Nie jesteś zalogowany.
Mysle ze Sasuke pokona Orochimaru, ale mam nadzieje ze pozniej zginie z rak Itachiego. I podobalo mi sie jak zrobil Orochimaru w chu*a I ktos nawet kiedys wspomnial, ze Itachi jest silniejszy od Orochimaru.
a moze to saske dal sie w tego hu..a zaladowac bo po spoilerkach widac ze juz po walce i smiedzi mi tu cos podstepek orochimaru poczekamy jeszcze tydzien zeby sie dowiedziec ale tak czy siak cos te czaptery ostatnio pokrecone jak druty na złomie
Ostatni chapter naprawde swietny (a mialem po fillerach skonczyc czytac...) Tylko starasznie nie podoba mi się ta prawdziwa forma orochimaru, a co do tych spoilerkow to raczej sa nie prawdziwe bo
1. Za krótka by była
2. Napewno będą jeszcze jakieś retrospekcje z główna rolą orochimaru
3. Sasuke nie może przegrać bo to = kontenerkiem z jego ciała a to = koniec z marzeniami o walce sasuke .vs. itachi w której obydwoje gina (+ sakura gratis)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Itachi ma zginac..? Nie, nie. Tylko nie moj Itachi.
Co lubisz Itachiego ??? Oj Pa3cja przecież on jest psychiczny, niewiesz że człowiek który źle kieruje swoja siłą jest poprostu głupi ?
Pewnie ze go lubie. Lubie psychiczne postacie.
Dlaczego ludzie wychodza z zalozenia, ze zawsze trzeba lubic tych dobrych? Z Akatsuki lubie Sasoriego i Itachiego.
Ja nietwierdze że trzeba lubić tylko dobrych bohaterów, w końcu od zawsze ludzi pociąga zło( mnie też). Ale sądze że on mógł inaczej ukierunkować swoją siłe, bo można być złym ale być sadystą to już zupełnie inna szufladka.
Noo! Wlasnie lubie go bo jest zly i jest sadysta [hehe]
Zaczynam sie ciebie bać Pa3cja, ale tacy ludzie jak ty zawsze mnie pociągali:):):D
pa3cja jest na swój sposób urocza (ze swoimi upodobaniami rozumiem to ) BTW lubie twojego avika a co do chapterka to spoq sądze że sasuke poturbuje Ora i ucieknie
a moze to saske dal sie w tego hu..a zaladowac bo po spoilerkach widac ze juz po walce i smiedzi mi tu cos podstepek orochimaru poczekamy jeszcze tydzien zeby sie dowiedziec ale tak czy siak cos te czaptery ostatnio pokrecone jak druty na złomie
Hmm...o jakich spoilerach mowa??
Domo, domo
Mi sie wydaje że Kabuto zdradzi Orochimaru, i pomoże Sasuke a conajmniej niebędzie pomagać Orochimaru. a tak po za tematem to ja też lubie twojego avatarka Pa3cja.
Orochimaru posiądzie ciało Sasuke (yaoi poprostu ) , i wtedy spotka się kiedyś tam z Itachim
Orochimaru posiądzie ciało Sasuke (yaoi poprostu ) , i wtedy spotka się kiedyś tam z Itachim
Uwaga spojler~~
: Sasuke zamierza zabić orochimaru.
[URL=http://img112.imageshack.us/my.php?image=chapter34402nb7.jpg][/URL]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-03-07 15:40:13)
wiem co zamierza sasuke ale wiem też co zamierza orochimaru i o tym pisałem
Orochimaru i Akatsuki nie przepadają za sobą więc może być wesoło jak Itachi zobaczy Oro w ciele swego brata
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-07 15:44:05)
aleś walnął spojlera , czlowieku to nie zaden spojler to chistoria już stara, to jest spojler
[URL=http://img181.imageshack.us/my.php?image=36926539vx8fi5.jpg][/URL]
tekst ;którym jestes saske czy oro
obstawiam oro bo nie lubie sus.ki
No w tym temacie to raczej nietrzeba pisać czy coś jest spojlerem czy nie bo przecież to jest w temacie i każdy kto tu siedzi musi liczyć się z ryzykiem wyczytania czegoś nowego :).
No w tym temacie to raczej nietrzeba pisać czy coś jest spojlerem czy nie bo przecież to jest w temacie i każdy kto tu siedzi musi liczyć się z ryzykiem wyczytania czegoś nowego :).
KE ? a czy tu ktos komus wypomina jakies spojlerki, raczej nie
a ze sansiro napisal SPOILER (nie zawadzi ) to i milo z jego strony
i jeszcze wspomne ze juz po walce, szybko cos tak, jak mi oro wywinie numer i kipnie to nie scierpie chyba wole teze ze oro wygral, saske siedzi w jego glowie w anclu, cos na ksztalt naruciaka i liska, a teraz naruto w pieknym stylu wkroczy i uratuje ucip.e suske pokonujac ora itachi akatsuki i całą reszte
Narazie Naruto jest za cienki bolek żeby rozwalić całe akatsuki i na dodatek Orochimaru, tak więc sobie poczekamy.