Nie jesteś zalogowany.
ludzie ale hatake ty tez nie byles bystry od razu moze fakt koles nie czyta etc ale bez przesady tak samo...
Moze raczkuje ;O widac 1 post i nie udany na forum ;o
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-15 16:38:38)
Linczujemy kogoś?
PS: Zgadzam się z darkschabem:)
mam jedno pytanko czy wy tez macie takie przerazajace mysli ze naruto moze bedzie wychodzil raz na dwa tygodnie lol to bby bylo cos (wedlug mnie calkowicie pogubilibysmy watki i klimat. Raz na tydzien a raz na dwa to jednak swoje robi)
Są już tytuły kolejnych odcinków:
Jpn. 03/29/07 Episode 006 & 007: "'Art is an Explosion!' Special"
Jpn. 04/12/07 Episode 008 & 009: "'Kakashi's Group Heads Out!' Special"
Są już tytuły kolejnych odcinków:
NIE! Tylko nie to:( Ku?wa, czemu 2 speciale pod rząd XD Fajnie, że dużo, a kijowo, bo dużo do roboty przy hardsubie znowu.......
Eternit napisał:Są już tytuły kolejnych odcinków:
NIE! Tylko nie to:( Ku?wa, czemu 2 speciale pod rząd XD Fajnie, że dużo, a kijowo, bo dużo do roboty przy hardsubie znowu.......
Ty tylko narzekać potrafisz[baka]
i pewnie co 2 tygodnie czekac... -.-
Ty tylko narzekać potrafisz[baka]
A robiłeś kiedyś napisy do podwójnego epka? Nawet do pojedynczego nie robiłeś, więc nie wiesz, ile to roboty, nie mówiąc już o robieniu hardsuba.
sansiro napisał:Ty tylko narzekać potrafisz[baka]
A robiłeś kiedyś napisy do podwójnego epka? Nawet do pojedynczego nie robiłeś, więc nie wiesz, ile to roboty, nie mówiąc już o robieniu hardsuba.
ja mu tej roboty nie wybierałem[baka]Robiłem cięższe rzeczy[cool]
Wiem, fizyczna praca jest cięższa (dla mięśni) od umysłowej.
Ale mi doje[cenzura]eś [baka]Nie nie o takie rzeczy chodzi[wstyd]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-03-15 19:44:13)
lb333 napisał:sansiro napisał:Ty tylko narzekać potrafisz[baka]
ja mu tej roboty nie wybierałem[baka]Robiłem cięższe rzeczy[cool]
Wiem, fizyczna praca jest cięższa (dla mięśni) od umysłowej.
epek calkiem fajny... szkoda tylko bo po 2 tyg mialem nadzieje iz wyjdzie special a tu zwykly 20 min odcinek... teraz czekac kolejne 2 tyg juz tym razem na odcinek specjalny... oby ta przerwa 2 tygodniowa nie pozostala ... choc jak by mieli wydawac co drugi week podwojny odcinek to bym nie plakal...
o samym odcinku sie nie wypowiem, nic nie bede komentowal bo znowu jakis palantunio sie przy^%$^%$^doli i dadza mi ostrzezenie glownie za ironie w moich postach w kierunku typow co pozjadali wszystkie rozumy.
bylo milo tylko szkoda ze tak krotko ;]
Mam pytanko.Ma ktos moze polskie napisy do wszystkich Naruciakow od samego poczatku?I czy da sie jakos zdjac te wgrane angielskie napisy?
co do 6 na anidb jest napisany ze 20 min...
ja sie sugeruje tym ;p -> Jpn. 03/29/07 Episode 006 & 007: "'Art is an Explosion!' Special"
z reszta nie grzebie sie w tym wiec nie wnikam specjalnie, ja jestem ten maluczki co bierze to co daja i nic nie mam do gadania ;]
hmm i tak mysle ze bedzie to 20 min
to źle myślisz bo będzie to 40min specjal z odcinkami 6 i 7.
Nie trudno zauważyć, że na anidb pierwszy special podzielili na dwa odrębne epki po 25min... więc zapewne w dalszym ciągu twardo trzymają się swojej numeracji... jestem zdania, że za 2 tygodnie doczekamy się kolejnego speciala
mam jedno pytanko czy wy tez macie takie przerazajace mysli ze naruto moze bedzie wychodzil raz na dwa tygodnie lol to bby bylo cos (wedlug mnie calkowicie pogubilibysmy watki i klimat. Raz na tydzien a raz na dwa to jednak swoje robi)
nie martw sie nie raz przecież była 2 tygodniowa przerwa a to zawsze było nagrodzone podwójnym epkiem albo po prostu za ten pierwszy 45 minutowy muszą se zrobić przerwe bo zapychacze znów walną heheh spokojnie a będzie nam dane zresztą z blechem jest tak samo
Mam pytanko.Ma ktos moze polskie napisy do wszystkich Naruciakow od samego poczatku?I czy da sie jakos zdjac te wgrane angielskie napisy?
no przecież są na animesub
przecież ten epek specjalny będzie za tydzień co wy gadacie że 29 ?? pisze pod koniec epa że 22