Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam ! Zapraszam na stronkę o popularnym anime Naruto
http://www.shinobimaster.pl
Pozdro LordWader
Ja jakoś do tego anime nie mogę się przekonać.
o kurcze http://www.shinobimaster.yoyo.pl
Sorki za błąd
Kolejna strona o niczym - ile jeszcze? zresztą niezły debiut - 2 posty i na dodatek wszystkie jako reklama. Po co coś więcej dodawać...
Go to hell naruto n00bs.
Ostatnio edytowany przez Danuel (2007-03-16 09:34:19)
znów strona tego samego typu jak wcześniejsze lol
Powiem to co naprawdę odczułem. No więc tak na początku tematu patrze no, no ładna domena może coś będzie, no ale strona nie działa. Zjeżdżam w dół patrze a tu nowy podany link na yoyo.pl no to już mi się odechciało w ogóle patrzeć, no ale jak jestem w temacie zajrzę. No i co widzę? Kolejna N00b stronka na dennym silniku Php Fusion. Zrobiliscie logo i zmieniliście kolory i co więcej? Z taką stroną nie ma co startować.
Powiem to co naprawdę odczułem. No więc tak na początku tematu patrze no, no ładna domena może coś będzie, no ale strona nie działa. Zjeżdżam w dół patrze a tu nowy podany link na yoyo.pl no to już mi się odechciało w ogóle patrzeć, no ale jak jestem w temacie zajrzę. No i co widzę? Kolejna N00b stronka na dennym silniku Php Fusion. Zrobiliscie logo i zmieniliście kolory i co więcej? Z taką stroną nie ma co startować.
Właśnie. Podpisuję się obiema rękoma[ukryty]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-03-16 12:38:32)
No cóż staracie się i fajnie, nie wiem czy, cokolwiek z tego będzie, ale trzymam kciuki... choć naprawdę na waszym miejscu na wiele bym nie liczył, a wstawienie linka, na popularnym serwisie, jakim niewątpliwie jest ANSI naprawdę, nie jest sposobem na przygarnięcie Userów...
No, nic powodzenia i wielu pomysłów życzę bo tylko w taki sposób, stworzycie coś konkretnego...
nic konkretnego
w zakładkach napewno miejsca nie zagrzeje
KDE4 ssie
Kiedy upadniecie?
Cos uboga ta strona... nawet bardzo. Nie widzę sensu na robienie kolejnej strony o Naruto... geez layout nawet dobry, ale sie mi strona rozjeżdża ~~ Nie będe optymistycznie nastawiony, dajcie sobie spokój.
Kolejna strona o niczym - ile jeszcze? zresztą niezły debiut - 2 posty i na dodatek wszystkie jako reklama. Po co coś więcej dodawać...
Go to hell naruto n00bs.
Nic dodać, nic ująć. Sam bym pewnie takiego posta napisał
"Skazany na zajebistość"
Jak dla mnie kolejna zbędna strona o Naruto :/
Jeszcze na PHP PHP-Fuzion :/
Masakra :/
Zróbcie Fan stronkę o Pocahontas
Sorki za to, ale naprawdę jest już za dużo słabych stron o Naruto i nie potrzebnie dokładacie następne i zapychacie Internet śmietnikiem.
Jeszcze raz sorki za taką opinię, ale jest obiektywna.
Ale żem się pośmiał uwaga cytat z forum tej genialnej stronki
[cytuj]Reklama
Aby zareklamować swoją stronkę musisz mieć min. 10 postów! Inaczej warn...
Moderowane przez , LordWader[/quote]
No po prostu im wiecej czytam tym więcej plusów widzę tej strony. A temat o Tibi - dla mnie bomba
Dla mnie maja wielki + za roześmianie staruszka - czyli mnie
Wiesz co mnie bardziej rozbawiło? To, że na forum nie ma jeszcze żadnego tematu o Naruto XD
"Skazany na zajebistość"
Strony 1