Nie jesteś zalogowany.
Witam
Trochę epizodów już za nami.
Może ktos podzieli się swoimi wrażeniami co do tego anime. Oczywiście subiektywnymi.
Miałem wrażenie że anime było bardzo oczekiwane. Więc zawód czy spełnienie marzeń.
Ja nie ogladałem go jeszcze, choć pracowicie gromadzę rawy.
^_^
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
i ta muzyka czemu ona mi sie ciagle kojazy z hack//sing czy jakos tak
czy tylko mi sie tak wydaje czy ktos jeszcze to zauważył
muzyka swietna (tak jest podobna so hack sign lub madlax), jak na razie widzialem 4 odcinki wiec sie nie wypowiadam ale fabula badzo w stylu ANIME
Obejrzałem 9 epków i mi sie podoba a muzyka świetnie buduje klimat
No ja obejrzalem wszystkie epizody, ktore do tej pory wyszly. Swietne anime, ladna kreska, ciekawa fabula i ten klimat. =)
No anime fajna ciekawa muza i ładne kreślenia animatorów jedna rzecz mnie zastanawie czemu ci co tłummaczyli przetłumaczyli też piosenki pod koniec epow gdzie jeszcze rozgrywała sie akcja w rezultacie wyszło tak ze niedało sie przeczytać napisów
Zastanawia mnie jeszcze jedno czemu w serwisie animesub niema jeszcze napisów do 17 ep-a skoro on już dawno jest??
Edit moderatora:
proszę używać funkcji "edytuj"
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-06-19 21:19:34)
bo nie zrobiles?
Muzyka jest podobna do hack//Sign, bo jest odpowiedzialna za nią ta sama osoba, tj Yuki Kajiura (czy jakoś tak) Szkoda, że See-Saw nie ma;)
No więc tak muzyka ładna animacja podobnie i fabuła dobra jak na mnie.
Heh ja to odrazu sie przyznaje ze chciałem sciagnac Capitana Tsubase a sciagnełem Chronicle
Anime jest zajebiste.. Muza mi sie podoba.. szczególnie taki fajny fragmencik z chórkiem.. napewno kojarzysz bo sie czesto powtarza....
No i jak zwykle duzo romantyzmu..
Co do fabuły...
Co tu duzo gadac... jezeli chodzi o fabułe to japonce rzadza we wszystkim... potrafia taka tworzyc fabułe ze poprostu ludzie wymiekaja...podam przykłady
najlepsza fabuła przygodowa... z romantyzmem i dramatyzmem i tajemniczoscia--->> wszystkie sagi Final Fantasy od gry po film!!!
Najlepsze Horrory... RING, DARK WATHER, GRUDGE, TALE OF TWO SISTER... jak słynne gry resident no i oczywiscie no1 jak dla mnie SILENT HILL
Tak wiec nie ma co sie do fabuły doczepiac bo jest fajna :d moze nie zajebista..
Moze ujme to tak
Jest fajna w porównaniu z innymi produkcjami Japonskimi
Jest Zajebista w porównaniu z produkcjami swiatowymi
teraz wyraziłem sie chyba jasno
I troche oczy bola od tych kolorów... mój stary narzeka na błyski
A to wszystko dlatego ze chciałem sciagnac Tylko capitana tsubase road 2002
Ja też myślałem że ściągam Capitana Tsubase.
i co załujesz??
bo ja nie !!
Też nie a jeszcze lepiej że to ściągam bo to jest CLAMPA.
Heh..
Ja zostawiłem na noc i zassało mi 8-10...bo capitana Tsubase chciałem dokonczyc ogladac, bo skonczyłem jak Meiwa dokopała nankatsu w pierwszym meczu 3:2 .. I jak zobaczyłem co sciagnełem to na poczatku sie wkurzyłem niemiłosiernie .... i musiałem zassac od poczatku... obejrzałem i nawet sie Ciesze, bo Anime warte Lookniencia.. Polecam...
Coz ja obejrzalem do 16 epka i moim zdaniem troche anime zwolnilo z tempem jakos tak w polowie. Ale odczucia raczej pozytywne, tylko niewiedziec czemu ludzie maja jakies tak troche za dlugie nogi i rece
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
heheh cieszę się że jeszcze ktoś to zauważył bo już zaczynałem myśleć że to ze mną jest coś nie tak
Chyba jestem slepy bo mi się wydaje ,że nogi są normalne a ręce zadługie.
A był jeden taki gruby.