Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
FMA i kinówka, albo 2 serie School Rumble.:)
a ja ci poradze, oszczedzaj oczy bo po 10 latach zawodza
Fate stay night , green green , midori no hibi. na 4 dni powinno wystarczyc.
Spróbuj Naruto. Mi co prawda oglądnięcie zajęło tydzień, ale nie byłem chory i musiałem chodzić na zajęcia. To znaczy obejrzałem "tylko" 180+ odcinków z paczki od mbella i dalej nie chciało mi się ściągać.
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2007-03-06 00:46:15)
Znacie jakąś fajną serię do obejżenia w 4 dni na spokojnie? Jestem chory i nie mam co robić.
Eureka seveN. Idealna - 50 odcinków, które wciągniesz praktycznie naraz (w normalnych okolicznościach mogłoby się to skończyć zaniedbaniem obowiązków, ale w Twej sytuacji...).
Polecam maraton Gundama (od pierwszej serii) , raz zrobiłem sobie coś podobnego i niezłej głupawki dostałem,
Jesli jednak nie lubisz mechów to proponuje 12 królestw, lub zestaw Lain, Haibane Renmei, NieA_7, poleciłbym jeszcze Ginga Eiyyu Densetsu, ale strasznie ciężko to ściągnąć
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
To istnieje coś takiego jak "Fan Naruto"? Jak to można oglądać?
Ale gdybym miał jakąś przygodówkę wraz z walkami oglądać to wybrałbym: Underground Tokyo (jak to dawno było... hm...), Erementar Gerad (to najbardziej zbliżone do twojego gustu), Mai Otome (miodzio), Fate Stay Night,
a jak już będziesz duuuży... to ecchi połączone z walkami "Sumomo mo Momo" (no ja konkretnie przy tym wysiadam, nawet zastanawiam się nad zdeklasowaniem w tej kategorii "He is my Master". I to poważnie )
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-03-06 01:26:00)
Hmmm... po krótkim "przeglądzie" fajne wydaje mi się black lagoon, na pierwszy żut oka to jakaś historyjka w stylu Bonda?
I jeszcze mam pytanie co do Gundamów, co było pierwsze? Bo jak na razie to czytałem tylko mangę Wing...
Hmmm... po krótkim "przeglądzie" fajne wydaje mi się black lagoon, na pierwszy żut oka to jakaś historyjka w stylu Bonda?
I jeszcze mam pytanie co do Gundamów, co było pierwsze? Bo jak na razie to czytałem tylko mangę Wing...
Mai Hime, Air gear,Kimi Ga Nozomu Eien(14 ep ale za to jakich[placze] i inne ktore zostaly wyminione wyżej.
Obejrzyj sobie Gundam Seed'a, a pozniej Gundam Seed Destiny.
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-03-06 13:09:46)
Podobno Seed to remake Zeta, ale Zeta jest, rzecz jasna, starociem.
Podobno Seed to remake Zeta, ale Zeta jest, rzecz jasna, starociem.
Seed bardziej przypomina pierwszego gundama z 1979 roku, a to że jest starociem, cóż za 5 lat będzie można to samo powiedziec o Ghost in The Shell, albo o Akirze, jesli coś jest dobre to wiek nie ma tu znaczenia.
Ogólnie gundamy sa podzielone na cztery niezalezne od siebie universa
Proponuje dwa najciekawsze:
Universal Century
Mobile Suit Gundam
Gundam 8th MS Team
Gundam 080
Gundam 083
Zeta Gundam
Kontratak Chara
Gundam F91
Mobile Suit Victory Gundam
I najnowsze Cosmic Era:
Gundam Seed
Gundam Seed Destiny
Gundam Stargazer
mozna jeszcze obejrzeć After War Gundam X - ta historia stanowi osobną calośc
zresztą więcej info tutaj:Stronka o Gundamie
Ostatnio edytowany przez opcy (2007-03-06 13:37:38)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Naszła mnie dziwna myśl: czy jest anime, o szpiegach, takie z intrygami, zwrotami akcji itp? Coś jak Splinter Cell?
Naszła mnie dziwna myśl: czy jest anime, o szpiegach, takie z intrygami, zwrotami akcji itp? Coś jak Splinter Cell?
Eureka seveN, poniekąd. Zasadniczo leją się tam na mechy, ale "action-stealth" również występuje. Odcinek 27 uraduje każdego amatora MGS i SC (to oczywiście marginalne zalety owego wspaniałego anime).
kriss napisał:Naszła mnie dziwna myśl: czy jest anime, o szpiegach, takie z intrygami, zwrotami akcji itp? Coś jak Splinter Cell?
Eureka seveN, poniekąd. Zasadniczo leją się tam na mechy, ale "action-stealth" również występuje. Odcinek 27 uraduje każdego amatora MGS i SC (to oczywiście marginalne zalety owego wspaniałego anime).
Właśnie miałem polecić to samo. Bądź co bądź idealne na 4 dni, mimo ze w 2 obejrzałem.
Ja tam na spokojne obejrzenie w 4 dni bym polecał serię Monster, ewentualnie 2 serie GITS'a =)
Ja tam na spokojne obejrzenie w 4 dni bym polecał serię Monster, ewentualnie 2 serie GITS'a =)
Ja z kolei telewizyjnego GitSa bym nie polecał, gdyż jest plastycznie pskudny (właściwie - biedny, bo choć powstał stosunkowo niedawno, to po obejrzeniu co lepszych produkcji Gonzo, jak np. Last Exile, GitS: S.A.C. po prostu niesmaczy tymi przaśnymi renderami i ubogą kreską).
Kimi Ga Nozomu Eien - za to nie bierz się jak nie spełnisz ponizszych warunków:
-jesteś zdrowy
-jesteś zdrowy i silny psychicznie
-jest wysokie ciśnienie
-jest nienajgorsza pogoda
-czujesz ze nic nie jest w stanie cie zdołować...
tego czegoś w zyciu nie ogladaj w chorobie... choc nie mowie ze jest zle... poprostu trzeba byc w naprawde dobrym humorze zeby po zniszczeniu go przez te anime nie popaśc w depresje
A black lagoon jest bardziej o przestępczości, mafiach i chłopcach na posyłki... ale polecam..
Chociaż w tym się muszę zgodzić z hybridem, ta seria miażdży!
Ostatnio edytowany przez FranzKafka (2007-03-06 17:59:18)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna