Nie jesteś zalogowany.
Tak tak Krzysiek wszyscy pamiętają twoja białą bluze...tylko jakos ja jej niezauważyłam ale mną sie nieprzejmuj
MOZE jedank ktoś moja bulze pamieta mam nadzieje a jak nie trudno...:)
Taa to ja słyszałam jak ktoś szedł i coś mowił o ansi...takich dwoch kolesi ciekawe kto to mogł być
To my zapewnie bo gadalismy o tym prawie non-stop :D Jak Mavet napisał my małe zgredki albo (okazjonalnie krasnale:P)[hehe]
~Mavet Pamietasz jak po skonczeniu roboty w lazience slyszales jakies odglosy? co to bylo ?
Ostatnio edytowany przez krzysiek_bs (2007-03-25 22:46:27)
A mnie nie ma w sierpniu wiec kuupa ta nasza slynna Batman-kankuro wymiatała, normlanie byłam w stanie kupić od niej tą mangę jak tam usidała na tej scenie zwlaszcza ze siedzialam zaraz w pierwszym rzedzie haha ale niestety to była ostatnia scena jaka widziałam bo po openingu Naruto musiałam sie zbierac na tramwaj powrotny do domku a potem na pociag dobra ludzie ja idem nyny bo jutro do szkoły
mam nadzieje że jak jutro rano wejde na kompa to zobacze zdjątka z magnificonu było by miło a wiec Oyasumi wszytskim tu zgromadzonym
hahaha krzysiek wiesz jakis glos uslyszlaem jak zrobilem siusiu jakis kaczor donald ze cos tam z wysikaniem
;p xD patrze wychodze a nikogo nie ma everlyn to jakos sie nam uda jezcze na jakis konwent
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-25 22:48:52)
Czytajac wasze opinie smiem mniemac ze konwenty to naprawde ciekawa sprawa. Juz od jakiegos czasu wybieram sie na jakis do Krakowa i jak na razie nic z tego nie wychodzi(zwlaszcza ze nie mam daleko);) Nie chce mi sie jechac samemu - musialbym przyczepic sie do kogos na miejscu, a z tym bywa roznie. Nawet ostatnio udalo mi sie namowic znajomego, tyle ze na magni nie chcial pojechac. Moze na DOJIcon sie uda.
Swoja droga fajnie by sie bylo wybrac na piwko z ludzmi z ansi. Jeszcze nigdy nie widzialem fana anime/otaku/fansubbera w realu. Ciekawe jak to jestXD
Jeszcze nigdy nie widzialem fana anime/otaku/fansubbera w realu. Ciekawe jak to jestXD
Stary, powiem Ci jedno, po wejściu na Ecchi i chwili tam przebywania (także po traumie spotkania jakiejś małolaty przebranej z kotkę, która się do wszystkich łasiła ) rzuciłem do Wana hasło: "Stary, czuję się jak na jakimś freak show" (no offence to anyone):P
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
a ja bylam tak zakrecona ze nikogo nie moglam wyczic, jedynie to co ~Mavet wyczil mnie :D
~Quithe: a ciebie to w ogole nie widzialam
~Quithe: a ciebie to w ogole nie widzialam
Jeżeli masz na myśli Magni, to nie mogłaś xD Nie było mnie xD
A jeżeli mnie nie widziałaś na Ecchi, to znaczy, że nie kupiłaś plakatu od Wana i ode mnie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
ayu ja wiem dlaczego ;p Figurki DLATEGO nie moglas ;p jedyne do czego jeszcze mozna sie doczepic to oczywiscie Ceny na konwencie ;p juz w sklepikach taniej ;D ale niektore rzeczy byly tanie ;O na doji musze se wziac Duzzooooo kasy
WiluS jeszcze rok i bede mogl do Ciebie podjezdzac bo wtedy nikt mi nie zabroni a co do picia piwa jA jestem nie pijacy ;D Wole Pepsi/Cole
