Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
2 rawy? A który lepszy?
Mam rawa od CP-Raws który wyszedł jako pierwszy i tylko dlatego go ściągłem oraz od l33t-raws.
Różnica jest widoczna na pierwszy rzut oka, w przypadku l33t-raws kolory są bardziej intensywne i w ogóle obraz jest ostrzejszy. Ale nic dziwnego skoro różnica w rozmiarze to prawie 100 MB, l33t-raws - 224 MB a CP-Raws - 141 MB.
PS: Gdyby było zainteresowanie to mogę upnąć gigeshare lub gdzieś indziej rawa.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-03-04 19:35:42)
Najbardziej denerwowało mnie to że po każdym ciosie jaki został zadany głównej bohaterce, rozrywała jej się koszulka i to było troche głupie.
To jedyny powód dla którego wytrwałem przy tej serii ... nie wiem czy chce mi się powtarzać te doświadczenie.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
hehe lepiej by sie ona znow nie pokazala , bez niej jakos 1 odcinek mi sie podobal , chodz sa wyrownane szanse a nie gdzie znow głowny bohater (DBZ,One Piece i wiele wiele innych)jest glupi jak but , wytrzymalosc ktorej nie da sie okreslic ...
Dzisiaj nasza Brygada Zagłady Hałcnowa powinna wydać napisy do Ikkitousen Dragon Destiny. Postaram się zrobić korekte do napisów Radzia!
zrobicie jakieś ładne ASS do rawa ? i czy w ogóle będzie synchro do rawa l33t-raws ??
ivelios napisał:Dzisiaj nasza Brygada Zagłady Hałcnowa powinna wydać napisy do Ikkitousen Dragon Destiny. Postaram się zrobić korekte do napisów Radzia!
zrobicie jakieś ładne ASS do rawa ? i czy w ogóle będzie synchro do rawa l33t-raws ??
Nie i nie. Ja nie lubię ASS, dlatego nie robię napisów w tym formacie. Synchra do l33-raw też nie będzie bo go nie mam, narazie przynajmniej.
PS: Gdyby było zainteresowanie to mogę upnąć gigeshare lub gdzieś indziej rawa.
Ja bym był zainteresowany, nawet bardzo:D
Ostatnio edytowany przez radziocd (2007-03-04 21:50:47)
Napisy możecie już pobierać.
PS. Jeszcze jutro je sprawdzę, czy coś przez przypadek nie przeoczyłem...
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Ok , dzięki DevilDrom za informację. Ściągnę l33t
DevilDrom napisał:PS: Gdyby było zainteresowanie to mogę upnąć gigeshare lub gdzieś indziej rawa.
Ja bym był zainteresowany, nawet bardzo:D
Bardzo proszę: DirectRaws
Napisy możecie już pobierać.
PS. Jeszcze jutro je sprawdzę, czy coś przez przypadek nie przeoczyłem...
Więc najprawdopodobniej jutro jak wrócę ze szkółki to sobie obejrzę i ocenię.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-03-05 00:38:21)
16:58 ...cenzura
ale ending pokazuje jakie w tej serii drzemią możliwości
16:58 ...cenzura
hehe trzeba będzie poczekać na wersję DVD i mieć nadzieję, że zostanie ona usunięta...
Co to cenzura? Uciecie kawałka anime?
Jest jakis sposob na poznanie czy dana grupa wypusciła odcinek z cenzurą czy bez? Jeśli nie pisze przy zamieszczonym odcinku gdzie tego szukac?
Co to cenzura? Uciecie kawałka anime?
Jest jakis sposob na poznanie czy dana grupa wypusciła odcinek z cenzurą czy bez? Jeśli nie pisze przy zamieszczonym odcinku gdzie tego szukac?
Cenzura w tym przypadku, to światełka w strategicznych miejscach u pewnego nadobnego dziewczęcia w biblijnym stroju Ewy (ale bez listka;) )
Niczego nie ucięto , jeszcze zobaczę jak to będzie wyglądać w L33T , jak mi się ustrojstwo raczy wreszcie dociągnąć
Ale ending wizualnie miażdży
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-05 14:41:47)
Ale ending wizualnie miażdży
O_o tak zwłaszcza podkreślenie co niektórych części ciała...[kombinuje][slina]
Choć w kilku miejsca przesadzili z ich 'wielkością'...:P
O_o tak zwłaszcza podkreślenie co niektórych części ciała...[kombinuje][slina]
Choć w kilku miejsca przesadzili z ich 'wielkością'...:P
Jeżeli przyjmiemy jako kryterium pewną uroczą panią porucznik z Bleacha, to w Ikkitousenie DD jednak niema mowy o przesadzie
Taki już urok tych serii
Ech, znowu mi wyskoczył nie wiedzieć czemu Cienisty Klon Posta
Sorki
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-05 14:54:53)
Nie natknałem sie w sieci na zadne informacje swiadczace ze jest juz wersja bezcenzury.
Gdzienie gdzie spotkac mozna wyraz nadzieji ze konwersja z wersji DVD załatwi sprawe.
Mam nadzieje ze nikt z nas jej nie przegapi.
Będziemy czuwać
Cóż kreska dużo mocniejsza i ostrzejsza w tej serii Ikitousena, dlatego jest mniej erotyczna. Ja osobiście czekam na swoją ulubioną SONSAKU HAKUFU!!!
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Yappari... druga seria, podobna do pierwszej. W cholere pants shootów (chyba ubiega się o miano Ecchi 2007 xD) i golizny... zaliczyć to można na plus - zboczki są w 7 niebie xD. Jeśli chodzi o ending... muzyka nie powala a animacja... jedyne co jest takie zauwazlanego to to, ze panienki nie nosza staników przez co widać ich suty. Zabieg ten im sie nie udal... lepiej jak jest mniej widac, a reszte sobie wyobrazić xD. Nadal mam dziwne wrazenie, ze serii mało brakuje do soft hentaja (co pewno by urozmaicilo fabule xD)
dodałem w pierwszym poście linka do wersji [Ayako] [ 49.94 mb ] [ MP4 ]
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2007-03-05 21:20:34)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna