Nie jesteś zalogowany.
No Hybrid jeśli przypuszczasz, że ten film będzie podobny do Troi czy Alexandra, to jest to bardzo błędne przypuszczenie A co do tego poduczenia się języka, to akurat w twojej wypowiedzi nic nie wskazywało na to, że porównujesz ten film do tych dwóch wymienionych, bo nikt telepatycznie nie potrafi chyba odczytać, o czym myślałeś pisząc "ten film to będzie kupa".
Ale przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza, ludzie spokojnie Kto będzie chciał, ten obejrzy. Ja tam czekam z wielką niecierpliwością już od dawna i bardzo się cieszę, że już tylko 20 dni do polskiej premiery zostało.
dla mnie wszystkie te filmy o starozytnosci są podbne i zapewne ten tez taki będzie, moze nie, moze tak- w kazdym razie ja na niego nie czkeam
Od kiedy ukazal sie pierwszy trailer, to czekam na ten film z niecierpliwoscia. Jedynie co mnie troche razi, to fakt ze sa jakies potwory. Ale to nic, takie akcje tez lubie, tylko bylem nastawiony poczatkowo na czysty realizm.
Czysty realizm? 300 gości przeciwko milionowi raczej nie można nazwać realizmem To taki Matrix w starożytności by powstał ;]
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Wiesz, można to i tak odebrać. Lub tą walkę jako ostatnia walkę i to by było zakończenie filmu (coś w tym stylu). Nie mówiłem, że oni mieli by to wygrać.
No zobaczymy, co za czort wyjdzie z tego filmu.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-03-04 02:19:19)
Od kiedy ukazal sie pierwszy trailer, to czekam na ten film z niecierpliwoscia. Jedynie co mnie troche razi, to fakt ze sa jakies potwory. Ale to nic, takie akcje tez lubie, tylko bylem nastawiony poczatkowo na czysty realizm.
To jest na podstawie komiksu Millera, więc w sumie nie ma się co dziwić
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Poszukaj na necie nieoficjalnego trailera z Comiconu, a przedwczoraj pojawił się trailer kinowy. Ja na żaden film z 2007 roku tak nie czekam, jak na ten. Komiks... Wydany i u nas elegancko, ale jeśli wydanie albumowe (jakieś 80zł) z różnych powodów Cię nie interesuje, to na torentach znajdziesz na pewno.
a ja mam kilka lepszych pozycji tj.
Spiderman 3, Piraci z Karaibów 3, Transformers, i oczywiscie
RESIDENT EVIL 3: EXTINCTION
a tu trailerek
http://movies.ign.com/objects/605/605467.html
no normalnie nie moge sie doczekac kontynuacji najlepszego filmu na podstawie roownie dobrej gry
~darkschab, z Residentem to wyjechałeś 1 dobra, ale 2 tragedia. Po 3 nie spodziewam się niczego lepszego
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
~darkschab, z Residentem to wyjechałeś 1 dobra, ale 2 tragedia. Po 3 nie spodziewam się niczego lepszego
pie....lisz synu że głowa boli dwujeczka była idealna
a 3 napewno dotrzyma kroku ;p
szczerze mówiąc to dwójka była wielką amerykańską super produkcją tak samo jak "wzgórza mają oczy"(czyt. Gniot) ale to tylko moje zdanie, w końcu moge jeszcze wyrazać swoją opinie:P
szczerze mówiąc to dwójka była wielką amerykańską super produkcją tak samo jak "wzgórza mają oczy"(czyt. Gniot) ale to tylko moje zdanie, w końcu moge jeszcze wyrazać swoją opinie:P
nie porównój tych dwóch filmów bo to zupełnie odmienna sprawa ale zgadzam sie z toba co do Wzgórz, poniewaz był to film średni ale nie doszukałem sie tam śladów super produkcji
ale dlaczego niby super produkcja to coś złego ?? większość filmów jakie oglądam są własnie takie i mnie to pasuje idąc do kina zapiera aż dech od efektów i dzwięku itp. to jest według mnie coś ale całjkiem możliwe że niektórym RE nie przypadł do gustu .
Ja sie jednak do nich nie zaliczam ponieważ do tej pory Resident Evil to mooj ulubiony survivor horror
aha i jeszcze jedno przypomnijcie sobie klimat 1 i 2 części gry nie raz podskakiwałem na krześle z wrażenia i tu porównuje do pierwszej części filmu gdzie było podobnie a np. w częsci 3 juz było własnie wiecej akcji i scigający nas non stopa Nemesis i to samo ma miejsce w 2 części filmu
S.T.A.R.S.
