Nie jesteś zalogowany.
Nie daję wiary.. który to epek jeśli można wiedzieć? Takiej scenki sobie nie przypominam ^^
Moim zdaniem takiego czegoś nie było, ktoś się nudził i miał fotoszopa ;d
No ale to dawno było kiedy oglądałem, a pamięć mam słabą więc mogę się mylić.
A jednak nie masz racji, Sevortharte
Full Metal Panic! The Second Raid. Ep 6
http://www.youtube.com/watch?v=FKkS6LCslnA - na samym końcu ;]
A teraz z innej beczki - Gdyby puszczono Death Note w Polsce, to wyglądałby pewnie tak:
http://www.youtube.com/watch?v=OtXakpiCx-U - Nie, nie przesłyszeliście się - osoby, które wpisze do notatnika kichają (apsiu itd. xD)
No mówilem ze mam słabą pamięć ;d
Quithe napisał:Właśnie ot tak obejrzałem sobie nowy opening i ending. Zmiotło mnie, szczególnie op. Świetny xD Zaraz mi sie przypomniał Slipknot i Mudvane xD
Mi się skojarzył jeszcze z Kornem, nawet w jakimś utworze był urywek do złudzenia podobny do "Zetsubou Billy", poza tym Static X - I'm with stupid - rytmem przypomina "What's up people!?".
A poza tym...
Screen z Full Metal Panic, to nie może być przypadek ;]
Może w tym samym miejscu kręcili FMP co DN i przypadkiem w kadr weszli
Nipponsei właśnie wypuścił singla do drugiego OPa i EDa do Death Note'a
[Nipponsei] Death Note OP2 ED2 Single - What's up, people! [Maximum The Hormone].zip
~strusic, git, jestem ciekaw pełnej wersji openingu xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Na Toshokanie jest ich cała płyta (z resztą całkiem fajna) i tam masz Op i Ed full.
Przesłuchałem całość po łebkach, wrażenia:
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Nipponsei właśnie wypuścił singla do drugiego OPa i EDa do Death Note'a
[Nipponsei] Death Note OP2 ED2 Single - What's up, people! [Maximum The Hormone].zip
No, nareszcie w dobrej jakości
Przesłuchałem całość po łebkach, wrażenia:
Eee tam, jak dla mnie płytka wymiata:P. Chociaż muszę przyznać że What's up, people?! jest jednym z gorszych zawartych na niej utworów.
22 ep jest świetny . Aż czuć ten klimacik pierwszych odcinków... już się nie mogę doczekać 23
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-03-14 22:13:59)
ja mam pytanie czy ktos robi tłumaczenie DN do wersji Animanda???nie moa wogóle napisów do epizodu 20 a te co wyszły wogóle nie opasują!
ja mam pytanie czy ktos robi tłumaczenie DN do wersji Animanda???nie moa wogóle napisów do epizodu 20 a te co wyszły wogóle nie opasują!
Jak to, nie wiesz? Anime Garden robi
Hyuga napisał:ja mam pytanie czy ktos robi tłumaczenie DN do wersji Animanda???nie moa wogóle napisów do epizodu 20 a te co wyszły wogóle nie opasują!
Jak to, nie wiesz? Anime Garden robi
Ano robi , trzeba tylko się troszkę naczekać , ale w sumie warto. Tak więc kolego Hyuga bądź cierpliwy
mam pytanko...pracuje ktoś może nad napisami do 22 ep DN ?? bo juz sie nie moge doczekac kiedy go oglądne...
mam pytanko...pracuje ktoś może nad napisami do 22 ep DN ?? bo juz sie nie moge doczekac kiedy go oglądne...
Obejrze
nie, nikt nie pracuje, wszyscy porzucili projekt, nawet ang suba nie będzie!
Ja robię... Zostało 5 minut tłumaczenia, potem korekta i wrzucam. Cierpliwości.