Nie jesteś zalogowany.
taki cwaniak jestes to zrob questa z sound ninja np. wygraj bedac Legendarnym Sanninem 5 walk pod rzad z Chojim w teamie -_-" dla mnie to nie do wykonania, zawsze trafie na kogos kto w swojej druzynie ma Kimimaru (nie wiem czy dobrze napisalem, chodiz o tego z koscmi) + np jakis sound ninja i jeszcze ci dadza kogos kto kradnie chakre albo naruto podobnych... ;]
wole sie cofnac i zagrac z tymi co pykaja klasycznymi postaciami ... szanse na wykonanie zadania sa znacznie wieksze, poza tym ja u siebie doszedlem juz do takiego punktu ze ostro bym musial sie nameczyc by odblokowac np. Kakashiego wiec puki co wole isc odpowiednia kolejnoscia ;]
Yeah zrobiłem 2 questy na raz - team chouji neji i temari 5 walk w pięknym stylu pod rząd teraz tylko pograć toważysko do chuunina i jedziemy z nastepnymi
edit : będe grał ino to macie szanse zaliczyć
Ostatnio edytowany przez Kurisu (2007-03-20 16:10:32)
ja to bym chcial 2 razy Sakona spotkac wogole ciezko znalesc postacie ktore musze ubic ;/
Ech , zabrakło po jednej walce na odblokowanie Tayui i Sakona ....
Jestem Jouninem i na razie nic poza Jiroubou i Kidoumaru nie odblokowane , ubaw po pachy
special jounina dostaje sie gdzieś przy 74000 w rankingu, nie??
Wie ktos moze od czego zależy jakie chakry dostaniemy w następnej kolejce? BO wydaje mi sie ze jest to losowe ale wole się zapytać:)
to jest losowe...
Ech , zabrakło po jednej walce na odblokowanie Tayui i Sakona ....
Jestem Jouninem i na razie nic poza Jiroubou i Kidoumaru nie odblokowane , ubaw po pachy
z odblokowaniem Shizune, Kabuto i Zabuzy pojdzie ci o wieeele latwiej ;] wystarczy wygrac po 15 pojedynkow majac odpowiednia postac w druzynie, nic pod rzad tak wiec odblokowanie jest kwestia czasu ;]
ja osobiscie dopiero dzis odblokowalem Jiroubou ;] specjalnie dla niego musialem resetowac licznik, bo na Lehendarnym Sanninie nie dalo sie wygrac 5 gier pod rzad za cholere ;]teraz nawalam do chuunina i biore sie za Tayuye, Sakona i Kimimaru
special jounina dostaje sie gdzieś przy 74000 w rankingu, nie??
Mhm jeżeli pokonasz jakiegoś mając 74 tys w rankingu to się nim staniesz (a spotkanie jest możliwe:) )
powiedzcie mi na jakiej zasadzie jest tu rozdawana czakra, bo nie mam zielonego pojęcia :/ wiem ze co turę koleś oddaje mi od 0 do 3 pkt czakry ale to chyba nie jest jedyny "zarobek"??
kazda postac generuje 1 losowy punkt czakry na ture ... niektore postacie maja tez ataki niszczace badz kradnace czakre przeciwnika
od przed wczoraj gram ,niepowiem że na początku N00bek niezły ze mnie był
Heh wlasnie z toba gram satoshi ; p
Jaką postać polecacie do składu Temari, Shikamaru + ktos trzeci? Bo usiłuje właśnie odblokowac Tayuya i wygrać 5 walk pod rząd na Chuinin jest co najmniej ciężko;/ z odblokowaniem Sakona poszło dużo łatwiej... więc kogo polecacie do tej dwójki? i może jakaś sprawdzona taktyka?
do team'u na Sakona dorzuciłem Kidoumaru i poszło w miare bezproblemowo. Mówiąc, iż tylko Ci został masz na myśli, że wszystkich innych już masz?:o jak tak to respekt:P
straciłem nadzieje na Tayuye;] składem z Shikamaru i Temari chyba nie umiem grać... tym którym zdobywałem Sakona kosiłem równo a teraz mam winstrike'a -4:D i ciągle rośnie:D może chciałby ktoś zaufany z dużym skillem zrobić to za mnie??:>
Ostatnio edytowany przez mastah (2007-03-21 13:26:48)
Na twoim miejscu dorzuciłbym Tenten i robił następującą kombinacje. Potem Shikamaru niech uniemożliwia atak przeciwnikowi a Tenten i Temari niech używają masowych technik.
Ostatnio edytowany przez Nevistus (2007-03-21 14:08:40)
w fazie testowania:P Tenten'em w sumie jeszcze nie grałem...