Nie jesteś zalogowany.
ktoś da linka na torrent albo coś, mi na PW, potestowałbym sobie tą gre na moim super komputerze a ten link na MU pisze, że plik jest usunięty z serwera... fajnie tak zuploadować i zaraz usunąć:D
mariodreamer mi chodziło już o gre spatchowaną do wersji 1.13
Ja sciągłem sobie tego patha ale jakoś nic sie nie dzieje,wogóle nie chce mi go spatchować.
PS.Możesz podać linka do wersji dzieki której bede mógł go spatchować do wersji 1.13
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
ma ktoś gre w wersji 1.13
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
też bym prosił o linka do tej giery najlepiej w wersji najaktualniejszej:>
Ponawiam prośby poprzedników Mógłby mi ktoś wysłać na PW linka do tej gierki?
"Skazany na zajebistość"
Ja ją w końcu z mula zassałem w wersji 1.13... wieczorkiem postaram się zuploadować na jakiegoś sendspace'a
[cytuj=mastah]wieczorkiem postaram się zuploadować na jakiegoś sendspace'a[/quote]
Byłoby miło
Fatal/Fake 1.13 GRA <- tu link do giery:)
7ZIP <- a tu do programu, którym można rozpakować to archiwum;]
miłego ssania:)
Ostatnio edytowany przez mastah (2007-03-05 18:29:36)
Dzięki wielkie mastah
"Skazany na zajebistość"
niech ktos to wysle gdzie indziej bo tam gdzie wrzucił ~mastah jest zawalony ;/ i nic sciagnąc sie nie da
wrzuce na Diino troche pozniej jeszcze
http://www.mastah.diinoweb.com <- wrzuciłem jeszcze na diino tak jak pisałem... teraz o tej porze powinno się ładnie ściągać:) tylko trzeba pamiętać, że maksymalnie 2 osoby na raz mogą się łączyć... ale plik mały więc powinno jakoś pójść:)
ps. Jeśli by ktoś nie zauważył to to jest ten plik "FATAL.FAKE.ver1.13.7z" a link do programu, który poradzi sobie z rozpakowaniem tego archiwum podałem parę postów wyżej[papa]
Ostatnio edytowany przez mastah (2007-03-06 02:03:14)
Wielkie thx
pytanie... czemu nie reaguje na pada system go wykrywa a gra nie.. poprzednia wersja nie miała takiego problemu
gra "reaguje" na pada, u mnie wszystko ok
wersja 1.13 ma wile dobrego
łatwiej mi sie combo strzela (np.szermierzem Avalon )
Gilgamesz ma fajny styl walki ale kurde trudno mi sie nim gra( wume zucic ten świro mieczyk, skuć łańcuchami, ale czy bramę Babilonu nieee,a wogóle jest?)
A i kim jest ten czarny kolo co rzuca nożami?
Ale zmienić by mogli:
1) pare bubli graficznych, jak i leprze tekstury
2) jakaś historyjka w singlu by sie przydała, i bonusy o przejściu jej
3) mana by mogła zostawać po każdej walce(a nie że zawsze mamy zero a skończyliśmy poprzednią walkę na lvl 3)
4) tego bardziej czegoś
EDIT: ba Gilgamesz opanowany...
MAm pytanie komputer w sytuacjach kryzysowych używa czegoś na wzór koła ratunkowego pokazuje się combo ratunkowe ale za to jeden z znaków pieczęci znika..jak to się używa?
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-03-08 00:16:14)
MAm pytanie komputer w sytuacjach kryzysowych używa czegoś na wzór koła ratunkowego pokazuje się combo ratunkowe ale za to jeden z znaków pieczęci znika..jak to się używa?
Narazie odpowiem tylko na to:P Musisz nacisnąć przycisk oznaczony D oraz, któryś z ataków. Imho bardzo przydatna rzecz, tylko nie zawsze można jej użyć. Jeszcze nie wyczaiłem do końca kiedy można to zrobić. Zawsze wychodźi podczas Twojego komba, ale nie raz udało mi się nim przerwać kombo przeciwnika;] Potrenuj, zobaczysz.
Tutaj mamy doujinową gierkę na PC, a zobaczcie co na WP znalazłem:D:
Fate Tiger Colosseum
Hehe, wreszcie jakaś naprawdę nowa nawalanka od Capcomu wyjdzie i to na dodatek na podstawie F/SN, szkoda tylko że będzie exclusivem na PSP:(.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-04-08 09:01:07)