Nie jesteś zalogowany.
Mam zaszczyt przedstawić nowo powstałą grupę fansuberską - Shiroi Hato -
[URL=http://shiroi-hato.ovh.org][/URL]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-03-16 23:15:02)
Shiroi-Hato@irc.irchighway.net
A oto nasz pierwszy projekt, który realizujemy przy wpółpracy z [URL=http://kuruoshiianime.bo.pl][/URL]
Wchodzimy na rynek z tym oto skromnym:P relkiem w postaci 4 odcinków Naruto Shippuuden.
Torrent: [SH_KA] Naruto_Shippuuden_001-004_sub-PL
Http: Stąd można pobrać
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-03-17 21:56:12)
Wchodzimy na rynek z tym oto skromnym relkiem w postaci 4 odcinków Naruto Shippuuden.
Jaki tam skromny! Całkiem dorodny release.:D
Ło, to 'Kuruoshii Anime' ma nawet jakieś fajne rzeczy na składzie - "Saiunkoku Monogatari", "Winter Garden", "Genshiken OVA" - nio, nio, nio...
Gratulacje!
Ostatnio edytowany przez filippiarz (2007-03-16 23:06:02)
No to wyprzedziliście SLF
Mam nadzieje, ze nie ograniczycie sie tylko do Naruciaka
Powodzenia
Mam nadzieje, ze nie ograniczycie sie tylko do Naruciaka
Powodzenia
A ja mam nadzieję, że tylko i będzie wydawany ba bieżąco do końca serii Jeden projekt byłby za kilka lat skończony - ale z to jaki
Może ktoś mi powiedzieć czy opłaca się ściągać ten hardek Shiroi-hato zamiast hardka DB? chodzi mi o tłumaczenie i o obraz głównie..
songoku napisał:Mam nadzieje, ze nie ograniczycie sie tylko do Naruciaka
PowodzeniaA ja mam nadzieję, że tylko i będzie wydawany ba bieżąco do końca serii Jeden projekt byłby za kilka lat skończony - ale z to jaki
Czemu tylko? Niech wydają też inne, bo potem staną się grupą od Naruto only...
PS: Będę się śmiał jak Shippuuden będzie mieć 26 epów[roftl]
Może ktoś mi powiedzieć czy opłaca się ściągać ten hardek Shiroi-hato zamiast hardka DB? chodzi mi o tłumaczenie i o obraz głównie..
To jest mkv więc wnioskuję, że nie jest to hardsub tylko wmuxowane napisy Mam już ponad 70% na torrencie całości 91-4, z czego 96% z 4 epa )
Kisiel napisał:songoku napisał:Mam nadzieje, ze nie ograniczycie sie tylko do Naruciaka
PowodzeniaA ja mam nadzieję, że tylko i będzie wydawany ba bieżąco do końca serii Jeden projekt byłby za kilka lat skończony - ale z to jaki
PS: Będę się śmiał jak Shippuuden będzie mieć 26 epów[roftl]
Bo jeszcze żadna polska grupa nie może się poszczycić wydaniem anime w odcinkach ponad 26. Byliby pierwsi Nic nie szkodzi abyście ich nadgonili Hatake. A naruto będzie miał 26 epów jak mówisz - nie napisałeś "tylko 26" bo 26 będzie miał na bank a nawet więcej
EDIT:
Co to za pikanie w 4 odcinku (tylko ten na razie mi się ściągnął) w 3:31?
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-03-17 00:38:34)
harnas02 napisał:Może ktoś mi powiedzieć czy opłaca się ściągać ten hardek Shiroi-hato zamiast hardka DB? chodzi mi o tłumaczenie i o obraz głównie..
To jest mkv więc wnioskuję, że nie jest to hardsub tylko wmuxowane napisy Mam już ponad 70% na torrencie całości 91-4, z czego 96% z 4 epa )
Hatake napisał:Kisiel napisał:songoku napisał:Mam nadzieje, ze nie ograniczycie sie tylko do Naruciaka
PS: Będę się śmiał jak Shippuuden będzie mieć 26 epów[roftl]Bo jeszcze żadna polska grupa nie może się poszczycić wydaniem anime w odcinkach ponad 26. Byliby pierwsi Nic nie szkodzi abyście ich nadgonili Hatake. A naruto będzie miał 26 epów jak mówisz - nie napisałeś "tylko 26" bo 26 będzie miał na bank a nawet więcej
Po przeczytaniu mangi stwierdzam, że będzie minimum 100epków;)
Pikanie jest od rawa. Domyślam się, że jakieś informacje w jap tv lub coś takiego. Prawdopodobnie serwis informacyjny.
