Nie jesteś zalogowany.
Kisiel napisał:Ja już nie wiem co jest z tym tematem
Kto odgadnie kto jest na tym zdjęciu prócz mnie? Osoba ta jest min. z tego forum.
btw. Wanderer nie ma prawa głosu
Inuś, czy jakoś takoś.
i zarazem
skąd wiedziałeś?
dodaję kolejne zdjęcie:
[URL=http://img373.imageshack.us/my.php?image=imm0088aps2.jpg][/URL]
A mi B4RT3K przypomina kogoś znanego, porównajcie sami
Tylko nie lukrowane guziczki,nie moje lukrowane guziczki
i zarazem
skąd wiedziałeś?
Jechałem wtedy z Wami pociągiem. A tak na poważnie, to mam pamięć do twarzy, do faktów związanych z życiem strony, tematami, wypowiedziami, etc. Był kiedyś zjazd AG, gdzie owa panna (chyba 16 lat, co do zasady w tym wieku jest się jeszcze panną) się pojawiła.
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-03-23 00:57:52)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Fota z poprzedniego wcielenia.
[URL=http://img131.imageshack.us/my.php?image=voiceskn2wo2.jpg][/URL]
Kisiel napisał:Ja już nie wiem co jest z tym tematem
Kto odgadnie kto jest na tym zdjęciu prócz mnie? Osoba ta jest min. z tego forum.
btw. Wanderer nie ma prawa głosu
Inuś, czy jakoś takoś.
Ta, dokladnie xD to Ino xP Znam osobiscie i pozdrawiam (gdziekolwiek jestes xD).
[URL=http://img469.imageshack.us/my.php?image=dscf2014zk9.jpg][/URL]
Takie jakies nie wiadomo nawet co to jest
B4RT3K nie obraz sie, ale dla mnie jakis taki bezbarwny sie wydajesz
Jasmine a czy ktos ma miesnie to oznacza ze przy nim mozna sie czuc bezpiecznie ? hee Pakery rulez nie? -.-
co do fryzury nice.
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-25 10:06:49)
Jasmine a czy ktos ma miesnie to oznacza ze przy nim mozna sie czuc bezpiecznie ?
Kiedy ktoś nie ma mięśni (atrofia) to chyba nie żyje. (Musieliśmy panu wszystko usunąć, ale niech pan się nie martwi, wyjdzie pan z tego.)
A oto moja facjata AAAAAAA
Linkus
A oto moja facjata AAAAAAA
Linkus
To pękła jedna z Wielkich Zagadek Tego Forum. Bravo!!! Żal trochę, ale większych bądź mniejszych tajemnic w otaczającym nas świecie nigdy chyba nie zabraknie.
większych bądź mniejszych tajemnic w otaczającym nas świecie nigdy chyba nie zabraknie.
I dobrze.
Kilgur, wygladasz znajomo, skad jestes?
Jedną z takich zagadek, Obi, jest właśnie twoje oblicze Na razie rzuciłeś zdjęciami które "Nie pozwalają na identyfikację"
"Skazany na zajebistość"
Jedną z takich zagadek, Obi, jest właśnie twoje oblicze Na razie rzuciłeś zdjęciami które "Nie pozwalają na identyfikację"
Otóż to! Ludzie chcą znać oblicze człowieka, który jest tu uważany za oblicze króla Salomona
Krola Salomona, no bez przesadzy:D raczej humaniste jak na moje oko sadzac po tonie wieszosci wypowiedzi na naszym forum:)
Tak patrzac, to ja nie bede umieszczal tu swojego zdjecia, bo szkoda mi ofiar, ktre zostana poniesione w obliczu mego wygladu:D
Ostatnio edytowany przez Zeus (2007-03-25 16:32:25)
Krola Salomona, no bez przesadzy:D raczej humaniste jak na moje oko sadzac po tonie wieszosci wypowiedzi na naszym forum:)
Are you talkin' to my bitch?
P.S. Tak źle ze mną nie jest, jeszcze trójmian kwadratowy potrafiłbym rozłożyć.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-03-25 16:42:05)