Nie jesteś zalogowany.
czyli ze znajomymi nie można pójść na jakiegoś questa ?? są tam wogule jakieś questy ??
hehehe oczywiscie ze sa guesty do tego masz cala fabule do przejscia, jakies 25+ misji w samej podstawce. misji sie nie da zrobic samemu (no moze jak sie kto uprze z henchami mozna :S)
druzyne mozesz miec zawsze pod warunkiem ze zrobisz ja w miescie, po wyjsciu ze spota nie masz mozliwosci spotkania innych graczy, ja akurat bylem znudzony pk z l2 wiec mi bylo takie cos na reke :]
prócz party nie ma żadnej innej możliwości ??
w tibie (nie śmiać się) grałem tylko i wyłącznie dla TvT i nie wyobrażam sobie aby w grze MMO nie spotykać innych graczy na expowiskach
ma to wady i zalety, jesli chodzi o farmienie to raczej zaleta, nie ? byc moze nie znasz sytuacji gdzie kradna dropy albo ks'uja moby. na duzym serwerze l2 dla przykladu nie masz szans ukatrupic zadnego bossa, zawsze znajdzie sie ktos szybszy.
na duzym serwerze l2 dla przykladu nie masz szans ukatrupic zadnego bossa, zawsze znajdzie sie ktos szybszy.
Chyba, że ty jesteś tym szybszym
ile kosztuje cały zestaw Guild War ??
130 zł, jeśli masz wPLN na gram.pl 99 zł, jeśli kupisz od kumpla w granicach 50 - 60 zyla :p
to sama podstawka ... ale kazda czesc tyle kosztuje wiec sobie pomnóź x3
Ostatnio edytowany przez Belraist (2007-03-04 01:00:34)
a sporo ludzi w to gra wogule ??
i jak można się poznawać w grze jak spotyka sie tylko teamy ??
*w ogole
jakto teamy ? na spotach(miastach) normalnie jak w kazdym mmo ludzie biegaja i cos kupuja / sprzedaja / szukaja gildi, party czy informacji.
olbrzymia ilosc ludzi, ale wiekszosc ludzi pewnie siedzi w ostatniej kampani.
gw chyba najszybciej zdobywa sie znajomych, dlaczego ? z musu nie da sie samemu wszyskich misji zrobic wiec gra sie z przypadkowymi ludzmi, jak sie dobrze z nimi gra to mozna sobie kogos wrzucic do friendsow
w empiku jest taniej, tak samo w wirtus.pl
mam pytanie: Jak dorwac wersje trial?
Na stronie pisza że trzeba czekać na event lub dostać key od innego gracza. Ma ktoś na zbyciu taki key?
Ile czasu zajmuje ściagnięcie gry + pierwsze uruchomienie(dogranie poprawek)?
Ostatnio widziałem Guild Wars w Media Markt za 49zł pierwsza kampanie i po 89zł za drugą i trzecia (Factions i Nightfall).
Sam gram do jakichś 4 miesięcy, dość szybko znalazłem dobrą Polska gildie bez której można się obyć ale członkostwo ma wiele korzyści.
Jak wychodzisz za miasto w trybie fabularnym to świat jest tworzony indywidualnie dla ciebie i twojej drużyny.
Świat jest ogromny w podstawowej wersji zobacz sam: to główna MAPA (a TU masz resztę mapek).
Polecam.
Ostatnio edytowany przez Sigall (2007-03-04 23:08:00)
w empiku jest taniej, tak samo w wirtus.pl
mam pytanie: Jak dorwac wersje trial?
Na stronie pisza że trzeba czekać na event lub dostać key od innego gracza. Ma ktoś na zbyciu taki key?Ile czasu zajmuje ściagnięcie gry + pierwsze uruchomienie(dogranie poprawek)?
Musisz dostać keya, podobno na stronie po rejestracji czy coś takiego...
Jeżeli po instalacji dopiszesz do skrótu w właściwościach komendę -image (np: C:\Program Files\Guild Wars\Gw.exe" -image )[po zainstalowaniu wszystkich lokacji musisz usunąć komendę], będzie to może około godziny być ale w tym czasie nie zużywasz klucza.
pamietaj o tym ze podstawka i factions ma troche mniejsze wymagania od nightfall (chodzi o tryb pve bo w pvp wymagania sa takie same)
to musze skoczyc do media markt
ehh szkoda ze ja niemam takiej mozliwosci, by z buta wskoczyc do media mark ... w moim przypadku koszty podruzy wyniossą tyle ze juz lepie jzamowic pocztą :p ... ale o ile pamietam to bylo chyba 59 a nie 49 ...