Nie jesteś zalogowany.
nick: SZpila =]
jak sie w t gra?? ja tez chce :-D
dobre... na poczatku ma napisane ... i sie pyta n1 noob
u mnie Nick : kasagrande
przed chwila 2 porazka ;/ irytujace jets to ze ty sie meczysz a przeciwnik ci wyskoczy z Zabuza w teamie badz Kabuto jak przy mojej drugiej porazce ;p marne pocieszenie ze z zawodnikiem ktory gral klasycznymi zawodnikami co sa odrazu do wyboru to jeszcze nie przegralem ;]
Juz nie raz walczylem z Zabuza, czy Kabuta. Ale Kakashi to juz przesada. Raz z nim gralem i juz nie chce wiecej.
Ja Hinate mam dość często w drużynie. Tyle że długo u mnie nie walczy bo ją zaraz zabijają. Ja nie wiem miałam już chyba wszystkich, Kankuro, Garee, Haku, Sasuke, Naruto i dalej mnie tłuką ile wlezie xD I jak ktoś trafi na nick Selua to ja, będziecie mieć łatwą walke
Dobry pomysł
jestem ciekaw jak chcesz to zorganizowac ... skoro dobor przeciwnikow jest ustalany przez serwer na postawie miejsca w rankingu i dostepnych w danej chwili graczy
Czytaj wcześniej...
... poradzilem sobie
Ostatnio edytowany przez bommbel (2007-03-17 16:55:12)
Dodalem do 1 posta info jak rozegrac prywatne pojedynki.
Jak odpalic prywatne pojedynki!
1. Badz pewien, ze mozesz sie skontaktowac z dana osoba kiedy chcesz walczyc (Tlen,GG,IRC).
2. Kliknij na ten link -> http://www.naruto-arena.com/game/engine … &username=
Zapisz ten link do zakladek (ulubione), zebys nie musial lazic tu co chwile3. Po kliknieciu na powyzszy link powinienes otrzymac:
&private=notfound&completed=true&
Kliknij na pasek adresu i dopisz do adresu nick przeciwnika. Dla walki ze mna, bedzie to:
www.naruto-arena.com/game/engine.php?type=private&username=s0n1c
Nacisnij enter. Badz pewien, ze nacisnoles tylko raz, w przeciwnym razie zepsujesz proces.
Na ekranie powinno wyswietlic sie cos takiego:
&private=found&completed=true&
4. Wejdz na Naruto-Arene i nacisnij "Start Playing".
Badz pewien, ze przeciwnik (sparing partner ) tez wykonal w/w kroki. Jest to bardzo wazne, w przeciwnym razie po prostu nie zadziala. Kiedy wszystkie kroki zostana wykonane, dobierzcie team i nacisnijcie "Start Ladder Game". Powiniscie zagrac przeciwko sobie. Z tego co wiem Private batlle, nie ma wplywu na misje (nie ma sztucznego nabijania ) jak i na ranking.
Szukanie nie boli:P
Naruto Arena wiluS nickname: wilus
mój nick Kristofer_pl
przed chwilą wyskoczył mi chuunin z zabuzą kurenai i pająkiem z dźwięku i weź go pokonaj XD
jezu ;/ ale passa -7 ;p doslownie kupe pecha ;] przed chwila skonczylem chyba kolo 40 min pojedynek z jakims gosciem gdzie mu zostal tylko Naruto i mi... i kazdy z nich byl na ciosa... jedyne co moglem robic przez kilka moze nawet ponad 10 tur to brac Kage Bunshin i Sexy no jutsu ;p i tylko czekac az sie pojawi chakra do taijutsu badz ninjutsu ;] na szczescie po wielu turach gdzie zupelnie nic sie nie dzialo ja dostalem jako pierwszy chakre ninjutsu i wywalilem z rasengana az kolesia zmiotlo... poraz pierwszy dzis ktos mial wiekszego pecha ode mnie ;] respect ;p
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-03-17 21:43:11)
nie da sie w prywatnych walkach... prywatne walki sa poprostu do grania z kumplami questy musisz sam szukac ja szukam hinaty caly dzien i lipa..: ]
A ja nie mogę znaleźć Ino, Sakury i Choujiego