko pozostaje chyba sobie tylko wejściówke zarezerwować....
Aa..pozostaje jeszcze tylko wybór środka transportu...eee chyba zdecyduje się na PKP
No i last ... To co zbierają się ludzie z ANSI tom czy ni...???
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
no zbieraja sie ziomal z pkp głównego z pOznania na pewno pare osobek pojedzie tylko jakos rano kolo 5.00 pewnie bo w ptk to ja w pracy jestem do 21 xDDD
To przybędziem z ekipą i Ciem porwiem...<razem z utargiem...:P>
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
A wiec tak rozmawiałam z rodzicami i stwierdzili ze jak tylko jakas osoba jescze bedzie ze mna jechac <czytaj: jakis znajomy czlowieczek do ktorego maja zaufanie> to nawet mnie tam zawiaza oczywiscie bede wracac w ten sam dzien co przyjade ale lepsze to niz wogole tam nie byc teraz tylko pytanko mozna wplacic kase w ten sam dzien jak sie przyjedzie ?? chyba tak co nie?? teraz tylko przekonac kogos zeby ze mna jechal i sprawa załatwiona
Bardzo chccialabym jechac na ten konwent, ale nie wiem czy mnie rodzice puszcza...[deprecha] Ale moze jakos ich przekonam i przyjade... a jak nie to przyjde na nogach xD
Ja już mam rezerwacje projekt id i teraz pozostaje tylko czekać:D:D
P.S. Nie ma jak Hentai Night <lol>
~Everlyn, pewnie będę przejżdżał pociągiem przez Chorzów ze znajomymi, więc jak co, to możemy się zgadać i się do nas joiniesz :]
P.S. Nie ma jak Hentai Night <lol>
Taa, henati-night to powinna być nieodłączna c zęść każdego konwentu, coś jak cosplay xD Na hn zawsze są największe jaja, i aż nie chce się zasypiać ;] Ostatnio tylko szczerze mnie irytuje, że zawsze muszą puścić Darling. Daliby sobie już spokój z tą hypererection i zapodali jakiś nius.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2007-03-01 21:34:38)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Na 99% będę.
Spotkanie ANSI? Super Dajcie znać tylko gdzie i o której
Najprawdopodobniej będę jechał pociągiem z Katowic o 06:28 lub PKSem z Dąbrowy Górniczej gdzieś w godzinach rannych.
Jak ktoś chce dołączyć to zapraszam na priv
Hmm... super... u mnie sytuacja taka jak ostatnio czyli rodzice mnie nie odwiaza i nie puszcza samej zebym jechala tak daleko...[deprecha] Nie chce przegapic kolejnego konwentu Bedzie ktos z Nowego Sacza albo okolic??
jest mała szansa ze ja tez będę hehehe
szkoda że w Krakowie
[cytuj]teraz tylko pytanko mozna wplacic kase w ten sam dzien jak sie przyjedzie ?? chyba tak co nie??[/quote]
Z tego co wiem to można, ale Ci, którzy zarezerwuja sobie miejsce dostaną (oprócz zaklepanej miejscówki) wypasiony indentyfikator z grafika którą sobie wybiorą (pełen szpan [cool]xD) także z rezerwowania są same korzyści xD
Poza tym to super że tyle osób z ansi sie tam wybiera
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Super by bylo jak bysmy sie tam wszyscy spotkali ale znajac zycie zawsze mi sie uda ominac -.- to co chce
Rezerwacje można dokonywać wyłącznie do 12 marca i wtedy i tylko wtdy dostaje się wypaśny ID
Szczegóły konwentu pod adresem Magnificon V
Ostatnio edytowany przez MuGen (2007-03-02 19:44:01)