Nie jesteś zalogowany.
ja do baru nigdzie sie nie bujam, bo jak spotkam kiboli białej gwiazdy to bede miał nieudany wieczór ;C
Ostatnio edytowany przez kensei_satori (2007-03-03 01:06:57)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
albo sie w pociagu wypije hihih nie no zarcik, nie wiem czy bede pila, bo jeszcze po jedny piwku sie opije i mnie nie wpuszcza :DDD
dlatego wlasnie na takie rygorystyczne wypady ptrzebne jest cos innego niż alco xDDDDD
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Kensei.. taa. HEL Z BALONóW
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
xDDDDDDDDD themic ja mysle, że sie coś jednak skołuje 8->
Ciiii........... ;P
Jesli grafik mój się nie zmieni... to pozostaje mi chyba tylko wybór środka transportu...
( a wszystek zależy od $$$)
Mam pomysł jak zostać milionerem...!!!
SZUKAM MILIONA OSóB, KTóRE DADZą MI ZłOTóWKę
ja sie moge na bene zrzucic ziom xDDD
~themic ojciec dyrektor ciebie ubiegł
Taa.. pewnych rzeczy kupić się nie da... za wszystko inne zapłacisz pieniędzmi od wiernych radiosłuchaczy..:)
Tylko troszkę mnie boli data aktualizacji... ale może niepotrzebnie...
Kensei.. taa. HEL Z BALONóW
Proponuję szatański eter
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
s0n1c napisał:Jak mi znowu buda wypadnie w dzien konwentu, to sie potne...
Nie rozumiem w czym miałoby to przeszkodzić
Zaleglosciami, strata pieniedzy i innych bonusow. Ale juz teraz wiem, ze 23, 24, 25 mam bude, wiec moge sobie tylko pomarzyc. Ech kolejny nieudany debiut.
Kensei a za kim jestes? ;P bo akurat ja wiem gdzie isc zeby unikac takich milych spotkan :] chociasz kto wie kto i gdzie bedzie przechodzil
no ja nie jestem kibolem, ale za sam fakt ze jestem z poznania mge dostac wpierdol, bo sie zdarzyło ^^ no chyba ze trafimy na kiboli cracovii xDDD
A ja mam takie pytanie: czy ktoś z osób wybierających się na konwent ma zamiar wziąć udział w konkursie AMV?
Fajnie by było gdybym nie był jedyny...
a mi mowiles ze nie bedizesz bral -.-
Tak myślałem, ale rozpocząłem nowy projekt i mam zamiar go skończyć w najbliższym czasie, więc czemu by nie
AceMan ja chyba tak na próbę wpuszczę swoje "dzieciątko"...
Tak na próbę..
A nad innymi projektami myślę (na razie tylko). ale jak porobię porządki w kompie to może cos utkam..
Jednak nie pojawię się na tym konwencie W tym samym czasie odbywa się Pyrkon i na nim powinnam być W końcu to w rodzinnym mym mieście
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
AceMan fajnie chetnie zobacze:P:P ja nie mam talentu do robienia amv, zreszta w zadnym z konkursu nie bede brala udzial ) (to moj pierwszy konwent wiec musze sie odnalezc najpierw heheh)