Mam takie same zdanie, z tym że trzecią cześć ocenię dopiero po jej ewentualnym oglądnięciu
[EDIT]: na "300" chce wybrać się do kina
Ostatnio edytowany przez Beavis (2007-03-04 17:49:00)
Ja się o ekranizacji Resident Evil (już dwójki w szczególności, trójki osobiście nie zamierzam oglądać nawet na divxie nie wypowiadam lepiej Chała moim zdaniem jakich mało. Jedynkę dało się jeszcze obejrzeć trybem fire&forget, ale dwójka to było coś absurdalnego Zgodzę się z Piratami, Spider Manem czy Transformersami - te filmy obejrzę z przyjemnością (w każdym razie czekam na nie, a jakie będą, to się jeszcze okaże , ale kolejny RE u mnie nie mieści się nawet na liście rezerwowej.
ps: Nemezis w dwójce to był najlepszy potwór w filmie od czasów bad guyów w Power Rangers Nie zapomnę tej akcji,jak goni tą główną bohaterkę, ona przeskakuje przez siatkę i ląduje na samochodzie, Nemezis wali z tej swojej rakietnicy, samochód wybucha... a siatka między nim a samochodem nietknięta Ja rozumiem, że gusta są różne i darkschabowi się ten film podobał, good for him. Dla mnie ta seria to straszliwie zmarnowany potencjał i w skrócie słabizna.
mnie dwójka bardziej przypadła do gustu ... a co do 300 nie moge sie doczekac na 100% ide na premiere ;]
Już niecałe 3 tygodnie tylko Szefu, i na szczęście będą w Bałtyku grali
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-03-04 18:33:22)
Ja się o ekranizacji Resident Evil (już dwójki w szczególności, trójki osobiście nie zamierzam oglądać nawet na divxie nie wypowiadam lepiej Chała moim zdaniem jakich mało. Jedynkę dało się jeszcze obejrzeć trybem fire&forget, ale dwójka to było coś absurdalnego Zgodzę się z Piratami, Spider Manem czy Transformersami - te filmy obejrzę z przyjemnością (w każdym razie czekam na nie, a jakie będą, to się jeszcze okaże , ale kolejny RE u mnie nie mieści się nawet na liście rezerwowej.
ps: Nemezis w dwójce to był najlepszy potwór w filmie od czasów bad guyów w Power Rangers Nie zapomnę tej akcji,jak goni tą główną bohaterkę, ona przeskakuje przez siatkę i ląduje na samochodzie, Nemezis wali z tej swojej rakietnicy, samochód wybucha... a siatka między nim a samochodem nietknięta Ja rozumiem, że gusta są różne i darkschabowi się ten film podobał, good for him. Dla mnie ta seria to straszliwie zmarnowany potencjał i w skrócie słabizna.
wybaczi im bo nie wiedzą co czynią
RE2 to zajebisty film akcji i nie wiem co ci sie w nim nie podoba jakas akcja z rakietnicą heheh
ciekawe, czy ty nie wiesz ze to film sf miedzy innymi zresztą nemesis był dokładnie odwzorowany z gry wiec nie mozna powiedziec ze był żle zrobiony a raczej zrobiony idealnie co do power rangers to widze ze nadal lubisz ogladac hehehe
sory za moje nerwy ale naprawde nie rozumie jak ktos moze nie docenic tego filmu napewno jestes w grupie której podobała sie eranizacja Alone in the Dark (żarcik)
moze mi powiesz jeszcze ze Silent Hill jest kepski, którego pod wzglądem przeniesienia gry na duży ekran oceniam na 2 miejsce zresztą widac ze nie grałes w gierki tego typu a moze były po prostu za tródne
sory za offtopa :p
a co do 300 to mam nadzieje ze bedzie filmem dobrym bo nic mnie tak nie cieszy jak dobra zabawa w kinie:)
ps. widział ktos Ghost Ridera bo nie wiem czy isc do kina ??
(mam gre i jest streaszliwa ghrrrr:()
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-03-04 18:45:10)
@darkschab - i po co te osobiste wycieczki? Naprawdę tak trudno zrozumieć to, co napisałem? Przecież zaznaczyłem wyraźnie, że to jest moje zdanie, mało tego, cieszę się, że się tobie ten film podobał. I po co zaczynasz? Oglądaj sobie dalej ambitne kino, czyli RE2, które dla innych ludzi jest najwyraźniej za "tródne". Hehehe.
Fakt ludzie ogl ambitne filmy:D Spider man, tylko jedynka była taka w miare, resident, to łupanka, wole gierke:)
300, zeby była podobna do Gladiatora Ridleya Scotta to bym z chęcią obejrzał:) Ja czekam,az na zwycięzce Berlinskiego Restivalu Małżeństwo Tui:) po tym jak wygral moze szybciej dotrze do Polski:)
~darkschab, fakt, Nemezis został dokładnie odwzorowany na podstawie gry, ale co z tego, skoro w filmie wypada po porostu śmiesznie "Tródno" jak już Freeman wspomniał
Ghost Rider do podobno gniot totalny, mogłem iść, ale sobie darowałem. Znacznie lepiej ubawiłem się z Hiki na "Zwiąż mnie" Almodovara xD