Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam stary komputer (533 celeron, 384 ramu, Geforce4 mx 64mb). I tu pojawia się mój problem, gdyż w momencie, w którym plik z filmem ma 2 ścieżki dzwiękowe, to dostaje strasznych zwiech i nie idzie oglądać. Do tej pory otwierałem virtualdobmodem. Niestety na te pliki, które chcę obejrzeć nie działa, (jakiś błąd wyskakuje "only handle [S_Text/] subs for the moment] i nie chce mi wczytać. I moje pytanie pojawia się w tym miejscu - Czy ktoś wie jak można ominąć ten błąd, lub jak w inny sposób ograniczyć wymagania filmu (używam CCCP)
http://geexbox.org/en/index.html, sprawdz to! u mnie na podobnym sprzęcie i ww sofcie wszystkie xvidy śmigają wyśmienicie, elo
Ostatnio edytowany przez plecak (2007-03-15 21:41:18)
prawdopodobnie napisy sa w formacie ass,ssa a z tego co slyszalem dosc mocno potrafia obciazyc system podczas odtwarzania najlatwiej jesli to nie pl sub to wywalic jedna sciezke i napisy
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2007-03-15 22:04:31)
ara ara...
No właśnie tak zawsze robiłem w virtualdobmodzie, ale teraz wyskakuje błąd (chodzi o 16-26ep Initiala D od a4e).
jakie rozszerzenie jak mkv to musisz użyć MKVextractGUI wyjmujesz co cię interesuje czyli jedną ścieżkę dźwiękową i obraz i łączysz w VirtualDubMod albo w innym programi.
EDIT.
Bo ten błąd pojawia się jeśli napisy dołączone do pliku są w inny formacie niż str.(subrip) albo jest dodana opcja wyglądu do takich napisów do VobSuba.
Ostatnio edytowany przez Marcin (2007-03-15 23:46:15)
jakie rozszerzenie jak mkv to musisz użyć MKVextractGUI wyjmujesz co cię interesuje czyli jedną ścieżkę dźwiękową i obraz i łączysz w VirtualDubMod albo w innym programi.
Lub też od razu przemuxowujesz w MKVMergeGUI
A napisy polecam przekonwertować do zwykłego mDVD.
Strony 1