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2007-03-17 00:43:47)
Pikanie jest od rawa. Domyślam się, że jakieś informacje w jap tv lub coś takiego. Prawdopodobnie serwis informacyjny.
Aha, tak jest we wszystkich co wydaliście czy tylko w tym 4?
Następne pytanie, poskąpiliście dokładnego info
z tego co widzę to dźwięk jest MONO ??? tak pokazał mpc a to wyciąg z mediainfo:
Audio #0
Kodek : A_AAC
Kanał(y) : 1 kanał
Częstotliwość próbko : 24 KHz
Tytuł : AAC 2.0
Język : Japanese
Jak mnie pamięć nie myli, to "pikniecie" jest tylko w tym jednym momencie, w jednym epku.
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2007-03-17 00:53:56)
dzimbo napisał:Pikanie jest od rawa. Domyślam się, że jakieś informacje w jap tv lub coś takiego. Prawdopodobnie serwis informacyjny.
z tego co widzę to dźwięk jest MONO ??? tak pokazał mpc a to wyciąg z mediainfo:
Audio #0
Język : Japanese
Dźwiek jest stereo, mpc błędnie pokazuje. Jeśli masz CCCP zainstalowane to sprawdź sobie w FFDshow audio decoder (zakładka info)
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c1102547b9f18d3a.html][/URL]
To co w czerwonej ramce to prawdziwe info o audio.
Ostatnio edytowany przez prot82 (2007-03-17 01:29:36)
Kisiel napisał:dzimbo napisał:Pikanie jest od rawa. Domyślam się, że jakieś informacje w jap tv lub coś takiego. Prawdopodobnie serwis informacyjny.
Audio #0
Język : JapaneseDźwiek jest stereo, mpc błędnie pokazuje. Jeśli masz CCCP zainstalowane to sprawdź sobie w FFDshow audio decoder (zakładka info)
Tylko, że to co wypisałem pokazuje program MediaInfo a nie MPC - on też się myli? Może mam nieaktualna wersję.. sprawdzę jutro
Wogóle mi nie idzie torrent, nic nie łapie, a 5 epek od DB zassał się w 40 min -_-
Wogóle mi nie idzie torrent, nic nie łapie, a 5 epek od DB zassał się w 40 min -_-
Dziwne bo ja już mam całość, heh siedzę nad 2 pracą kontrolną, pierwszą przed chwilą skończyłem
Uwaga: nastąpił drobny błąd w torrencie, dlatego proszę o reściągnięcie torrenta jeszcze raz z tego linku: [SH & KA] Naruto Shippuuden 001-004 [BT]
edit
również należy zmienić nazwę 4 epa na '[SH & KA] Naruto Shippuuden 004 [FC61A447][sub-PL].mkv' (wcześniej była spacja przed kropką)...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2007-03-17 10:19:57)
W tej chwili jestem na uczelni i nie mam jak sprawdzić tego a szkoda. Jedyny błąd to ta spacja? Bo mi się wczoraj wszystko ściągnęło a nie chcę od nowa ssać [co za dureń zainstalował tu cenzora]
teraz przejdę zaobserwowanych wczoraj w nocy i zapamiętanych do teraz rzeczy:
świetnie wam poszło moim zdaniem przetłumaczenie op na nasz rodzimy język. Chodzi mi o połączenie w sensowny sposób części jap i eng, np. speed hunter - pantera. Kara [efekty] niesamowicie [tak w op i ed] przypominają mi "Agito". Co oczywiście nie oznacza, że jest złe .
Tłumaczenie technik extra - najlepsy jaki istnieje chyba. Ne pamiętam dokładnie ale tylko jedno mi sie nie podobało 'lewatywa' - wy daliście jakoś tak: morderczyni tysiąclecia [dobrze pamiętam?], natomiast chyba większość jest przyzwyczajonych do "tysiąca lat bólu" [pzynajmniej ja]
jak obejrzę całośćto się dokładniej wypowiem.
jak zrobiłem byki to wina firefoxa co tutaj jest (1.5.0.9 - bez sprawdzania pisowni)