Nie jesteś zalogowany.
no wlasnie:D wiec sie zdziwilam ze o 7 w pt:D:D:D ja bede pewnie juz w pt o 22 / ciekawe czy mnie rozpoznacie heheh/
Ciebie napewno rozpoznamy, pewnie większośc będzie Ciebie 'wypatrywać' ;-) Kurcze tez bym chcial u kogos sobie pospac w noc przed konwentem
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
my bedziemy spali w miejscu konwentu hehe, ale ja pewnie nie zmruze oka :D
aaa no chyba, że tak, i tak zazdroszcze, bo będziesz miala dłuzszy konwent, a reszta bedzie miala krótszy o godzine z soboty na niedziele
Ostatnio edytowany przez kensei_satori (2007-03-22 22:58:00)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
/me zjawi się w sobotę ok. 10:00
Aya: Myślałem nawet czy by nie dołączyć do was w piątek, ale raczej nie dam rady..
Ace no wlasnie, czemu? cwist mowil ze bedziesz..
a ja z kraka ;D tlyko ze wpiatek mam korki i jade do siostry ale jezeli dobrze pujdzie to krzychu tez przyjedzie w piatek i w sobote o 7-8 pojedizemy na konwent ofcorse ja bede taki Nie barzdo ;D z bolem kregoslupa ;D i do tego nie wyspany no no nice chyba bedizecie mnie musieli co chwile budzic na tym konwencie
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-23 00:03:23)
A jak się sprawa ma z copy room'em, robimy jakiś prywatny zlotik czy jest oficjalnie w planie konwentu?
Jutro konwent to jak z tym spotkaniem ludziów z ansi, zgadujemy sie w jakimś miejscu czy przez telefony sie dogadamy, jak tak to trzeba sie numerami komów wymienić żeby sie dogadać, nie wiem, jak sądzicie?;)
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
jak cos to znacie moj nr ;D i koszulke
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-23 22:56:41)
Jeju... wlasnie trwa konwent, a mnie tam nie ma Kolejny konwent mnie ominal... ehh... chyba sie zalamie...
Nie ma co rozpaczać ani się załamywać, tylko na przykład sobie w duchu obiecać, że następnym razem zrobi sie wszystko aby na nim być... Przygotować się na niego wcześniej, zorganizować... Żal na pewno pozostaje Mimo to mam nadzieje, że ludzie, którzy tam są, zdadzą nam obszerną relacje, mam nadzieje, że dobrze się bawią i uznają go za w pełni udany
Jeju... wlasnie trwa konwent, a mnie tam nie ma Kolejny konwent mnie ominal... ehh... chyba sie zalamie...
Ja też tak mam. Na początku nie wypaliło z Ecchiconem, teraz omija mnie Magni. Jak pomyślę, że ekipa pije i baluje, a ja siedzę przed kompem, to aż mnie nosi
"Skazany na zajebistość"
Ehh... przynajmniej mam zapewnione, ze pojade na nastepny konwent ^^ Ale to dopiero za pol roku...
T e n s h i napisał:Jeju... wlasnie trwa konwent, a mnie tam nie ma Kolejny konwent mnie ominal... ehh... chyba sie zalamie...
Ja też tak mam. Na początku nie wypaliło z Ecchiconem, teraz omija mnie Magni. Jak pomyślę, że ekipa pije i baluje, a ja siedzę przed kompem, to aż mnie nosi
Ja nie mogę chlać, więc jestem uziemiony - nie ma sensu nigdzie jechać
A co to będzie? Ja również obiecałem sobie, że następnego nie opuszczę
EDIT Piter, szczerze współczuję
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-03-24 23:04:45)
"Skazany na zajebistość"
Zjadacz napisał:T e n s h i napisał:Jeju... wlasnie trwa konwent, a mnie tam nie ma Kolejny konwent mnie ominal... ehh... chyba sie zalamie...
Ja nie mogę chlać, więc jestem uziemiony - nie ma sensu nigdzie jechać
Stary, ja na ostatnim konwencie w ogóle nie piłem xD Chociaż byłem tam jakieś 9 godzin tylko. No ale, alk zamienił miejsce z zielonym xD Jednak też Ci współczuję
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A co to będzie? Ja również obiecałem sobie, że następnego nie opuszczę
Hmm... no ja sie wybieram na Dojicon 7...
Ostatnio edytowany przez T e n s h i (2007-03-24 23:13:46)
Data bardzo si, ale Kraków jest daleko :/ Z drugiej strony będę już w Polsce, więc może będzie kasa. Tak więc na razie nie wiem czy będę
"Skazany na zajebistość"
Ja z pewnością w Polsce już będę, pytanie czy się wybiorę, to jeszcze nie wiem, chociaż pewnie przydałoby się w końcu, odpowiednio zgrać i na konwencie być Pytanie też czy warto