Nie jesteś zalogowany.
Moim skromnym zdaniem kasagrande ma rację. Nie można nazwać spojlerowaniem- wzmiankowanie o zdarzeniach z odcinka, który już sie ukazał. Podał tez doskonały przykład- jeśli nagrałeś sobie finał MŚ w piłce ręcznej i chcesz obejrzeć ten mecz z całą gamą emocji, które zapewnia niewiedza- jaki też będzie wynik. To raczej powinieneś wystrzegać się zaglądania na portale typu np. interia.pl czy też bild.de (mam ustawioną rodzielczośc 1280x1024, a obrazek z napisem "Wir sind die Weltmeister" zajął mi cały ekran XD ) Odcinam sie jedynie od tych personalnych inwektyw jakie padły w ostatnich słowach postu kasagrande.
Tu niechodzi tylko oto ze walnales spojler ale oto ze powiedziales iz masz to gdzies ze ktos nie ogladal bo i tak bedziesz dalej otym gadac...
strzał w sedno niestety taka prawda
no a co ma czekac miesiąc na wypowiedz o tym odcinku bo ktos jeszcze nie obejrzal? dobrze ze ma to GDZIEŚ bo jakies dziwne prawa ustalacie.
Ale.. chyba.. to jednak temat o Naruto, wiec omawia sie odicnki ktore dopiero co wyszly. Przynajmniej na innych forach tak jest.
Lol dobra wiec niech ci co czytali mange zaczna tu opowiadac otym co sie wydazy za ile tam odcinkow... bo przecierz to dobrze ze beda mieli nas gdzies i to ze inni nie czytaja mangi, no ale co z tego wkonca to ich wina...
a czy ja czytalem mange ? dalem komentarz z epka wydanego przez DB -_-" miedzy tym a manga chyba jest roznica co ? a moze nie ma ? -_-"
znowu to wyolbrzymianie ;]
dobrej nocy.
a czy ja czytalem mange ? dalem komentarz z epka wydanego przez DB -_-" miedzy tym a manga chyba jest roznica co ? a moze nie ma ? -_-"
znowu to wyolbrzymianie ;]dobrej nocy.
Ale on podał tylko taki przykład...
O mandze jest inny temat i tam sobie mozna pisac o mandze.
Lol dobra wiec niech ci co czytali mange zaczna tu opowiadac otym co sie wydazy za ile tam odcinkow... bo przecierz to dobrze ze beda mieli nas gdzies i to ze inni nie czytaja mangi, no ale co z tego wkonca to ich wina...
To jest wątek o anime , a kasagrande pisał o anime , więc porównanie jest nie na miejscu.
A co do Ciebie kolego kasagrande , to jak któryś z Twych "szacownych" oponentów napisał : Nie karm trolla (chyba że lubisz[hehe]) , bo się jeszcze bardziej napuszy
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-03 02:57:33)
oj widze że dzisiaj nie skończy się ten temat o spojlerowaniu no nic ja już uciekam spać chill out
Dalibyście już z tym spokój, nie przegadacie się. Doradzam wrócić do tematu a nie dyskusje o pseudospojlerowaniu, bo jeszcze jakiś modek wam tu wpadnie i zrobi z d*** jesień średniowiecza A co do odcinka to bomba-miodzio, tylko te "nijakie" ruchy Gaary.:)
Ostatnio edytowany przez Gogi (2007-03-03 01:40:59)
mylisz pojęcia i wiążesz ze sobą jakos dziwnie fakty... manga to manga a anime to anime. nikt nie pisal o mangdze ani nie bylo tez powiedziane co sie stanie w nastepnych odcinkach. opisal odcinek ktory wlasnie wyszedł. Nie powiedział niczego czego nie można było wiedziec na tę chwilę.
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2007-03-03 02:37:29)
Hm, sebastianx ja bym nie był zadowolony z takiego tematu, toż to istny burdel a nie topic na forum XD
I jeszcze sie kłócą kto ma co pisać... Se pisz co chcesz, od tego jest forum, by wyrażać swoją opinię i poglądy na dany temat. Demokracje mamy:-D
Tak dorzucę: animacja w 4 odcinku w ogóle stoi na niskim poziomie, jest totalnie skitrana... i nie rozumiem dlaczego[deprecha][fuj]
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-03-03 04:32:24)
Omg z manga to dalem tylko taki przyklad... chodzi mi tylko o pewien szacunek wobec innych a nie to ze mozna miec innych gdzies i to ze np niewidzieli jeszcze odcinka, bo rownie dobrze moge ja miec gdzies innych i tu pisac o mandze...sa jednak pewne zasady i mozna przynajmniej oznaczyc spopjler, co z tego ze odcinek ledwo wyszedl, ktos moze otym niewiedziec i wejdzie co do tego tematu i przeczyta to czego by niechcial.
Koniec offtopa. Za kontynuowanie będą warny.
Jak ja lubię tę robotę! XD
Ah Gracol a właśnie wpadłem na super pomysł :/ w związku ze spojlerami no ale cóż jak koniec offtopa to nie powiem :] A odcinek... jak zwykle przedłużany no ale next odcinek zapewne skupi się tylko na walce gaary( I hope so )
heh odniose sie jeszcze, co do trola to cos tam pisalem o tym w jednym ogolnym poscie, nie bede kazdemu co mnie tu ublizy odpowiadal ;]
co Flamaxa to zeby nie ruszac dalej tematu to powiem bys przeczytal wczesniejsze posty... aha ;] i fajnie ze przeslales mi pw ze spojlerem co bedzie w nastepnych kilku odcinkach ;] ... obejrzalem prawie 120 odcinkow znajac juz fabule i co sie wydarzy wiec mi to pikus ;p i tak obejrze z rowna ciekawoscia tak jak bym nie znal przebiegu wydarzen ;]
jesli chodzi o ostatnie epki to faktycznie sa przeciagane, to skakanie miedzy watkami tez psulo klimat calego epka.
Mam nadzieje ze w nie dlugim czasie poznamy jakie naprawde postepy zrobil Naruto (zw. z Kyuubim) o ile takowe zrobil ;]
bo puki co jedyne co ulepszyl to poslugiwanie sie swoim rozumkiem ;p
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-03-03 11:35:10)
coś nam temat przycichł, więc może skorzystam i zadam pytanko: Czy taki Sharingan jak ma Kakashi albo Sasuke ma jakiekolwiek możliwości hipnotyzujące?
hipnotyzujące ?? chodzi ci o Mangekyou sharingana co lasuje w bani ofierze w późniejszym czasię będzie to możliwe
u tych postaci
właśnie nie chodzi mi o Mangekyou Sharingan tylko o taki jak ma Kakashi i Sasuke. Pytanie moje wzięło się stąd, iż na Jetix Zabuza doszedł do takich wniosków, że Kakashi dezorientuje przeciwnika, wnika do jego umysłu i jakby każe mu wykonac jakąs technikę, a nie kopiuje ruchy. Co sprawia wrażenie jakby kopiował. Ale jakby kopiował to nie byłby w stanie wykonac techniki przed tym, od którego ją kopiuje, a tak się właśnie stało jak pierwszy raz walczyli Kakashi i Zabuza. Wtedy Kakashi wykonał ten cały wir przed Zabuzą. Żeby nie było, że to pytanie nie dotyczy Shippuudena to dodam- czy może ktos kto czytał mange może powiedzieć czy w Shippuudenie to się wyjaśni XD i już nie jest offtop