Nie jesteś zalogowany.
W ta noc tylko cos szwankuje, wczoraj nie bylo tych problemow.
Weszłem spod Mozilli i nie było takich problemów. Nawet normalnie wygrałem walkę
Wygralem 40 minutowy mecz Damn UUUUUHHHHHHHHHHUUUUUUUUUU
End of Day. Staty bylyby lepsze gdyby nie 7 porazek z racji 1 rundowych bugow
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-03-18 04:13:06)
Te a moze zeby pocwiczyc zrobimy czata i pogadamy tam i pogramy mini turniej zeby sie poprawic ? :>
qw ;/ wygrane 4 walki pod rzad Chouji'm i kurde przy piatej juz ostatniej dostalem w tylek i figa z odblokowania postaci ;/ marne pocieszenie ze walke pozniej wreszcie awansowalem an Chuunina ;]
ja bym sie pisal na jakis mini turniej ;] ale musze obczajic z tymi priv grami ;]
[URL="http://www.naruto-arena.com/profile/bommbel/"][/URL]
Ostatnio edytowany przez bommbel (2007-03-18 11:30:52)
ale np. w pierwszej misji żeby pokonać gostków razem z sasuke troche szwankuje:/ wygrałem z sasuke,kiba i hinata a ni podświetliło :/ więc trochę bugowate to jest :p
Teraz cos szwankuje, bo mi nawet nie chce sie gra odpalic.
mi działa, tyle ze klikam surrender jak nei ma hinaty albo ino
Mi brakuje 2 osob do przejscia 1 misji. Ponoc da sie umawiac na walki z kims. Wiec ktos mi sie podlozy na 1 walke a poznije ja to samo zrobie. Czekamy na gg na prozpozycje
Nie da rady tak...
Jeee wykonałem misje z Choujim
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-03-18 12:52:08)
NO to Lipa
http://www.polchat.pl/chat/?room=Naruto+Arena
jak by ktos chcial umowic sie na pojedynek :]
miałem napisać jak mi sie uda to pisze - mam 2 komputery, na obu włączyłem walke (0 i 0) i połączyło mi i tak sobie dołożyłem ino i hinate
EDIT: móglbym tak sobie cały dźwięk odblokować, ale tutaj postanowiłem wykazać się umiejętnosciami i wygrywać walki (pozatym połącyzło mnie za 3 razem dopiero)
Ostatnio edytowany przez Kurisu (2007-03-18 15:10:01)
To da sie w koncu umawiac na pojedynki czy nie??
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-03-18 15:31:59)
Da się Patrz pierwszy post ~s0n1c'a
Jeee udało mi sie już odblokować 2 postaci z dźwięku za pierwszym razem
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-03-18 15:37:04)
No to kolejne pytanie jesli sie zobazy na poczatku ze przeciwnik nie ma interesujacej nas postaci(INO grrrr) i zakmniemy okno lub damy surrender nabijaja nam sie porazki??
Ja mam mały problem bo w tej misji na sasuke są jakies tam walki do zaliczenia. Walczyłem już hinat'ą i Tenten a nie mam zaliczonych tych walk w misji?? wie ktoś dlaczego tak się dzieje??
tak, dostałem w ten sposób około 10
~remo_100 moze przegrałeś
Ostatnio edytowany przez Kurisu (2007-03-18 15:51:39)