Nie jesteś zalogowany.
Po raz kolejny przegrałem walke z Choujim w drużynie i zaczynam od nowa.
i dupa ;/ ;p kurde mialem 4 win z zespolem Kankuro, Kiba i Neji ... niestety modlilem sie by nie wpasc na kogos kto gra trio Sasuke, naruto i Sakura jako iz ich redukcja obrazen byla najgorsza dla mojej taktyki... niestety los chcial ze wlasnie w decydujacej grze o wykonaniu zadania trafilem na goscia co mial 39 win i 1 por i wlasnie owe trio... i przegralem...
coz probuje dalej...
ja teraz gram kiba, kankurou i shikamaru i narazie 2/5
Ja też przegrywam ciągle jak mam 4/5 z kidomaru i wkółko musze zaczynać od nowa
A ja będąc na Legendary Sanninie zrobiłem misję Tayui
Ta z Kakashim jest troszkę monotonna więc zacząłem mieszać i raz skład na Kakashiego , a raz na Tayuię , i wyszło
mnie to juz denerwuje bo nie moge znalesc Gaary a innymi jak juz mam 3/4 pod rzad wygrane to mnie zawsze w 4 zabijaja
Ladder Rank: 14
Highest Ladder Rank Achieved: 14
Ninja rank: Legendary Sannin
Wins: 84
Losses: 59
Streak: +9
Coraz większe cieniasy w pierwszej setce:P Jedzie sie po nich równo...
Country ladder - przy 13 razy większej liczbie graczy, pierwsze w ladderze USA ma tylko 5 pkt. przewagi nad Polską
Polak potrafi
A ja nie mogę trafić na TenTen żeby misje wykonać wkurza to już.
I ma podobno powstać Bleach-Arena. Mam wielką nadzieję że powstanie
zlikwidowali juz blad zwiazany z koncem partii po jednej turze ? bo ostatnio sie z nim nie spotkalem ;D a szkoda bo wlasnie dzikei niemu zrobilem questa z 5 winami z Nejim w teamie i to calkiem przypadkowo ;] 5 razy pod rzad wyskoczyl bug ;p
nie wiedzialem ze az tak bedzie mi go brakowac...
ja tam nie lubie tych bugów....
gram po to żeby grać, a nie wygrać przez błąd
cieszę się gdy wygram z mocniejszym i denerwuje gdy przegram ze słabszym
na tym polega gra... a quest z nejim przeszedłem za 4 razem... teraz walczę o sakona 3/5
EDIT
ooo już 4/5
może dzisiaj jeszcze Sakonem pogram
wkurzyłem się.... cholerna gra, cholerne bugi, kurna, ostatnia walka była, a tu You lose
Ostatnio edytowany przez Dinveth (2007-03-23 23:09:22)
s0n1c masz błąd w rozpisie misji. Mianowicie, żeby odblokowywać Sakona i Tayuye potrzeba mieć conajmniej Chuunina a nie tak jak ty napisałeś genina.
a ja nie moge w to grać coś mi się psuje bo wybieram ataki na poczatku i nie moge wcisnac ready
Hmmm wczoraj robiłam misję na Jiroubu, miałam 4/5 walk. Pomyślałam, że dokończę sobie dzisiaj, wchodzę dziś na misję, patrzę a tu 0/5 o co chodzi? Miał już ktoś tak? Teraz znowu muszę się męczyć [deprecha]
też mi się wyzerowało... a miałem 3/5
kurna...
coś mnie po mału odpycha ta gra
Teraz patrze, a tu mam dwie przegrane więcej niż wczoraj
Ostatnio edytowany przez Dinveth (2007-03-24 10:33:03)
LOL. Ja nie grałem chyba z 3 dni i teraz patrze a z genina stałem się chuuninem.
giera ogolnie mi sie podoba. z bugami jeszcze sie nie spotkalem ale nie moge trafic na Choujiego tenerwuje mnie to powoli
special Jounin jest wyższy od Jounina?
bo nie moge jednej misji wykonać, bo musze być przynajmniej Jouninem, a ja jestem Special....
przegrałem walke o tayuyę a miałem 3/5
próbuje odblokować teraz Kabuto
teraz walka naruto, sakura, sasuke kontra sasuke, naruto, sakura
wszystko zależy od chakry jaka przyjdzie