Nie jesteś zalogowany.
Ma ktoś może wersję od Death-Gods? Zastanawiamy się nad tą grupą.
Ja mam ją i jestem bardzo zadowolony. W końcu w jej skład wchodzą ludzie z Toriyama World.
Jasmine napisał:Ma ktoś może wersję od Death-Gods? Zastanawiamy się nad tą grupą.
Ja mam ją i jestem bardzo zadowolony. W końcu w jej skład wchodzą ludzie z Toriyama World.
Lepsze nowiny dałoby, że są ludzie z Live Evil xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jasmine napisał:Ma ktoś może wersję od Death-Gods? Zastanawiamy się nad tą grupą.
Ale bez tłumacza. Gdybym ściągał to dalej Animandę, w końcu wypuszczają te odcinki z niewielkim opoznieniem. Tak jak ep 14.
Ostatnio edytowany przez Zatoichi (2007-01-23 01:51:55)
hmm zastanawiam sie czy ktos pracuje nad napisami do filmu kinowego Death Note
czy to jest fake?? tu macie linka do filmu i czekam na potwierdzenie ja juz( a może dopiero) zasysam ;p
http://fourzerofour.us/index.php?p=downloads&s=death
dobra juz wiem ze to live action movie ;p
ale jak ktos chce to prosze bardzo
ciekawe czy godne uwagi
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-01-23 06:00:38)
[Animanda] Death Note - 14 juz jest
Death note movie jest nawet niezly ale czy warto go specjalnie sciagac ?? ... Anime jesst duzo leprze.
Ostatnio edytowany przez DeathScythe (2007-01-23 09:47:52)
Właśnie obejrzałem nowy opening i ending Death Note i powiem tyle, że... NIEŹLE "ZHARDKORZYLI" <lol> W porównaniu do poprzednich piosenek, to te są niczym heavy metalowe utwory. Może dlatego, że twórcy chcieli podkreślić rozwój akcji. Jedno trzeba przyznać... TO WYMIATA!
Dla tych, którzy jeszcze nie widzieli nowego openingu i endingu:
ENDING
OPENING
Ostatnio edytowany przez czacha222 (2007-03-05 01:31:33)
W sumie to pierwszy raz, kiedy usłyszałem metal w op/end ;] Death Note nabrał dynamizmu, te 2 utwory dodały mu uroku. Jedyny problem, to "tłumaczyć, albo nie tłumaczyć" (to be, or not to be xD).
Moim zdaniem, to ta muzyka w ogole nie pasuje do DN
Ending świetny , oop beznadziejny.
Wygląda jak AMV, ale to nie powód by nazywać go beznadziejnym. W sumie, nad gustami się nie dyskutuje ;]
Moim zdaniem opening i ending nie pasuje, szczególnie teraz, jest zbyt hardkorowy (opening zwłaszcza).
Może wcześnie, kiedy
UWAGA SPOJLERY
SPOJLERY
Spojlery
Raito był jeszcze Kira, pasuje idealnie do jego mani (szaleństwa) , a teraz... kiedy akcja zrobiła się wolniejsza, mniej sie dzieje i w ogóle Raito juz nie jest Kirą, eee dali taki openning. Zreszta uważam, że DN był lepszy kiedy Raito był Kirą... ta burza mózgów, kombinowanie i jego sposób myślenia... teraz tego brakuje, a Raito stał się jakoms pipą blee. Ja chce Raito jako KIRE!
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-03-05 21:59:41)
Nie tylko Ty Maniack, nie tylko Ty...
Moim zdaniem anime troche stracilo na atrakcyjnosci. Teraz juz jest wogole pozbawione naWet szcZatkowej logiki i przyczynowosci zdarzen. Troche przesadzili z byciem cool ( wiezowiec dla 6 osob) i absurdem( kajdanki non stop, zamkniecie w klatkce 40 dni? ). Bede ogladal do konca ale cos czuje ze to sie skonczy jak Gungrave tylko ze szybciej niz w gungravie zaczna sie odcinki psujace calosc anime (wlasciwie w DN juz sie zaCZELY)
...a Raito stał się jakoms pipą blee. Ja chce Raito jako KIRE!
'
SPOILER
...
spoko ziom doczekasz sie juz wkrótce ^^
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Dokładnie :> Skończcie gadać, zobaczycie jak się rozkręci ;]
moim zdaniem to po prostu odsapnięcie, jeśli akcja cały czas by się toczyła na takim poziomie jak na początku, to byłoby chyba za pięknie
A dla mnie ta zmiana Lighta w praworządnego bohatera była arcygenialnym posunięciem. Teraz ciekawe co się stanie jeżeli osobowość Kiry powróci i natrafi na osobowość praworządnego rycerza . Jak to zostanie psychologicznie rozwiązane
(widziałem 18 odcinków narazie)
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-06 01:33:42)
Co do openingu i endingu, to nie mam nic przeciwko. Mi pasuje taka "hardcore'owa zmiana". Podkreśla to rozwój akcji w coraz to nowszych odcinkach. Fabuła może stawać się nudna, ale na pewno nie na długo.
Death Note jeszcze nie raz nas zadziwi, możecie być pewni xD
Ostatnio edytowany przez czacha222 (2007-03-06 02:14:24)
A po za tym obie piosenki sa bardzo energetyczne i szybko wpadaja w ucho
ps. nowy epek od kuro-hany juz jest xD