Nie jesteś zalogowany.
ej no dlaczego kazdy sie dziwi
(,to i poprzednie zdjecia sa moje prawdziwe:)
ja, bynajmniej się nie dziwie, tylko oceniam to co widzę, a na tym zdjęciu wyglądasz kawaii.
Magnificon... 100 lat świetlnych ode mnie życzę więc wszystkim udanej zabawy.
~Mavet czemu to takie dziwne, że się odzywam?
oj bez przesady
jestem przecietna dziewczyna, nie bedzie zadnego tlumu
Tak nie wygląda przeciętna dziewczyna
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
ej no dlaczego kazdy sie dziwi
(,to i poprzednie zdjecia sa moje prawdziwe:) zreszta bede na Magnificonie, wiec kto bedzie, bedzie mogl sie przekonac
@aya20 - będziesz rozdawać autografy xD?
Maniack: nie, nie bede po prostu napisalam to jesli ktos mi nie wierzy jak wygladam:P
~Quithe: wyglada
~Quithe: wyglada
Przynajmniej nie jesteś zadufaną w sobie panienką. Ogromny + dla Ciebie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
oj bez przesady
jestem przecietna dziewczyna, nie bedzie zadnego tlumu
Jesteś zwyczajnie piękna heh:P Mam twoje inne foto te które mi dałaś tam wyszłaś jeszcze ładniej:) :)
~Quithe: wrecz przeciwnie wlasnie mam bardzo niskia ocene na temat 'swojego wygladu' niestety i nie moge sie tego pozbyc:)))
~sansiro: juz wypowiadalam sie na twoj temat, nie znam cie i nie chce znac....
(sorki admina za offtopa:)
Spoko, tego buca trzeba sprowadzić na ziemię zawsze
~Quithe: wrecz przeciwnie wlasnie mam bardzo niskia ocene na temat 'swojego wygladu' niestety i nie moge sie tego pozbyc:)))
~sansiro: juz wypowiadalam sie na twoj temat, nie znam cie i nie chce znac....
(sorki admina za offtopa:)
idź się pobaw lalkami "Dolfii":P
Dolfii ?
~sansiro :dollfie jesli juz baka!!! tak btw one nie sa do zabawy jak sie nie znasz to nie wypowiadaj ( i zmien ten wiek bo jestes duzo mlodszy)
http://i77.photobucket.com/albums/j55/a … 0_0949.jpg
~malkor: a do czego sa statuly:)?
Ostatnio edytowany przez aya20 (2007-03-02 23:21:10)
a do czego to coś jest?
~sansiro :dollfie jesli juz baka!!! tak btw one nie sa do zabawy jak sie nie znasz to nie wypowiadaj ( i zmien ten wiek bo jestes duzo mlodszy)
Czyli jednak "znasz" tego shemale'a sansiro?
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-03-02 23:21:25)
~Quithe :"znalam" i...nie chce miec z nim nic wspolnego...
~sansiro: nie wypowiadaj sie na moj temat nie zycze sobie tego, jak cos piszesz to juz pisz na swoj..
Ostatnio edytowany przez aya20 (2007-03-02 23:39:26)
no to ja dodam jeszcze jedno moje foto z pokazu
![]()
http://i77.photobucket.com/albums/j55/a … 477-01.jpg
ahahah prawie się nabrałem ze to ty ^^ kiedyś na moim forum była podobna laska przez 3 miesiące upierała się że to ona aż w końcu się poddała i się przyznała
ze co? to jestem ja. porownaj sobie poprzednie foty. zreszta nie bede sie tlumaczyla bo nie mam po co
www.satoshi90.fotka.pl to też ja wiesz ^^
EDIT: Masz jeszcze 14 zdjęć tego kolesia z czterech różnych stronek niekoniecznie są cosplayowe
Ostatnio edytowany przez Satoshi (2007-03-03 00:04:46)
Żeby nie było - znam Ayę osobiście i mogę poświadczyć, że to prawdziwe zdjęcia.
Dziękuję za uwagę.
Ano według mnie jak ktoś wrzuca swoje foty od tak to raczej nie ma jakiejs niskiej samooceny , bo gdyby tak było to pewnie by sie siebie wstydził. IMO!
EDIT: a co do sansiro to mi sie kojarzy z tym gosciem z .hack//SIGN 'SORA' xDDD
Ostatnio edytowany przez kensei_satori (2007-03-03 00:12:32)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
~kensei_satori: lubie pokazywac moje fotki co nie oznacza ze uwazam sie za piekna:)