Nie jesteś zalogowany.
wybiera sie ktos moze z katowic fajnie by bylo wypytac kogos kto jedzie o takie tam pierdoly
niom jam jadem na 99% z Katowic jak coś to pisz na PW ^^
Czuje ze bedzie to pierwszy Magni na jaki uda mi się dotrzec.
Planujemy sie gdzies spotkac? Nie sadze by udalo mi sie was z miejsca poznac.
Przydało by się info w widocznym miejscu np. na pierwszej stronie.
Yaku uwierz nie trudno poznac tych ludziuf
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
mnie bardzo ... trudno.. po koszulce... bedzie trudno... watpie zeby ktos mial taka 2...
a co do jedzenia... hmm se teraz posprawdzam jutro pojade w okolice solvayu :]
ja mam tylko nadzieje ze bedzie cieplo na dworze:D i zeby deszcz nie padal, to bedzie super:D
Ostatnio edytowany przez aya20 (2007-03-20 00:20:34)
proponuje zajrzec tutaj! i poczytac o Hentai-Night Magnificent Mega Contest Live Show w atrakcje->konkursy ... Ayu :>?
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
a na poprzedich konwetach jak wypadl ten hetai night ??
he he he :> domysl sie
~kensei_satori : no co :D chce zeby mi bylo cieplo podczas podrozy a nie zakladac 10 swetrow :D:d , no a hentai night na pewno nie dla mnie
Ostatnio edytowany przez aya20 (2007-03-20 12:25:05)
ocieplimy cie ;D ma sie sposoby uhueuhuehueu a tak serio to teraz jade na Solvay i popatrzymy co tam mozna ciekawego zjesc obok ;]
~Mavet : ok:D to czekam na twoje sprawozdanie ze zbadanego terenu :D
Ostatnio edytowany przez aya20 (2007-03-20 14:18:21)
ocieplimy cie ;D ma sie sposoby uhueuhuehueu a tak serio to teraz jade na Solvay i popatrzymy co tam mozna ciekawego zjesc obok ;]
to jaaeEe moge oprowadzic
Najciekawiej jest rzecz jasna w Carrefourze. Od strony Solvaju mozna znalezc przyjemne miejsce.
Nyo jak Yaku mowil Do carrefoura mozemy isc przekasac cosik wiecej sie jutro wypisze bo musze mykac wywiadowka byla ;_; i 60 zl na koszulke poszlo -.-
Znam w okolicach Borku Falęckiego, nawet fajną pizzerie. Zwie się Rewolucja, mieści się na ul. Micińskiego 2 [Budynek przy Mątwiły Mireckiego]. Od Solvay jakieś 10 - 15 minut na nogach. Polecam pizze Skurczybyk.
a ja siem bedziem musiał zapoznać potroszku z topografia Krakowa
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
ja to bede w krakowie od piatku:D wiec w sob wieczorem moge byc lekkim zombie:P:P:P:P
7:23 piątek, dworzec główny, Kraków, stan: napewno niewyspany, czy zalany to sie okaże :-)
7:23 rano czy wieczorem? hehe
wieczorem to by byla 19:23 albo 7:23PM xDDD Ale nie zmienia to faktu, że sie pomyliłem bo miała być sobota ;C