Nie jesteś zalogowany.
Ba, od 8 rano. Tym razem nawet opening przetłumaczyli
mnie się opening podoba jako muzyka, ale patrząc na jego wizualny aspekt , to oczy mnie bolą jak na to patrzę =_='
Od 8?! Czyli napiski bydą jutro ^^ fajnie, bo aż mnie świerzbi aby zobaczyć co się stanie, ale nie! poczekam do napisów ^^ byde wytrwała
łaa _-_
chyba zniosę kwadratowe jajo =_= to będzie test wytrzymałości (czekanie na napisy of kors, a nie znoszenie kwadratowych jaj )
Ostatnio edytowany przez kunai (2007-03-07 21:42:51)
ja czekam na napisy od Anime-Garden:) do takiego anime trzeba mieć najlepszej jakości napisy:)
a mnie sie nowy opening nie podoba ani wizualnie ani z muzyki >_< wolalam poprzedni.
no i wreszcie zaczyna sie akcja (znowu) rozkrecac
猫が大好き!!!
mnie się opening podoba jako muzyka, ale patrząc na jego wizualny aspekt , to oczy mnie bolą jak na to patrzę =_='
A mi się właśnie wizualnie najbardziej podoba .
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-03-07 22:47:27)
Wiem że zapewne zostane zbesztany i zbluzgany bo zadam jedno głupie pytanie. A mianowicie : ile odcinków liczy sobie seria Death Note bo zainteresowało mnie to anime ???
37 - tyle podaje chyba anidb
Dziwne, bo ja na anidb znalazlem, ze 24 :/
Gdyby porównać linię fabularną anime i mangi DN, to spokojnie mogę powiedzieć, że NA BANK NIE 24 odcinki, bo to oznaczałoby, że seria skończy się za 3 epy, a jeszcze spoooro wątków zostało do przerobienia, jakby tu.. "oj, będzie się działo" xD
37 epów jest w sam raz, myślę, że zmieszczą się w tej liczbie, a gdyby było więcej to nawet lepiej. Swoją drogą 37 to nieparzysta liczba, lepiej by brzmiało "40", o ;]
Ja zabiorę się za tłumaczenie jutro.. Dzisiaj trzeba się uczyć xD
Type TV Series, 37 episodes - jak byk pisze 37 epkow na anidb. Pozostało tylko czekac na sub Gardeńców.
A tak sorki rzeczywiscie nie zwrocilem dokladnie uwagi jest 37 epkow
~Virus "jest napisane"
Napiski do 19 epka zrobiłem, bo były mi potrzebne przy wypaleniu płytki xD no, ale skoro już je zrobiłem, to czemu ich nie wrzucić ^^
Nie zamierzam się za to brać, czy coś xD
Tak czy inaczej, mam nadzieję, że komuś się spodoba tłumaczenie
kurcze lepiej by bylo 40 epko albo i wiecej bo tak bede mial serie na 3 dvd a 4 to byloby mi bardziej na reke
no ale i tak juz mi slinka leci jak patrze ze na dysku juz jest od rana ten 21 :] ale do jutra/dzisiaj czekac na napisy ?? masakra ;(
Mi się wydawało, że zapowiadano 43 epki
To ci się źle wydawało, od początku była mowa o 37 epkach.
No i po chwilowym spadku poziomu zaczyna się znowu non-stop zaskakująca akcja, ten motyw z Misą mnie naprawdę zaskoczył.
Właśnie ot tak obejrzałem sobie nowy opening i ending. Zmiotło mnie, szczególnie op. Świetny xD Zaraz mi sie przypomniał Slipknot i Mudvane xD Jakoś z rozpędu zrobiłem tłumaczenie, może pojawi się w subach AG
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Właśnie ot tak obejrzałem sobie nowy opening i ending. Zmiotło mnie, szczególnie op. Świetny xD Zaraz mi sie przypomniał Slipknot i Mudvane xD
Mi się skojarzył jeszcze z Kornem, nawet w jakimś utworze był urywek do złudzenia podobny do "Zetsubou Billy", poza tym Static X - I'm with stupid - rytmem przypomina "What's up people!?".
A poza tym...
Screen z Full Metal Panic, to nie może być przypadek ;]
Quithe napisał:Właśnie ot tak obejrzałem sobie nowy opening i ending. Zmiotło mnie, szczególnie op. Świetny xD Zaraz mi sie przypomniał Slipknot i Mudvane xD
Mi się skojarzył jeszcze z Kornem, nawet w jakimś utworze był urywek do złudzenia podobny do "Zetsubou Billy", poza tym Static X - I'm with stupid - rytmem przypomina "What's up people!?".
A poza tym...
Screen z Full Metal Panic, to nie może być przypadek ;]
HO LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dokładnie LOL