Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ep 01 ok 13 minuta... z pudełka wysypuja sie ... no wlasne co tam sie wysypuje ;|?! Mam juz 3 wersje Onegai Teacher i na kazdej jest cenzura
mnie to zaraz nachodza jakies glupie mysli [hehe]co tam moze byc
moze ktos ma wersje bez cenzury lub ma pomysl co tam autorzy chcieli ukryc
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Moim zdaniem to zadna cenzura tylko jakis przedmiot kosmiczny co ona przywiozla i tak to pokazali zeby widz myslal ze to jakis tajemniczy kosmiczny przedmiot
A co do anime to polecam fajnie sie oglada.
Zestaw wibratorów, zabawek do sado-maso, lateksowe wdzianka, gumowe lale i inne takie, czego ufoki potrzebują by sie dobrze zabawić... xDDDDD Jak się wpatrzysz to coś zobaczysz... xD
Też się zastanawiałem, co tam może być, ale po minucie zastanawiania darowałem sobie xD Zazwyczaj jak dają cenzurę, to w "ciężkich przypadkach" xD Ale jednak lepiej jest przyjąć, że to "rzeczy z kosmosu" (coś jak "karton z nieba" Mishy z Pita Ten xD).
Zgadzam się z Virusem. Na moje oko to były zabawki żywcem wzięte z jakiegoś sex shopu.
Hentaie Zresztą praktykują je w OAV
Ale afera... cenzura tylko w jednym odcinku i tylko w jednej scenie[shithappens]... nie macie innych tematów? Albo lepiej... zabierzcie sie za jakąś książkę, niż narzekać że nie pokazali waszych wspaniałych kosmicznych wibratrów
Strony 1