Nie jesteś zalogowany.
Nie, nie. Bardziej mi sie podoba opcja ze Itachi wszystkich zabije. Albo Gaara znowu przejdzie na zla strone mocy, i razem z Itachim wszystkich zniszcza
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-03-18 15:18:29)
Nie, nie. Bardziej mi sie podoba opcja ze Itachi wszystkich zabije. Albo Gaara znowu przejdzie na zla strone mocy, i razem z Itachim wszystkich zniszcza
Heh wybiorą Kononowicza na Hokage i nie będzie niczego[baka]
no i co ???
jak wam się podoba nowy gejowy chapter ??? nie wiem czemu ale polakom sie strasznie nie spodobał przeciwnie na zagranicznych forach tam ludziska sie cieszyli że niezły, ciekawe czemu???
a mnie się podobało, kiszi dawaj więcej tego stafu
loj maj got co to sie będzie teraz dziać saske sie ciągle uśmiecha czy mi się tylko tak zdaje
no śmieszny był:) zapewne dziewczynom się bardzo spodoba:)
Moim dziewczecym okiem, spostrzeglam ze Sasuke czuje cos do tego kolesia z zabkami (ten koles ma taka sama fryzure jak ja :])
chapterek wypasik szczególnie jutsu z 2 dziewczynkami
no i co ???
jak wam się podoba nowy gejowy chapter ??? nie wiem czemu ale polakom sie strasznie nie spodobał przeciwnie na zagranicznych forach tam ludziska sie cieszyli że niezły, ciekawe czemu???a mnie się podobało, kiszi dawaj więcej tego stafu
loj maj got co to sie będzie teraz dziać saske sie ciągle uśmiecha czy mi się tylko tak zdaje
daj link od chaptera:)
Gome wiadomo kto tlumaczy naruto na PL po tym jak misery zrezygnowala???
A jak wszystkich zniszczą nie będzie już nic! Tak jak to Kononowicz przewidział... tylko Gaara i Itachi będą sie walić w dup[cenzura]
Nie, nie! Nie beda sie walic w dupy.
TUTAJ jest tlumaczenie, ale chyba jednorazowe. Dalej to nie wiem czy bedzie ktos tlumaczyl
Dzieki. Dosyc slabe tlumaczenie ale zawsze cos. Jeszze przeczytam angielskie dla porownania. Ogolnie slaby chp=apter co??
Mi sie podobal. Ale wkurza mnie to, ze Konohamaru ciagle kopiuje Naruto. Nagle umie robic Kage Bunshin, i nie ma ani jednej wlasnej techiniki.
Naruto ma raptem jedna swaja technike. I dopiero co sie jej nauczyl.
Np. Lee to kopia Gai'a i nikt sie do niego nie przyczepil. :>
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-03-24 02:04:50)
Buu.. anime strasznie sie ciagnie a ja juz nie moge sie doczekac az zobacze Sasoriego ktory wyjdzie z tej swojej padnietej kukly.;)
W koncu wiemy jak nazywali sie rodzice Naruto i teoria ze Yondaime to jego ojciec, jest potwierdzona (chociaz ja wiedzialam o tym od poczatku ). A ten caly Pain? Moim zdaniem jest podobny do Naruto. Zastanawiam sie czy to nie jest jakis czlonek jego rodziny...
no nareszcie cios sie wyjaśniło
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
a mi sie wydaje ze zboczony pustelnik teraz zginie w walce z trzecim sharingamem no i o czym chcial gadac itachi z naruto ( tylko spytac sie dlaczego zalezy mu na naruto ??)