Nie jesteś zalogowany.
Czesc wam
Chcialbym sie zapytac kiedy beda napisy do ep23 ?
Bo wczoraj wyszedl i ja juz sciagnelem wczoraj w wersji japonskiej ;P
Dzisiaj wyszla wersja Kuro-Hana ( czyli wersja z ang. napisami )
Wiec mozna wiedziec kiedy beda polskie ?
Pozdrawiam i dziekuje za odp.
~frantic, a ku..a, za głupie pytania chcesz dostać po łbie?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Czesc wam
Chcialbym sie zapytac kiedy beda napisy do ep23 ?
Bo wczoraj wyszedl i ja juz sciagnelem wczoraj w wersji japonskiej ;P
Dzisiaj wyszla wersja Kuro-Hana ( czyli wersja z ang. napisami )
Wiec mozna wiedziec kiedy beda polskie ?
Pozdrawiam i dziekuje za odp.
Jak zrobisz to beda.
Ale trzeba przyznać, że odcinek od pierwszej minuty do ostatniej trzyma w napięciu...
Pytanie bylo do tych co tworza napisy do tego anime. Gdyz chcialbym wiedzeic kiedy mozna sie ich spodziewac.
A nie tego typu posty ktore sa zdebne.. ehh
Pytanie tak samo zbedne/glupie jak i zbedne posty... echh.
Już zacząłem tłumaczyć 23, szkoda, że AVISubDetector nawalił i timing ręcznie muszę robić'
Będą jutro/w piątek (zrobiłbym dzisiaj, ale mam kilka sprawdzianów jutro i "trochę" się trzeba pouczyć xD).
Ale trzeba przyznać, że odcinek od pierwszej minuty do ostatniej trzyma w napięciu...
Zabrakło w nim tylko ostatniego elementu (który był w mandze), ale mam nadzieję, że go nie pominęli i będzie w następnym odcinku.
Edit: Takie pytanie rzeczywiście jest nie na miejscu, napisy będą jak będą...
Edit 2:
kto robi napisy do wersji Kuro-hama
Szkoda słów na pisanie nowego posta... Przecież wystarczy wpisać "Death Note" w wyszukiwarkę na ansi i w opisach do ostatnich subów sprawdzić, że ja robię do kuro-hana (ep 1, 18-22). I zamierzam kontynuować tłumaczenie z tej grupy, bo Animanda nie potrafi normalnie na http wrzucić...
Ostatnio edytowany przez Nevar (2007-03-22 18:39:18)
całować po stopach, ze w ogóle bedą
猫が大好き!!!
Jejć. Dziewczyny całują po stopach. Aż taka perwersjaaa? Może ja nie te anime co trzeba tłumaczę
kto robi napisy do wersji Kuro-hama
23 odcinek zdecydowanie najlepszy do tej pory. Mam nadzieje, że nie będę głupi i nie skuszę się na zobaczenie wcześniej mangi ;] To cotygodniowe czekanie na kolejny odcinek to całkiem przyjemna sprawa
Proszę o link do torrenta ze wszystkimi odc. Death note. Z Góry dziękuję[baka]
Lol, poszukac sobie nie mozesz?
Proszę o link do torrenta ze wszystkimi odc. Death note. Z Góry dziękuję[baka]
A co to, caritas czy fundacja spełniamy marzenia? <sorry, nie mogłam się powstrzymać>
sansiro napisał:Proszę o link do torrenta ze wszystkimi odc. Death note. Z Góry dziękuję[baka]
A co to, caritas czy fundacja spełniamy marzenia? <sorry, nie mogłam się powstrzymać>
Grunt że poprosił , dostał i jest miło
Nie wiem czy już ktoś o tym wspominał, ale jest już znana przybliżona data polskiego wydania pierwszego tomu mangi - ma być wydany pod koniec maja.