Nie jesteś zalogowany.
info: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=4870
download:
- [Ayako] [ 49.94 mb ] [ MP4 ] episode 1
- [Ayako] [ 49.39 mb ] [ MP4 ] episode 2
- [Ayako] [ 44.45 mb ] [ MP4 ] episode 3
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2007-03-25 20:24:17)
Na pewno siegne po te serie, gdyz pierwsza bardzo mi sie podobala. Kto wie, moze i wezme sie za tlumaczenie xP Wie ktos ile ma to miec epkow?
Mi pierwsza seria podobała się średnio. Najbardziej denerwowało mnie to że po każdym ciosie jaki został zadany głównej bohaterce, rozrywała jej się koszulka i to było troche głupie.
Mnie też pierwsza seria jakoś średnio przypadła do gustu. Za dużo fanserwisu, zdecydowanie
"Skazany na zajebistość"
Ja tylko czekam aż ktos się weżmie za napisy do tego. Pierwsza seria mi się very podobała , ( bo lubie echii powiązane z walkami )
Gruba kreska(-), kiepskie ecchi (nie jara mnie), zajefajny ending.
Ostatnio edytowany przez radziocd (2007-03-04 14:57:29)
Mi się pierwsza seria podobała, między innymi dlatego że:
po każdym ciosie jaki został zadany głównej bohaterce, rozrywała jej się koszulka
Za dużo fanserwisu, zdecydowanie
Dla mnie to raczej plusy , przynajmniej w tym przypadku.
---------------------------------
Kto wie, moze i wezme sie za tlumaczenie xP Wie ktos ile ma to miec epkow?
Chyba 13, przynajmniej tak jest napisane na AniDB.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-03-04 15:56:02)
Ja tylko czekam aż ktos się weżmie za napisy do tego. Pierwsza seria mi się very podobała , ( bo lubie echii powiązane z walkami )
Hmm...to to ma jakieś dalsze serie?
nio anime znosne zobaczymy co bedzie w nastepnych epach Kat --> no to lecisz wydaje mi sie ze anime warte tlumaczenia ;>
Bez korekty, będą dzis wieczorem, stanę na głowie żeby to zrobić. (jestem na 10 min)
-_- poczekaj jeszcze parę dni i daj z korektą
To wtedy dopiero będą w sobotę, wystawię je bez i może ktos się pofatyguje.
Ostatnio edytowany przez radziocd (2007-03-04 16:50:58)
Bez korekty, będą dzis wieczorem, stanę na głowie żeby to zrobić. (jestem na 10 min)
-_- poczekaj jeszcze parę dni i daj z korektą
Na pewno siegne po te serie, gdyz pierwsza bardzo mi sie podobala. Kto wie, moze i wezme sie za tlumaczenie xP Wie ktos ile ma to miec epkow?
Anime jest super, więc na co jeszcze czekasz KAT
a to ma jakies inne serie ? -.-
Hmm...to to ma jakieś dalsze serie?
a to ma jakies inne serie ? -.-
Tak, pierwsza seria nosi tytuł: Ikkitousen
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-03-04 16:59:46)
Hmm...tam pisze tylko o tej pierwszej serii , a co z dalszymi?
Druga seria to właśnie ta nowa: Ikkitousen Dragon Destiny.
PS: mam wrażenie że nie rozumiem czegoś i wyjdę na głupka .
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-03-04 18:06:17)
wpiszcie na anidb po prostu ikkitousen i macie 2 serie. a ten temat jest o 2 serii co dopiero wychodzi
Druga seria to właśnie ta nowa: Ikkitousen Dragon Destiny.
PS: mam wrażenie że nie rozumiem czegoś i wyjdę na głupka .
Ech to nie Ty czegoś nie zrozumiałeś tylko ja . Wymyśliłem sobie że Dragon Destiny to jakieś wydumane angielskie tłumaczenie dobrego starego Ikkitousena (coś jak Dirty Dancing i Wirujący Seks[hehe])
Nie doczytałem od początku , mój błąd
No i ten obrazek mi na początku nie wyskoczył
PS: Ok ściąga się , niema jak fanserwis i mordobicie razem , poprostu seria idealna
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-04 18:25:09)
No i ten obrazek mi na początku nie wyskoczył
Tak to jest, jak podlinkowuje się obrazki z AniDB lub z innych serwisów które blokują zewnętrzne linkowanie. Ale cóż niestety praktycznie każdy tak robi, a później się dziwią że ludzie nie widzą obrazków.
A dla niezdecydowanych, zastanawiających się czy warto ściągać serię, zauploadowałem trailer: Ikkitousen Dragon Destiny - trailer
A tak w ogóle to fajnie że tak szybko znalazły się osoby do tłumaczenia, bo przynajmniej nie będę musiał ściągać hardka. Gdyż już mam 2 wersje raw i raczej mi to wystarczy skoro polskie subki są już w planach.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-03-04 18:49:29)
2 rawy? A który lepszy?
Dzisiaj nasza Brygada Zagłady Hałcnowa powinna wydać napisy do Ikkitousen Dragon Destiny. Postaram się zrobić korekte do napisów Radzia!
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side