Nie jesteś zalogowany.
[cytuj=Mavet]Nuzy mnie walka Gara vs Jakis kolo -.-[/quote]
Nie Gara, tylko Gaara.
Nie jakiś kolo tylko Deidara.
Dziwne, że cię "nuży" bo trwa dopiero jeden odcinek.
i jest to najlepszy jak dotąd motyw w naruto shippuuden :|
Teraz pozostało czekać na 5 odcinek Ale cóż... ja Naruto oglądałem tylko do 160 odcinka... reszta to dla mnie dno... a teraz druga seria... Oglądając Shippuuden mam takie uczucie jak bym oglądał naruto od odcinka 1-140
Bardzo miłe.. uczycie ;p
Sorka że wam się w temat wbijam, ale mam pytanie: czy jest jakaś grupa która wydała w całości pierwszą serię Naruto? AniDB mało o tym mówi, a tutaj widzę, że sami eksperci. Z góry dzięki za pomoc
"Skazany na zajebistość"
a no i ten jeden odcinek juz zniechecil mnie do tej walki jak zrobia caly odcinek"Gaara vs Pan cosik ktosik " to mnie krew zaleje
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-08 16:51:46)
Zjadacz: ANBU&Aone wydało pierwsze 121 odcinków reszte juz samo Aone ale to mozna zaliczyc do jednej grupy,
PS. Aone narazie wydało do 213 odc. ale to kwestia czasu na reszte.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Dzięki JaDaK
"Skazany na zajebistość"
Mam podobne odczucia co autor tego AMV:
o miło:D
Jak drugi raz to oglądam, nawet w takiej jakości to już nie powoduje wypieków na twarzy To się odnosi tak samo jak do gier - nawet najbardziej wybajerzony efekt graficzny zaczyna się nudzic gdy widzimy go po raz n-ty
Wlasnie przegladalem torrenty w poszukiwaniu nowego epka naruto i natrafilem na niego ale z oznaczeniem Naruto Shippuuden 5CM. Wie ktos co oznacza to CM?
Zobacz sobie tutaj. http://yhbt.mine.nu/t/
To fake.
Własnie na tej stronie to znalazlem dokladnie jest opisane jako [YHBT] Naruto Shippuuden 5CM
fajne anime
przemq, a może cos więcej?? Bo raczej takie stwierzenie jest nam znane.
Byousoku 5cm: Oukashou
http://www.basugasubakuhatsu.com/blog/2 … me-review/
EEE i co to ma niby wspólnego z Naruto bo jakoś niekumam ?? Może mi to ktoś wytłumaczyć ??
nic tylko ten kolo mowi ze jest fajne .....(wogole bez sensu ale chyba o to mu chodzi :P:P:P:D)
co jest bez sensu?
Anime mi sie spodobalo i juz
Naruto to moze nie jest, ale zawsze cos.. co ma wspolnego z naruto? Caly kawal w tym ze nic:) Dattebayo zrobilo sobie zart - robi tak co jakis czas
Kiedys pisali ze zaczynaja tlumaczyc pokemony i koncza z naruto, innym razem dali jakis stary japonski film pelnometrazowy, albo jakies nudne anime wrzuca fake i patrzy jak ludzie to sciagaja :DD