Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
No i stało się, jest już nowy sezon koniczynki. Znowu ten cudowny klimat, cudowna animacja, wspaniała muzyka. Pierwszy sezon zobaczyłem z angielskimi napisami, ale chętnie zobaczę znowu jak już będą polskie
Niemniej zaczynam oglądać drugi sezon. Postanowiłem też zabrać się za tłumaczenie tej serii, może to zmobilzuje Emila i Rhitę do dokończenia częsci pierwszej. Chyba najlepiej sie czuję tłumacząc coś na bieżąco ( np. Noein).
Pozdrawiam.
p.S.
Jak ktoś nie widział częsci pierwszej niech szybko to nadrabia bo warto!
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Dziwnie to wyglada po okladce... moze byc ciekawe. Musze dorwac skads najpierw season namber łan
Ja mam to z niemieckimi napiskami. Trochę dziwna seria. Obejrzałem dwa odcinki i jedno co mi zostało w pamięci, to ślinotok studenta na widok dziwczynki. Błee... i totalna nuda.
ja za ta serie zabieram sie juz z pol roku i dalej nie moge sie przemoc zeby to zalatwic
za jedynke ofc
Ostatnio edytowany przez Sempai (2006-07-07 00:15:01)
Piękne, nawet bardzo.
Ĺwietnie skomponowane, świetne poczucie humoru i dużo emocji.
Znakomita muzyka. To lubię
Seria druga, a tym bardziej pierwsza obowiązkowa.
Napisy do odcinka 01 już na stronie.
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
nie chcialem zakladac nowego postu ale musze co nieco o tym anime napisac:
moje plusy [wg mojej skali oceniania 10 pkt]:
-istnieje fabuła
-całość jest całkiem spójna i toczy się wokół kilku głownych bohaterów
-zakończenie jest w porządku
-dotrwałem do końca
-było średnio ciekawe
-było ciekawe
-było bardzo ciekwe [za ciekawośc mozna dostac od 1-3 pkt]
-bohaterowie i ich zachowania są sensowne
-wątki poboczne były równierz ciekawe
całośc dostaje 9/10 w mojej skali, poprzednia czesc byla wg mnie troche gorsza bo zostawiła sprawy nierozwiązane i niektóre rzeczy były zbyt rozwlekle opowiadane. To jest jedno z tych anime które trzeba obejrzeć, ale nie da sie obejrzec poraz drugi... co dziwne przy takiej kategori nie męczy oglądanie i to jest też wielki poboczny plus.
Napisy do odcinka 06.
Polecam.
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Love this anime.
jesli ktos obejrzal juz oba sezony i chcialby zobaczyc cos w tym klimacie to polecam paradise Kiss
może ktos zabierze się za suby do drugiego sezonu tak zeby wychodzily czesciej ni raz na dwa miechy!1?
a co do samego anime to najciekawszy watek dla mnie to trojkat yamada-mayama-rika
reszta ujdzie, muzyka zajebista, obejrzalbym sobie drugi sezon ale mam rawy wiec odpada
Ostatnio edytowany przez Kopek (2007-03-21 23:18:05)
może ktos zabierze się za suby do drugiego sezonu tak zeby wychodzily czesciej ni raz na dwa miechy!1?
Ha Ha łatwo powiedzieć.
Natomiast udało mi się namówić kolegę Itilien i zaczyna prace nad odcinkiem 08.
Powoli do przodu.
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Głupie pytanie ale jest jakaś szansa na powstanie sezon 3? Pisaliscie ,ze Paradise Kiss jest podobne do H&C ale czytalem ze 2-3 tomy mangi i jakos mi nie podeszla.
Love it! Jedno z moich ulubionych anime ^^
Strony 1