Nie jesteś zalogowany.
Mam gdzies Simensa c25 moge ci go za dwie setki kopsnac
A ja bym wybrał któryś telefon z Symbianem (ewentualnie Windowsem Mobile) ;-) Tony softu i nie ma durnych ograniczeń znanych ze zwykłych telefonów. Sam mam i teraz nie wyobrażam sobie przesiadki na starego klocka A nad k750 również się zastanawiałem i całe szczęście, że na niego nie zdecydowałem. Wszystko zależy tez do czego ma ten telefon służyć. Jeśli tylko do dzwonienia, sms, słuchania mp3 no to faktycznie starczy k750/z400. Ale jeśli chciałbyś dodatkowo pograć, poczytać coś, obejrzeć film, skorzystać ze słownika itd. no to tylko Symbian/WinMobile.
Każdy apart powiedzmy w przystępnej cenie z Symbian/WinMobile niestety strasznie muli. Aby te systemy chodzily sprawnie potrzeba aparatu z najwyższej półki. No chyba, że komuś nie przeszkadza czekanie za każdym razem, jak coś chce się zrobić na komórce. Poza tym te systemy to idealna ofiara twórców wirusów, którzy nie próżnują. Wniosek jeden, każdy opcja ma swoje plusy ujemne i minusy dodatnie.
Ostatnio edytowany przez Zatoichi (2007-03-19 13:36:16)
Żartujesz? Chyba chciałeś powiedzieć dyszki Poza tym aż takiego szrota to ja nie chcę
[EDIT] Znów zaczynam kląć...ehh, poprawione ;]
Widze, ze niezly z ciebie negocjator, ok. to dorzucam ladowarke i pokrowiec
Poniewaz znalazlem jeszcze ladowarke samochodowa, to ja tez dorzucam, nr konta przesle ci na PM.