Nie jesteś zalogowany.
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej na 99,9% bedem ^^ pojadem z kumpelka ktora nie ma zielonego pojecia o anime i mandze, ale moze sie wreszcie czegos dowie, wiec jak co to nie badzcie dla niej brutalni i jak co to bede jechac z dworca w Katowicach wiec moze z kims sie podrodze spotkam...^^ tylko mam nadzieje ze to wypali [okej]
Nyom ja narazie szukam kogos kto by zemna poszedl na konwent ;( i smutno mi bo nikt nie chce auuuuuuu
Heh Mavet to chodz ze mna... chyba ze sie wstydzisz:P
auuu to ty masz kompleks mniejszosci nie ja
Hehehe no bywa... ale wiesz co ja ide sama i jakos nie przezywam xD
bo jakos pupnie sie tak przychodzi samemu ;o a tak to +1 wzwyz jest lepiej ;p wiec co mam wyjsc po ciebie na Konwent ?
No ba xD Skoro sie boisz sam przyjsc... xP
wez idz juz raz bylem sam skoro nie chcesz zemna isc to sie utop tylko ze teraz boli mnie kregoslup wiec sam to jakos tak nie bardzo w paczcie mi razniej chociasz i tak bedzie duzo osob ktore znam na konwencie ale to przyjada z daleka a ja chcialbym zeby ktos przyszedl zemna KRZYCHU BLAGAM CIE! przyjedz
Coś blisko ten magnificon mojego miejsca zamieszkania, więc pewnie też się pojawię;]
no ja mysle bo inaczej to wjade ci w chalupe i porwe ;D nie ma musisz byc uciekamy razem jak cos nie bedziesz mogl
najlepiej to maja ci z krakowa hehehe... ja mam ponad 4h bite pociagiem buuu
No coz ja jeszcze nie wiem czy pojade (taa cholerna matura ) no i nie ma z kim, tak samemu to troche lipa
no i jestem z okolic wawy... ale jeszcze duzo czasu. Moze sie uda
Jak mi znowu buda wypadnie w dzien konwentu, to sie potne...
Nie rozumiem w czym miałoby to przeszkodzić
eeee Mam nadzieje, ze mi nie skonfiskuja browarków tak jak to mialo miejsce na bace :C bedzie smutno ;C ZŁODZIEJE!
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
to browarkow nie mozna ?
mozna tylko gdzies na zewnatrz, jak sie mijscówke wyczaii fajną, ja tak wlasnie robilem, i nie mozna bylo po mnie poznac ... mnie i kampaia zdradzil jednak nasz brak umiaru... po paru nie moglismy sie oprzec przemyceniu kolejnych kilku na teren konwentu
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Pójdzie się gdzieś kulturalnie do baru i po sprawie