Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Chyba odrobinę przeceniasz moją pozycję w IDG
Chyba odrobinę przeceniasz moją pozycję w IDG
Tak poza tematem na szybko. Jest w ogóle taka fucha? Bo ostatnio po obejrzeniu z Hiki X-Men 2 w wydaniu dvd poważnie zaczęliśmy się zastanawiać kto robi napisy, i czy ktoś sprawdza osobę robiącą napisy do wydań oryginalnych. Ogólnie napisy do wszystkich 3 części są totalnie spartolone
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Z Hiki Spoko stary, nie peniaj, ja tylko na jedną nockę jakby co <--w sensie, że jedna noc i już mnie nie ma, bez żadnych podtekstów Nie będę koledze robił konkurencji
Co do istnienia stanowiska korektora - nie wiem.
- Nie krępuj się, Albercik, usta-usta!
- Ja tylko niosę pomoc.
- Dobra, dobra, nie poznaję kolegi... Hehe... Cicha woda...
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-03-02 02:34:55)
~Freeman, hehehe, szkoda, że już poszła spać xP Lepiej nie rzucaj już takich tekstów, bo jednak pod tym mostem będziesz kimał
I co z posadą korektora, jest takowa?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Quithe & Freeman, aleście mnie rozbawili o "poranku", mało się we własnej kawie nie utopiłam. Najlepiej obaj przyjedźcie, będzie wesoło[okej]
Cała przyjemność po mojej stronie, ale po stronie Quithe jeszcze calsza na pewno
Wesoło może być, nie da się ukryć
Wychodzi, że dla mnie będzie jakieś 250% przyjemności:)
I to bez naciskania guzika
I to bez naciskania guzika
Taa, jeszcze chcę pożyć:) Wystarczy jeden raz: od domofonu. No, może kilka kliknięć spacją:)
Żeby potem nie było na mnie: nie ja wyciągnąłem spację
Poradzono mi zakup paralizatora:) Na wszelki wypadek. Podobno skuteczny na spacje.
Paralizator dobra rzecz, członki sztywnieją i człowieka trzęsie
To kiedy jest to całe spotkanie w ambasadzie?
Strony Poprzednia 1 2 3 4