konwent spoko, organizacja dała radę za to duzy plus. Duzy plus za otoczenie (Carefour, kfc, cinema city). Troszke wiecej paneli mogli dac jak dla mnie Ludzi z Ansi widzialem nawet kilku Aya to nawet lezala kilka karimatek dalej Minusik za zbyt duzą ilosc małolatkuf poprzebieranych za blicza i za naruto xDDD
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
~Mavet & ~krzysiek_bs: jakie figurki:D:D chodzi wam o te duze 'lalki' :D oj tam pstrykalam foty tylko przez jakies 3h tam, pozniej juz bylam dostepna, :D
~kensei_satori: a ja ciebie nie widzialam
oj ja na cosplayu prawie usypialam, ledwo wytrzymalam te 2h:P, jedynie moich znajomych scenki mi sie podobaly:D:D Yattaman i z Aniolem hehe:D
widzialas ale nie poznałaś hah xD w sumie to lezałem przy samych drzwiach i sluchalem sobie muzyczki w nocy
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
szkoda. Ty lezales blisko mnie? kurde to pewnie zlewales z naszych gadek:D:D:D Ja ogolnie na tym konie bylam rozkojarzona i spalam jakies 2h z pt na sob, wiec w sobote troche przysypialam:D:D
Ostatnio edytowany przez aya20 (2007-03-26 11:58:12)
Dobra, dobra. Wy tu bla bla bla a gdzie jakies fotki?
doszukałem się już pierwszych przecieków, komentować
http://img440.imageshack.us/my.php?imag … nt1ww5.jpg
http://img338.imageshack.us/img338/7877/kon33dv5.jpg
http://img231.imageshack.us/img231/4462/koncernxu2.jpg
http://img235.imageshack.us/my.php?imag … xxxrt6.jpg
Ostatnio edytowany przez kingston (2007-03-26 13:18:48)
Też byłem na magni, tyle ze pod nowym nickiem (KiRA - może ktoś kojarzy, spodnie moro i czarna bluza). Na hentai night (przedstawienie) bylem przebrany za tentakle, wiec sie na bank rzucalem w oczy)Odjazd był... jak na każdym Conie (choc to moj drugi) xD. Co do spania - tragedia... szczegolnie na podlodze - a i tak spalem z 3h tylko, moze z 4. Troche sie poflirtowało itd. ogolnie git... a i tak glownie siedzialem na stoiskach. Ciekawe też była "konstrukcja kutasa za pomocą banana i czekolady" - rotfl jednym slowem xD.
(...)i z Aniolem hehe:D
Serio? Myslelem ze zawalilem sprawe jako Tentakle Kira Angel xD, ale widac ze sie podobalo... cholernie goraco bylo w tym ciuchu... Szczegolnie jak mnie wzieli to grania w tę arkadówke, gdzie sie wyrosnietym kutasem latało... kiepsko poszlo, bo sie ruszyc nie dalo, zeby nie zniszczyc przebrania xD).
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-03-26 14:36:44)
Yofth!.
Kon OK. Ogranizer OK. ogólnie OK. Jak se uda to se moze na psysly rok tyz udom...
A tak na poważnie to uznanie dla organizacji..wg mnie była Dobra.
Wiadomo można by się na siłę do paru szczegółów przyczepić, ale poza tym uważam że konwent na poziomie, i oby tak dalej..
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
z Aniolem chodzilo mi o scenke z postaciami z Helsinga i MKR :D
dla mnie konwent byl super, tylko niestety stracilam przez niego glos:P i mam zapalenie krtani :D od tego darcia hehehe
Ostatnio edytowany przez aya20 (2007-03-26 16:22:08)
to prez ta FIGURKE !!! KRZYCHU SPALIMY JA! to przez ta figurke czekalismy 3 h zeby zagadac ARGH!
Mavet -NO chyba tak na to wygląda A własnie widziałem jak ktoś ci Aya robil te zdjatko. Wtedy chyba wchodzilem lub gdzies sie tam krecilem zeby cos se kupic
hehehehehe no co :D:D zreszta to nie figurka tylko dollfie hehe :D
Aleś szczegołowa tak wiadomo o co chodzi
Ostatnio edytowany przez krzysiek_bs (2007-03-26 16:56:30)