Nie jesteś zalogowany.
Znacie jakąś fajną serię do obejżenia w 4 dni na spokojnie? Jestem chory i nie mam co robić.
Ktoś mi mówił, że Bleacha tak oglądnął (ale to chyba nie na spokojnie).:D
Ostatnio edytowany przez radziocd (2007-03-05 22:42:00)
Szukaj serii 52epowej... po 13 epkow / dzien z pewnoscia sie wyrobisz. Poza tym to kazda inna seria (mozna ogladac po 2, 4, 6, 8 itd epkow)
No dobra, a co byście mi polecili jako fajnowi głównie Naruto i Gundama (DB nie cierpię ).
gundam seed klik <=== pierwsza czesc
Gundam seed destiny klik <== druga czesc
Fafner in the Azure klik
sprobuj jak jestes chory school rumble klik
EDIT
Jezeli lubisz naruciaka to Bleach klik a takze wszystko podobne : mozesz akze sprobowac black lagoon klik for example milego ogladania
Ostatnio edytowany przez kafej666 (2007-03-05 22:59:43)
Moze zacznij sobie ogladac D.Gray Man? (wyszlo bodajze 21 epkow) Na poczatku wydawalo mi sie beznadziejne, ale teraz z nie cierpliwoscia czekam na nastepne odcinki.
Hmmm, a co myślicie o Cowboy Bebop i Final Fantasy Unlimited?
hmm osobiscie twierdze ze Cowboy Bebop jest w porzadku ale nic po za tym a final to final tez nic szczegulnego ale jezeli jestes fanatykiem tej gry i blablabla to sprobuj
Cowboy Bebop w porządku ale przy niektorych epach zaczyna nudzic, nie bralbym sie za to w czasie choroby. sproboj: ONE PIECE! ale napewno nie obejrzysz tego w 4 dni...
299 odc x 20min = 5980minut / 60 min = 99godzin i 40 minut... no dałbyś radę jakbyś się naprawdę postarał. wyjdzie trochę ponad 4 dni jakbys nic innego nie robił tylko oglądał
pozatym:
Black Lagoon
Last Exile
Get Backers
obejrzyj sobie slayersow, gto albo 12 krolestw
wszystko ok, ale odradzil bym Get Backers z powodu tego ze "Cowboy Bebop w porządku ale przy niektorych epach zaczyna nudzic, nie bralbym sie za to w czasie choroby". Poprostu sa bardzo nie mile wstawki w postaci zapychaczy, ktore wsposob fantastyczny wybijaja z rytmu i glowny watek gdzies sie zaciera. Szkoda, ale fakt faktem anime takze godne polecenia (jak juz sie wykurujesz)
ja bym akurat zrobil na odwrót, odradzilbym bebopa na rzecz Get Backers... calosc wg mnie jest bardziej udana...
Polecam ci do obejrzenia black lagoon pierwszy i drugi sezon.
Hmm czy ja dobrze usłyszałem cowboy bebop tylko w porządku? dla mnie to świetne anime(dla wielu też), kultowe, szybka akcja ,sensacja lepsza niż w bardzo dobrych filmach z hollywood, humor , świetne postaci, do tego Jazz naprawdę nie wiem o co wam chodzi[bzdura]Skoro jesteś chory no najlepsze będzie jakaś produkcja w stylu school rumble, azumanga daioh czy full metal panic, na pewno poczujesz się lepiej po nich[yahoo]
Ostatnio edytowany przez hwdp (2007-03-05 23:14:26)
hmm osobiscie twierdze ze Cowboy Bebop jest w porzadku ale nic po za tym a final to final tez nic szczegulnego ale jezeli jestes fanatykiem tej gry i blablabla to sprobuj
Zgadzam sie z Toba ~Hybrid. Oczywiscie tylko w polowie poniewaz nie polecil bym ani tego ani tego na chorobe
Ostatnio edytowany przez kafej666 (2007-03-05 23:14:22)
Obejrzyj sobie FMA wraz z kinowka Nawet jak juz ogladales to obejrzyj jeszcze raz XD
ja polecam full matal panic w szczególności fumoffu?
hwdp: pewnie, uważam że CB jest średni, miejscami nudzi, glowny bohater jest czasami denerwujący, to moje zdanie i uwazam ze jest wieeeele lepszych produkcji.
Full Metal Alchemist obejrzyj, bo wciąąąąga XD
..ja akurat wyrobilem się w 3dni z całą serią xP (bez kinówki)
Ostatnio edytowany przez parara (2007-03-05 23:42:58)
KDE4 ssie
Obejrzyj sobie FMA wraz z kinowka Nawet jak juz ogladales to obejrzyj jeszcze raz XD
Popieram
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-03-05 23:34:59)