Nie jesteś zalogowany.
Moje pierwsze 4 walki pregralem
Ja swoje pierwsze 2 przegrałem bo uczyłem się zasad:)
Mam pytanko czy każdy wygrywa swoją pierwszą walkę??
Jak dla mnie to dziwne pytanie troche:> zależy to od masy rzeczy:) ale ja akurat wygrałem... ale drugiej pierwszej (po resecie rankingu) nie wygrałem:D
lol gram znim
[URL=http://img482.imageshack.us/my.php?image=sandaimeaa2.jpg][/URL]
[URL=http://img487.imageshack.us/my.php?image=wygranauq1.jpg][/URL]
wygralem
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-21 14:56:33)
ja pierwszą walkę przegrałem testując działanie przycisku surrender a następną też przegrałem bo próbowałem przeciągać techniki na postacie i jak w końcu sie udawało to kończył sie czas XD
później jeszcze potestowałem postacie i może w sumie 4 albo 5 walkę dopiero wygrałem
ja teraz ciągle przegrywam, bo szukam Ino, bo tylko jej mi brakuje
Też szukam Ino a jednocześnie staram się wygrywać aby odblokować Shizune
ha ! jestem 20 !!
Ostatnio edytowany przez bommbel (2007-03-21 17:26:36)
a ja jestem na takiej pozycji, co nawet tej liczby nie potrafię przeczytać...
pomijam sasuke quest of power i jade 1st mission
Co do tego teamu, to ja gram Tenten Shikamaru Temari, jakos idzie =]
A ja mam takie pytanie: Czy na skutek wielu przegranych walk (lub długiego okresu nie walczenia) można 'stracić' rangę, spaść o jedną w dół?
Chyba nie. A jesli nawet to i tak, kilka walk i znowu wskoczyl by rank.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-03-21 18:37:42)
ranking tam jest straszliwie plynny ale z tego co zauwazylem w ciagu ~12h nie spadam wiecej jak 1500 miejsc a potem latwo jest to odrobic
Na stronie jest opisane jak to jest z ranga.
Obliczana jest ze wzoru:
(a-b)x25%
Gdzie:
a - Pozycja osoby z wyzsza pozycja.
b - Pozycja osoby z nizsza pozycja.
Np. osoba z 1000 miejsca bedzie walczyc z osoba z 1. To po wygraniu wskoczy o 250 oczek w gore czyli na 750 miejsce. (przyklad ze strony).
Tak, czytałem to. Chodziło mi o to, czy np. z Chuunina mozna spaść na Genina (teraz już wiem, że tak).
Już trzeci reset i wciąż brak Ino i Shino... Może zróbmy "Międzynarodowy dzień Ino", kiedy to każdy player będzie miał w swoim składzie Ino?
może zróbmy międzynarodowy dzień podkładania się playerom którzy mają w drużynie Shikamaru i Tenten oraz ich nick zaczyna się na litere W??:P
edit: 2 walki wygrane w składzie Shikamaru Kiba Tenten, jeszcze tylko 3:D trzymać kciuki... a jak spotkacie teraz osobe z nickiem Wredotek to ładnie się podłożyć proszę:D dobry uczynek będzie wynagrodzony:)
edit 2: 3 walki wygrane^^ idę jak burza... ale i tak mi się pewnie nie uda;]
edit 3: no i dostałem po dupie;/
Ostatnio edytowany przez mastah (2007-03-21 19:40:29)
dzień Ino by się przydał.... reszte mam zaliczoną, jeszcze tylko dwie walki w składzie naruto, sasuke, sakura i mam zaliczone 1st mission, czekam na ciebie Ino...