Nie jesteś zalogowany.
Fajnie wygląda ta twoja tapeta, tylko szkoda, że ma białe tło.
Tapeta jest wzięta z minitokyo.net, zaraz poszukam w historii i ci napiszę, bo wg tego co tam pisało nie mogę jej udostępnić bez wiedzy autora.
Edit:
tu masz link do tapety, tylko najpierw musisz się zarejestrować.
P.S. znalazłem jeszcze jedną tapetę z Karehą, jak chcesz to ci zapodam. Oto ona.
Ostatnio edytowany przez Bakura (2007-03-06 13:17:04)
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Poszukiwania os-tan XP ciąg dalszy....
Bylo by super, gdyby taki maly animowany os-tan reagowal (animacja+dzwiek) na rozne zdarzenia sytemowe. Cos jak asystent w M$ Office.
Bylo by super, gdyby taki maly animowany os-tan reagowal (animacja+dzwiek) na rozne zdarzenia sytemowe. Cos jak asystent w M$ Office.
To znaczy, że zamiast spinacza lub kotka chciałbyś Xp girl? Niezłe podsuń ten pomysł, na forum ostan może coś wymyślą. A co ona niby miałaby robić, śpiewać, mówić: have a nice day?
Kainote link
Umu umu
A mi się coś wydaje, że ta laseczka z XP na tym filmiku to trochę ściema, w sensie montaż, animacja... Nic więcej...
Widział ktoś tak ładnie animowane maskotki? Raczej nie...
EDIT:
Gdzieś mam sporo maskotek z Love Hiny i Negimy
Ostatnio edytowany przez strusic (2007-03-06 19:56:07)
Virus napisał:Poszukiwania os-tan XP ciąg dalszy....
Niestety tylko tańczy, ale sa tez maskotki ktore gadaja do ciebie co jakis czas...
Fajnie to ująłeś Virus 'lasencja'. To najlepiej będzie, kiedy ją znajdziesz jak wrzucisz to na jakiś serwer i tutaj zapodasz linka. Wszyscy będą hepi. No chyba, że będzie miała takie wymagania sprzętowe i nie pójdzie bez porządnego procka i grafy.
Lasencja, lasencja xD. Na pewno malych wymogów nie ma... skoro vista inspirant ma takie same jak Win Vista. Szukam, szukam jej, ale nigdzie nie ma
A mi się coś wydaje, że ta laseczka z XP na tym filmiku to trochę ściema, w sensie montaż, animacja... Nic więcej...
Widział ktoś tak ładnie animowane maskotki? Raczej nie...EDIT:
Gdzieś mam sporo maskotek z Love Hiny i Negimy
Źle ci sie wydaje... To jest japonskie, a w japoni wszystko jest mozliwe. Wiekszosc maskotek obiona jest przez fanow, dlatego czesci z nich jest prosta (te co sa dodawane do gier, np. Soul Link bądz After, potrafia jeszcze gadac)... po drugie postep nauki wciaz sie rozwija, wiec wszystko jest mozliwe... zreszta sam Hatake mowil, ze wie gdzie te laske zamowic...
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-03-06 20:02:29)
kisiel thx
Może mi ktoś powiedzieć co ona ma w tym menu napisane, bo same #$%&@%*&&* wiedzę, ma jakieś dodatkowe ustawienia? Ale pomysłowe to jest, gratuluję pomysłowości autorom.:D
Kainote link
Umu umu
A ot mój pulpit po modernizacji Szkada że nikt nie znalazł os-tana bo
Czak napisał:Bylo by super, gdyby taki maly animowany os-tan reagowal (animacja+dzwiek) na rozne zdarzenia sytemowe. Cos jak asystent w M$ Office.
To znaczy, że zamiast spinacza lub kotka chciałbyś Xp girl? Niezłe podsuń ten pomysł, na forum ostan może coś wymyślą. A co ona niby miałaby robić, śpiewać, mówić: have a nice day?
Chodzilo mi o cos co zastapi wszelkiego rodzaju chmurki i komunikaty. No moze nie zastapi ale zmieni sie sposob interakcji systemu z uzytkownikiem. Chyba za bardzo wybiegam w przyszlosc. ;P Np. taki programik zapisywal by sobie jak czesto cos uruchamiasz i przy kolejnym wlaczeniu danego progsa dopial/a by ci jakims tekstem/animacja/dzwiekiem. To prawie nadalo by troche osobowosci systemowi. Oczywiscie nie chodzi mi o AI!!! Tylko o prosta reakcje na zdarzenia systemowe itp.. Koniec bo zaraz zagmatwam to jeszcze bardziej. ;P
Ta win girl to nawet bardzo pomysłowa jest, a szczególnie to, że można oby dwie na raz załączyć. Tylko szkoda, że tej drugiej nie można konfigurować.:(
Kainote link
Umu umu
Multi z To Heart, ka? gdzieś mialem takich w cholere z Love Hiny, tyle ze one procz gapuienia sie jeszcze do ciebie gadaly + mozna im bylo ciuch zmieniac... ogolnie wole bardziej zaawansowane laski
Virus jak byś znalazł to daj znać na pw
Ależ wybór wielki, a jakby tak wszystkie na raz uruchomić to cały pasek mogą obsiąść. Tak ogólnie to mi się Motoko chyba najbardziej z nich podoba. Fajny bajer, doskonały na zaspokojenie chwilowej niemożności znalezienia Xp Girl, jeśli masz takich więcej to zapodaj, będzie większy wybór przy obsadzaniu okien, swoją drogą to jak one siadają na pasku umieszczonym u góry lub z boku ekranu?
Kainote link
Umu umu
Znalazłem całą stronę z panienkami podobnymi do tych Virusa i Kisela, tylko sęk w tym, że te się instaluje w jakiś specyficzny sposób a readme jest po japońsku.:( Tu jest link do tej strony, jak ktoś wpadnie na pomysł jak to odpalić niech napisze na forum.
w readme pisze tak [cytuj]■インストール
[for Windows]
0. Windows版ではマスコットアーカイブ(*.tar.gz)を展開する必要はあり
ません。
1. MaCoPiX本体プログラムを起動します。
マスコットが立ち上がったら右クリックメニューから
「インストール」→「ランチャメニュー(tar+gz)」
      を実行します。
      なお、MaCoPiXインストール直後の初回起動時には初回起動メニュ
ーが立ち上がります。この場合も同様に
「インストール」→「ランチャメニュー(tar+gz)」
を実行してください。
2. ファイル選択メニューからダウンロードしたマスコットアーカイブ(*.tar.gz)
      を指定します。
3. アーカイブが自動的に展開、macopix.exeのあるトコロと同じディレク
トリにマスコットファイルがインストールされます。
■ 注意 ■
なお、すでにインストールされているファイルに関しては上書き
されてしまいます。
WindowsのTemoraryディレクトリにアーカイブを展開したファイルが作
成されます。気になる場合は各自で削除してください。
[/quote]
skoro pisze 'for windows' to przecież w nim musi działać.
Kainote link
Umu umu