Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
hehe Saigo san RULEZ hehe no nic czekam na więcej epów a tak przy okazji to z sumomo to niezła sexomaniaczka
dzięki Virus
Witam
Czy ktoś ma do udostępnienia odcinki od LuPerry lub Rawy w HDTV 1280x720.
Bo ja się do trackera LuPerry nie mogę dostać a kilku rawów nie mogę się doszukać.
jak coś to chętnie się umówię na wymianę całej serii jak wyjdzie.
Pomocy.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
LuPerry to przeciez sa czyste rawy z softsubem inside, wiec IMO to zadna roznica... ja ciagne w HD only... ;] kilka epkow jest na stronce ktora podalem wczesniej.
Mam pytania odnosnie odcinków 17,18,19,20. Otóż pojawiły sie juz odcinki 21 i 22 zsubbowane a z tego tutaj wynika ze wczesniejsze odcinki nie zostały zsubbowane. Czy to oznacza ze moga miec błąd na stronce, ale chyba nie, bo nawet probowalem szukac torrentów... i nic z tego... ?
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2007-03-25 22:58:25)
Gomene.. prosze nie linczować za tak śmiałe pytanie:
Gdzie znajde te anime w dobrej wersji avi lub lepiej przy której napisy z strony będą w pełni pasujące? Działa mi jedynie http i ftp.
świetny pomysł! popieram jak najbardziej!
teraz tylko traf na coś co i mi spasi :"D
Nawet puścili kilka odcinkow na Konwencie tego anime i powiem fajne chyba zaczne ciagnac serie bo jest bardzo zabawna
Na którym? Bo ja to zamierzam dać w sekondzie na 'baka next generation', ups wygadałem się
Na Magnificonie V puścili ale naprawde anime niezłe...można sie było pośmiać jak nigdy sciagne pare następnych odcinkow i zobaczymy jak bedzie dalej
Na MAgnificonie
Rzeczywiście dobre to jest (parę odcinków na Magnifi widziałem). Niedługo zacznę zasysać.
Strony Poprzednia 1 2