Nie jesteś zalogowany.
Witam powstała nowa stronka o Dragon Ball i Bleach.
Stronka zawiera multi, info i inne o super anime jakim są Bleach i Dragon Ball
Szukam moderatorów i Redaktorów... Stronka powstała dopiero 4 dni temu więc narazie jest mało rzeczy, ale to się szybko zmieni
Chętnych zapraszam www.Dragon-Bleach.yoyo.pl
Proszę też o komentowanie stronki :!:
POZDRAWIAM
Dragon Ball Bleach i Captain Tsubasa to dla mnie najlepsze anime, mogę się założyć że za jakiś czas puszczą DB kolejny raz w polskiej telewizji
Strona nawet ciekawa, jak na 4 dni działania. Nie widzę powodów by po niej jeździć ;]
~Goku_SSJ - czy Twoja sygnatura nie jest wbrew regulaminowi forum (rozmiar)?
A ja widze - po kiego 1000sieczna strona o tym samym? kiedy ludzie naucza się że lepiej zrobić coś lepszego grupowo niż kolejną stronkę o niczym z gotowego szablonu?
Bunio odezwałem się do Ciebie na gg.
Więc jak będziesz to daj znak życia
Nasz grafik strony zrobił layouta, którego chcemy wsadzić
http://img341.imageshack.us/img341/490/ … achje6.png
W tedy stronka była by dużo lepsza Proszę o komentarz laya
ZAPRASZAM NA STRONĘ I FORUM
Szukamy webmastera prosze się zgłośić na gg:7795676
Z góry dziękuje ! ! !
Tydzień temu na stronę wsadziliśmy laya na próbę. Teraz stroną wygląda o wiele lepiej i mozna podyskutować na temat Dragon Ball'a, Bleach'a i wiele innych anime...
Mam też zamiar kupić serwer i domene ale to wtedy jak strona się rozwinie
Serdecznie zapraszam wszystkich fanów anime
www.Dragon-Bleach.yoyo.pl
Wg mnie ta strona długo nie pożyje. Spytacie dlaczego, już mówię: chodzi to, że wszystkie multi są na MU.
Jak wiadomo bardzo ciężko ostatnimi czasy coś stamtąd ściągnąć (nie mówię o tych co mają NEO), a i linki dość szybko wygasają jeśli nie są uaktualniane. Jak już, to trzeba było myśleć o wrzuceniu tego na p2m bądź op2m. Choć myślę, że WY i tak tego nie wrzucaliście nawet na te durne MU, tylko zaczerpnęliście linki gdzieś z sieci i tylko zrobiliście stronę, gdzie je umieściliście.
Całkiem fajna stronka , powodzenia
Strona dno .
to mało powiedziane lepiej zróbcie o czymś innym stronke bo takich jest 1000'ce
Zwykły php fusion + layout. Lepiej wam wyjdzie jak napiszecie to w html. POWAGA. Wszyscy będą choć trochę wiedzieli, że coś umiecie w html no i będzie to wasza praca. No ale wiecie to moje skromne zdanie.
Chcaiłbym wam przedstawić nową odsłone strony Dragon-Bleach.
Tym razem mysle, że wam sie spodoba.
Jest jeszcze kilka drobnych poprawek itp, ale damy sobie z tym radę na dniach.
Nadal szukam redaktórów, którzy zajeli by się opisywaniem Bleach'a lub Dragon Ball'a
Proszę o szczere komentarze jak wam sie podoba strona i zapraszam do rejestracji na Strone jak i forum.
www.Dragon-Bleach.lua.pl
btw. Cieszę się, że ANSI pwróciło do porządku !!! [yahoo][yahoo]
Sorka, że dwa posty obok siebie xP
Dragon-Bleach wróciło już na dobre ! Nowy lay itp. Trzeba tylko zamieścic artykuły i bedzie dobrze
PROSZE O KOMENTARZE i powiedzcie co jeszcze zmienić
Ostatnio edytowany przez bunio11 (2007-09-15 16:37:35)
Era stronek o Dragon Ball już chyba dawno mineła co ?:) Sam też kiedyś miałem na to zajawę i taką robiłem. Też nie widze sensu w robieniu stronki o podobnej tematyce, no ale twój wybór Co do samej stronki, poprzednich wersji nie widziałem, ale ta jest całkiem spoko. Gdyby jeszcze cokolwiek na niej było no cóz powodzenia z nią!
dno!!!