Nie jesteś zalogowany.
dzisiaj wychodzi raw, jutro pewno wersja db
A byłem przkonany w rawy wychodzą we Wtorki. :D
Dzięki.
We Wtorki to wychodzily, ale kiedys Teraz wychodzą w środy DB zawsze około 9:00 rano w czwartek wydaje subka
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2007-02-28 20:02:59)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
o ktorej rano lol troche zle info posiadasz JaDaK DB swojego subka wypuszcza miedzy 5 a 6 nad ranem w czwartek
Napisałem około # godzinki w tą czy w tamtą co z różnica
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Mam wrazenie ze te epki zaczely sie strasznie dluzyc (te wszystkie wspomnienia itd plus ten wstep za kazdym razem) no ale cuz w koncu musza podejmowac proby pokazania nam tylko jednego chaptera mangi w jednym epku bo inaczej niedlugo bedziemy mieli kolejny sezon zapychaczy ;)ale na szczescie zaczelo sie cos dziac nastepne zapowiadaja sie bardzo przyjemnie
Mam wrazenie ze te epki zaczely sie strasznie dluzyc (te wszystkie wspomnienia itd plus ten wstep za kazdym razem) no ale cuz w koncu musza podejmowac proby pokazania nam tylko jednego chaptera mangi w jednym epku bo inaczej niedlugo bedziemy mieli kolejny sezon zapychaczy ;)ale na szczescie zaczelo sie cos dziac nastepne zapowiadaja sie bardzo przyjemnie
Ja wolę sobie przewinąć wstęp, niż mieć wstawkę z pluszakami w środku akcji...
A ja mam takie pytanie, może jest trochę spoilerowe, ale proszę wybaczcie.
Chodzi o to, że moja koleżanka me bzika na punkcie Hitsugayi (dziwna kobieta xD) i jak zobaczyła na AniDB tytuł 120 odcinka to chodzi i rozpacza że jej ulubionego bohatera utrupią, a nie czyta mangi i ja też nie. Może mi więc ktoś kto czyta mangę powiedzieć czy dla Hitsugyi coś się stanie? (Sama szerze w to wątpię, ale jej tego nie wytłumaczysz)
Odpowiem na PM
Odpowiem na PM
ooops , tośmy się zdublowali
A swoją drogą koleś z którym walczyła Rukia to leszcz nad leszcze ...normalnie jakiś Arrancar niewypał , chyba Hougyoku (czy jak to się tam zwie) było popsute gdy go tworzono
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-03 21:32:08)
i co wiadomo juz cos o filmie? moze chociaz jakas data??
Jeśli chodzi Ci o kolejny odcinek to prawdopodobnie jutro rano wyjdzie z ang. subem
Jeśli chodzi Ci o kolejny odcinek to prawdopodobnie jutro rano wyjdzie z ang. subem
Respect... Klania sie czytanie ze zrozumieniem.:P
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-03-07 19:18:44)
jaroo chciał pomóc, nie gań go za to, ale fakt mi tez sie smiac chciało
ludzie, zauwazyliscie te inne rawy? np
[moyism] BLEACH - 118 (RAW).avi aż 295.91MiB
i
[TV-JAPAN][RAW] Bleach 118 [640x480 x264+AAC ƒ`ƒƒƒvƒ^•t‚« 24m15s D-TX].mkv tutaj tylko 178.43MiB
a SM to juz niech sie schowa:
[S^M] Bleach 118 RAW.avi zaledwie 104.48MiB
ma ktos 118 od tego moyism i może zarzucic screenem ? Czy to lepsze od L33t bo nie wiem czy czekac czy sciagac...
No S^M się jakością zupełnie nie popisało tym razem... nie mniej jednak odcinek bardzo fajny
czytałem mange ale nie myslalem ze walka Ikkaku z #13 bedzie taaaak dobrze przedstawiona w anime no a bankaii madarame : cód miód xDDD Łysol r0x
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Jak dlamnie walka Ikkaku byla strasznie fajna, a jego Bankai jak dlamnie wyglada najlepiej ze wszystkich jakie do tej pory pokazali w anime.
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Oprócz tego Bankai (przy którym opadła mi szczęka), zaskoczyło spotkanie Rukii i Ichiga z Grimjowem. Kurde dopiero co uwolniła swój zampaktou a już odpadła z zawodów.
znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która poseeduje dzisiaj po 23:00 Bleacha ep113 od l33t-raws?
Z góry składam pokłony i wielkie wyrazy szacuneczku za fatygę