Nie jesteś zalogowany.
Kraków... uuu trochę za daleko , zreszta, teraz mam maturke i czasu na takie rzeczy nie znajde, może po maturze na cos sie pojedzie.
Matura-bzdura, na konwenty zawsze jest czas. Co, każdy weekend poświęcasz na intensywną naukę, nie wychodzisz z domu, nie jesz, nie sikasz?
Geez, jak ja nie lubię jak się ktoś nauką tłumaczy...
Jak to już tu ktoś kiedyś pisał: jeśli nauka przeszkadza ci w hobby - olej naukę
a ja mam takie pytanko, czy jak ktos niezarezerwuje sobie miejsca, to czy jest mozliwosc ze go nie wpuszcza? (chodzi o mnie:)
Chyba jak będzie za dużo ludu.
Jedzie ktoś z okolic Bytomia?
o ile sie nie myle jest limit 500 miejsc, no ale Ciebie wpuszczą napewno ayu :-)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
~kensei_satori thx:DD ale wiesz nie chcialabym jechac z tak daleka i zostac nie wpuszczona )
A to peszek... - nie ma mnie wtedy w kraju [placze]. Musze się wreszcie wybrać na jakiś konwent, bo oszaleję. Odmówię spożywania pokarmów i będę oglądał jakieś przygnębiające anime (np. Elfen Lied hmmm...[slina] właściwie brzmi kusząco...)
Yo kensei ja w sob. bilety rezerwuję...do Krak ofkors..:)
Aya no problemo jak będzie trza to Cię w torbie przemycimy
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
no no juz w torbach chca wnosic i wynosic uczestnikow szybci jestescie : ;p
~themic no to musimy jakas wielka torbe zalatwic :P
Yo kensei ja w sob. bilety rezerwuję...do Krak ofkors..:)
Aya no problemo jak będzie trza to Cię w torbie przemycimy
To sie jakos trzeba wczesniej zgadac, zebym mogl dac Tobie pieniazki i tez mi rezerwniesz :-) W sobote pracuje wiec jakos dzis albo w czwartek :-)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
ja zarezerwowalem rezerwacje na konwent ;D bede mial grafike yuupi a jak by ktos mnie szukal bede mial koszulke taka o !
Przod: http://img339.imageshack.us/img339/7821/nierozmgg0.jpg
Tyl : http://img523.imageshack.us/img523/706/asasasdd8.jpg
co do tylu to sie zastanawiam bo za duzo czarnych plam porobilem ;D
dobra to ja mam jeszcze pytanie do ludkow z Krakowa , czy blisko tego miejsca jest MCDonalds albo KFC?:DDD
ehh.. fast food'y??!?!!?
a nie lepiej pizza?
Heh, między pizzą a fast foodami naprawdę jest mała różnica
Sałateczki, warzywka, dużo mięska, ryb i białka ogólnie + ewentualnie chleb razowy.. oto jest schemat prawidłowego żywienia!
no zrobie sobie jakies kanapeczki :D zreszta ja od wiekow nie jadlam nic z fast fooda:D wiec w ten weekend moglabym sobie dopuscic i zjesc:P:P
w sumie... i to chemia i to chemia....
Co do jedzenia to zawsze mozna cos wykombinowac <naprzykład degustacje w supermarketach darmowa wyżerka> a tak pozatym to mam nadzieje, że nie dopadnie mnie żadne choróbsko...bo coś czuje pobolewające gardło ale co tam raz sie żyje
A tak na marginesie Mavet fajniusia koszulka rozumie, że moge sie rzucic na tego Sasuke jak cie zobacze Buahahahahahha XD
Zniechecisz sie :] ale bedzie mi milo ;p ja jestem z kraka i cos wymysle by wam zrobic dobrze (bez przesady)
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-19 22:17:11)
MAKDONALT !! zrobimy konkurs kto zje wiecej czisburgeruf za 2 zlote xDDD