Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
będzie spoiler!!
miałem wszystkie odcinki na płytach wersie polską (allegro) i oryginalną (jakaś torrent.com[strona już nie istnieje]). i muszę powiedzieć że nie spodziewałem się że aż tyle rzeczy może być ocenzurowanych. Oryginalnych odcinków DB bez cenzury jest od 20 do 40 więcej i do tego są dłuższe. to co zrobili z tego anime to po prostu czarna magia mi najbardziej zapadło w pamięć ocenzurowanie jak komórczak zjada swoje ofiary w szczególności tego typa co chciał zapłacić piccolowi za ratunek w orginalnej wersji tak ładnie się rozpuścił a w polskiej wycieli w tym miejscu ze 150 sekund
A może miałby ktoś namiary na serię uncut + dual audio?? Najlepiej na torrent.
Czy na stronce dbz-media wszystkie odcinki DB są uncut czy te przy których pisze że są uncut??
Po co ściągać tyle GB danych ???
Przecież można się z kimś dogadać odnośnie nagrania !
Ja mam wszystkie odcinki DVDrip i wszystkie kinówki DVDrip.
na stronie www.majin2007.com powinno być ale tam trzeba sie zarejestrować (bezpłatnie, strona jest po angielsku)
pierwsze 60 odcinków uncut BDZ (.ogm [dual audio]) ma 15 seedów i 57 peersów
strona mnie denerwowała więc już z niej nie ściągam ale jej tracker nigdy mnie nie zawiódł
jakby co Login:skam hasło:skam123 jakby ktoś angielskiego nie znał
Ostatnio edytowany przez skam123 (2007-03-03 13:34:57)
Po co ściągać tyle GB danych ???
Przecież można się z kimś dogadać odnośnie nagrania !
Ja mam wszystkie odcinki DVDrip i wszystkie kinówki DVDrip.
bo niektórzy mają szybsze łącze i zanim się z kimś dogadają to już to będą mieli ;] a takie przesyłki bawienie się płytami to przecież dodatkowe koszty ;]
powiem ci szczerze ze nie narzekam bo mam lacze 1mg i powiem szczerze ze 2gb sciagalem przez dobry tydzien to zalezy od tego czy duzo osub udostempnia... a strony nie zawsze daja transferu po 200kb/s
powiem ci szczerze ze nie narzekam bo mam lacze 1mg i powiem szczerze ze 2gb sciagalem przez dobry tydzien to zalezy od tego czy duzo osub udostempnia... a strony nie zawsze daja transferu po 200kb/s
no to widzisz, ale jak trafisz na dobrze seedowanego torrenta? ja np. w takim przypadku mogę zassać po 2-2.5 gb na godzinę...
więc jak mogę mieć coś przez kilka nocy a płacić za wymianę to sam ssam ;>
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2007-03-04 02:35:42)
Ja mam DB DVD RIPA.
skoro tyle wycieli z epkow to moze dlatego patrzyli sie na siebie po 2 minuty ;P i kamera wokol nich krecila ;p
te wycinanie mnie denerwuje, na rtl mi sie podobalo ale jak pomyslec ze w orginale jest jeszcze lepsze... dobry przyklad naruto
Strony Poprzednia 1 2