Nie jesteś zalogowany.
Tytul z aniDB "Team Zaraki`s Secret Story! The lucky men" - to jest zapychacz?
z tego co widziałem w zapowiedzi, to chyba trochę wydłużony będzie:) normalnie jest jakieś wspomnienie ale nie jest ono za długie, a tu chyba cały odc zajmie
I think so ahh szkoda że nie jest manga tak daleko jak w naruto bo teraz będą takie przerwy dwy tygodniowe albo zapychacze co 3 odcinek wspomnień
A wiadomo kiedy będzie 119 epek ?
Bo czekam i czekam a tu ani widu ani słychu
Na jednej stronce przeczytałem, że dopiero 29 marca będzie :/
Czy to prawda ???
Ostatnio edytowany przez Rammstein (2007-03-15 19:31:35)
21.03.07
na torrentach pokazało się cos takiego [DmxF​_RAW][BLEACH][SP​_M].​avi ma 700 mb .......co to jest movie ??
Całkowicie już zapomniałem o tym najnowszym filmie. Ktoś wie, czy wyszła już jakaś sensowna kopia?
Ja bym się jeszcze trochę wstrzymał ze ściągnięciem tego pliku.
Ostatnio edytowany przez yunik (2007-03-15 21:28:28)
Własnie co z filmem wiadomo coś na jego temat ??
~Arunis ja ściągam ten film z mininovy i zobaczymy co to będzie
Ale chyba będzie się to trochę ściągało bo leci jak krew z nosa :/
Seederzy mają gówniane łącza
ona jest z filmu... wydaje sie ze pozniej w anime sie pojawia moze to miłosc ichigo ? nie moge sie juz doczekac filmu
Powiem wam, że jestem takim typem co nie nawidzi wrecz w anime wspomnien itp. ale ostatni odcinek naprawde mi sie podobał (sam nie wiem czemu). Ale to był 1 z nielicznych odcinków o wspomnieniach ( mówie o wszystkich anime ) który mi się podobał.
nom bo Zaraki był to też dało uroku epkowi
Tutaj rzeczywiście muszę się zgodzić. Do tego był naprawdę nieźle wykonany pod względem rysunków (jakoś bardziej mi się spodobał pod tym względem od ostatnich odcinków)
no i całkiem niezły filler:) bo w mandze, to wspomnienie nie jest tak mocno rozwinięte, gdyż trwa jeden chapter a tu cały odc:P
W mandze jedynie byla przedstawiona rozmawa Renjiego z Ikkaku, zeby zostal kapitanem.
W mandze jedynie byla przedstawiona rozmawa Renjiego z Ikkaku, zeby zostal kapitanem.
Rozmowa z Zarakim też była.
no bo w bleachu fillery sa na wysokim poziomie nawet wyzszym niz zwykle naruto
ahh chciałbym już obejżeć tą kinóweczke czekanie mnie dobija