Nie jesteś zalogowany.
Bosh, jak ja nienawidze Jouninów!!! Wszyscy latają na Naruto-Sasuke-Sakura... ludzie zostawcie to trio :/ są też inne misje... grajcie INO XD
Bosh, jak ja nienawidze Jouninów!!! Wszyscy latają na Naruto-Sasuke-Sakura... ludzie zostawcie to trio :/ są też inne misje... grajcie INO XD
Sam tak gram... i gram już 7 walkę i ciągle z tym samym składem walczę
A mi się znowu kurna licznik wyzerował miałam 1/5 walk Choujim, a tu chwilowy brak prądu i kiedy weszłam od nowa było już 0/5 co jest noo!
Ostatnio edytowany przez Sayuri (2007-03-24 15:31:22)
A mi się znowu kurna licznik wyzerował miałam 1/5 walk Choujim, a tu chwilowy brak prądu i kiedy weszłam od nowa było już 0/5 co jest noo!
tO nie taka duża strata, co innego 4/5
ech... jakby coś to ktoś ma szczęście to może na mnie trafi - pare walk musze pograć Ino
Ostatnio edytowany przez Myphos (2007-03-24 16:01:14)
szok... wreszcie udalo mi sie odblokowac Sakona... trio Kankuro, Kiba i Neji ... dosc latwo wygrane 4 mecze pod rzad ale 5 walka to byl hardcore ! w pelni tego slowa znaczeniu ! mi zostal Kiba z 90 energii i rywalowi zostal Kiba z 90 energii ... lecz mialem ta przewage ze wczesniej na nim uzylem trucizny Kankuro i ataku Kiby ktory tez an rd zabiera Energie, natomiast rywal sie uzdrawial 5 HP na runde... dzieki temu zdobylem przewage i nie moglem popelnic zadnego bledu w trakcie walki, zawsze padal system skrapianie potem uleczenie samego siebie a nastepnie nietykalnosc na runde i wreszcie garouga... tak caly czas, rywal robil dokladnie to samo, dzieki czemu walka Kiba vs Kiba trwala jakies 25 min ! ostatecznie na koncu wyszla moja przewaga uzyskana dzieki Kankuro zanim zostal zabity i ostatecznie to ja wyprzedzilem rywala o krok i go pokonalem... spore nerwy ale jest zwyciestwo i cholerny Sakon odblokowany ... z soundow zostala juz tylko Tayuya no i oczywiscie Kimimaro ;]
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-03-24 16:41:20)
ja sie teraz mecze nad kakashim i spolka
odblokowałem kabuto, teraz próbuję shizune
Jak sie wam podoba zmiana jaka wprowadzili przy wybieraniu postaci ?? bo mnie sie nie podoba ;/
ktos by mi zrobił przysługę i zagrał postaciami Hinata-Ino-Chouji, by zaliczyła mi się misja bo szukam tych postaci juz ponad 2 dni i nie moge znaleźć
rydelek
Ladder Rank : 81002
Highest Ladder Rank Achieved: 80847
Rank : Chuunin
Wins: 17
Losses: 14
Streak: +5
pff mi sie szalenie dlugo wygrywa ten nowy panel postaci ;/ a co do tego czy mi sie podoba czy nie to mysle ze lekko na plus ale mimo wszystko to wygrywanie sie wleeecze... a moze to ma zw. z moim netem ? -_-"
w ogole to dziala ? wygralo mi tylko team 7 z teamu 8 brakuje kurenai a dalej nic nie mam poza rockiem lee ... i dalej nic sie nie dzieje
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-03-24 22:37:36)
mozna ?? heh smieszne mi sie nie chce wczytac nawet normalna walka zryli cos teraz caly czas mam ze nie moze sie polaczyc twoj przeciwnik i tak juz caly czas od kad ten nowy panel zrobili
ja mam podobnie tylko pogram troche i wkońcu w pewnym momencie mnie nie łączy i wyskakuje przegrałeś
wyjątkowo teraz wyskoczyło wygrałeś bez grania, ale już mnie powoli zaczyna to denerwować
i znwou przegrałem i co dziwne wygranej mi nie policzyło i mam -4
normalnie już mnie kurwi..[cenzura] bierze i odechciewa mi sie grać, też używam firefoxa
Ostatnio edytowany przez krecik502 (2007-03-25 00:17:35)
mi wszystko w Firefoxie działa należycie.. ale co prawda teraz jakoś więcej moich przeciwników nagle znika... ale z nowościami tak bywa, raczej to naprawią:P
To jak mozna juz normalnie rozgrywac prywatne pojedynki, to co rozgrywamy turniej?
Jak najbardziej Ja zgłaszam swoją kandydaturę
Mhm turniej ...jestem za
Ale nie wcześniej niż nie poznikają bugi
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-25 02:15:13)
Ja dopiero dzisiaj rozpocząłem przygodę z tą grom on-line nawet fajna ale zawsze jest na początku tak ze spotykasz
2 razy hokage wioski lisica, pajęczaka i gaja[kupa][baka][cholera]!!!
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2007-03-25 01:43:49)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
alez spartolili z tym nowym panelem, co chwila jakies bledy wyskakuja, pierw po zwyciestwie mialo mnie przeniesc do panelu postaci a;e o dziwo zaczelo sie odliczanie i wyskoczyl napis You Win patrze na misje i zaliczylo mi zwyciestwo mialem 2 z rzedu... 3 walke wygralem i przyszlo do czwartej a tam szok... pierw gdy miala byc moja runda to po sekundzie automatycznie sama sie zakonczyla i rywal mial kolejna ture... gdy znowu mialem ja ruszac to o dziwo nie mialem swoich postaci po lewej stronie i rywala postaci tez niewidzialem tak wiec nie moglem zastosowac zadnego ataku, musialem oddac ruch... gdy wreszcie przy nastepnym moim ruchu moglem normalnie zagrac tak patrze ze jedna postac juz wybita a druga stracila ponad polowe energii innymi slowy po patakach... irytujace co ?
teraz została mi temari mam 15 w sumie
7 taijutsu
5 bloodline
0 ninjitsu
3 genjutsu
i przeciwnika na ciosa....
tyle rund czekałem aż mi ninjitsu przyjdzie, że mnie rozwalił