Nie jesteś zalogowany.
:-) Napisałaś, że masz niską samoocenę, to sie znacznie rozni od uwazania sie za piekną ;-)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
www.satoshi90.fotka.pl to też ja wiesz ^^
EDIT: Masz jeszcze 14 zdjęć tego kolesia z czterech różnych stronek niekoniecznie są cosplayowe
:o:o:o:o:o:o:o:o[slina];)
ze co? to jestem ja. porownaj sobie poprzednie foty. zreszta nie bede sie tlumaczyla bo nie mam po co
Co sie przejmujesz, przecież dla Satoshiego w świecie anime nie ma miejsca dla kobiet o takiej urodzie:P Według niego anime interesują się tylko tzw. pasztety... (wiem, bo znam osobiście).
Satoshi napisał:www.satoshi90.fotka.pl to też ja wiesz ^^
EDIT: Masz jeszcze 14 zdjęć tego kolesia z czterech różnych stronek niekoniecznie są cosplayowe
:o:o:o:o:o:o:o:o[slina];)
LOL, mam nadzieje, że w to nie uwierzyłaś XD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-03-03 00:27:02)
Nie no, taka glupia nie jestem .
~Hatake: dzieks, bo nie lubie jak ktos mi wmawia ze to nie ja , jak wiem jak wygladam grrr
... Według niego anime interesują się tylko tzw. pasztety... (wiem, bo znam osobiście).
LOL drobiowe, czy jakie??
~Hatake: dzieks, bo nie lubie jak ktos mi wmawia ze to nie ja , jak wiem jak wygladam grrr
Pewnie, ze wiesz w koncu lustro masz
Ej, Aya a moze ci sie pomylilo po prostu? Moze nie masz w domu lustra i wszyscy przez cale zycie wmawiali ci ze to ty, a tak naprawde to nie ty?
Na stos z innowiercą!!
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
~pa3cja: mam lustro i widze sie w nim kilka razy dziennie:P:P
Hatake napisał:... Według niego anime interesują się tylko tzw. pasztety... (wiem, bo znam osobiście).
LOL
drobiowe, czy jakie??
Nie, pasztetowa za 1,99 z biedronki
No problem:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-03-03 01:03:28)
ja wierze :-)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
kto nie chce wierzyc niech nie wierzy
EDIT:
~kensei_satori
Ostatnio edytowany przez aya20 (2007-03-03 01:10:21)
... Według niego anime interesują się tylko tzw. pasztety... (wiem, bo znam osobiście).
Widać że w dalszym ciągu mnie nieznasz...
Hatake napisał:... Według niego anime interesują się tylko tzw. pasztety... (wiem, bo znam osobiście).
No on nie napisał, że zna Ciebie osobiście, tylko te pasztety co się anime interesuja przeciez xDDD
Satoshi napisał:Hatake napisał:... Według niego anime interesują się tylko tzw. pasztety... (wiem, bo znam osobiście).
No on nie napisał, że zna Ciebie osobiście, tylko te pasztety co się anime interesuja przeciez xDDD
Nie właśnie o to mu chodziło bo chodzę z nim do klasy i mieszka blok obok mnie ^^
Ostatnio edytowany przez Satoshi (2007-03-03 01:19:25)
no wiem wiem ^^ to mial byc taki mały pocisk xP
Ehh jak wszyscy foto, to Ja chyba tez się przełamię...
<za ew. problemy z monitorem odpowiedzialności nie biorę>
A oto i Ja
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
kensei_satori napisał:Satoshi napisał:Hatake napisał:... Według niego anime interesują się tylko tzw. pasztety... (wiem, bo znam osobiście).
Nie właśnie o to mu chodziło bo chodzę z nim do klasy i mieszka blok obok mnie ^^
Nie, nie o to xD chodziło mi o to, co właśnie wcześniej napisałem, a dlaczego? bo sam, żeś to kiedyś już powiedział Dobrze pamietam xD
A z resztą, ciebie zawsze trudno zrozumieć w formie tekstowej
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-03-03 04:23:28)
Satoshi napisał:kensei_satori napisał:Satoshi napisał:Hatake napisał:... Według niego anime interesują się tylko tzw. pasztety... (wiem, bo znam osobiście).
Nie, nie o to xD chodziło mi o to, co właśnie wcześniej napisałem, a dlaczego? bo sam, żeś to kiedyś już powiedział
Dobrze pamietam xD
A z resztą, ciebie zawsze trudno zrozumieć w formie tekstowej
Ale zonk hahhahahah Dobre[respekt][respekt]