Nie jesteś zalogowany.
hehehehehe no co :D:D zreszta to nie figurka tylko dollfie hehe :D
No coz ;d jak spotkamy sie na jakims konwencie i zobacze ze bedizesz dluzej niz 3 h bawic sie figurkami ;D to wejde wejsciem Smoka w figure <joke> swoja droga mam pare zdjatek z Cosplayu , Film ja kbylo na konwencie ale to na komie slaba jakosc i nie wiem jak przezucic na kompa ;D bo mam problemy z tym
Chyba masz problem z kabelkiem jak mi sie dobrze wydaje no moze z opragramowaniem bo plytka ci wyparowala xD a moze cos jeszcze... i mi nie powiedziales?
EDIT: No i przypominam jak ktos ma foty z kon. to wrzucac !!!:D
Ostatnio edytowany przez krzysiek_bs (2007-03-26 17:24:13)
[cytuj]Film ja kbylo na konwencie ale to na komie slaba jakosc i nie wiem jak przezucic na kompa ;D bo mam problemy z tym[/quote]
To powiedz dokłądniej z czym. Może uda nam się pomóc
Ja filmik mam tylko z Iaido (nie całego i telefonem, z dość kiepską kamerką [SE K700i]), potem mi się bateria zaczęła słaba robić i nic nie kręciłem. A padła idealnie, jak tylko przyjechałem do domu
No no zdjątka całkiem całkiem dla mnie to możecie wrzucać tutaj wszytsko co zostało przez was nagrane nawet z telefonu idzie coś zobaczyć a powspominać miło
Aya20: No patrz nawet po zdjęciu wywnioskowałam, że cie niewidziałam a tez sporo czasu tkwiłam przy dolffie No coz to sie nazywa szczęście
serio? stalas przy dolfach i mnie nie widzialas:P:P no to niezle:D:D moze akurat poszlam sie napic herbaty:)
Hahaha zdolne co nie a tu sie jeszcze okaze, że sie o ciebie obiłam i cie niezauważyłam
PS: Ludziska wstawiać zdjątka wstawiać a nie obijać się ;)
No dzieki ale w sumie wszytsko możliwe w sumie to moj pierwszy konwent a najlepiej bylo jak moja kumpelka była tak wszytskiego ciekawa, że co chwile sie mnie tylko wypytywała kto jest za kogo przebrany , wiec miałam troche roboty z tłumaczeniem haha
Noo, łatwo było kogoś minąć i nie zauważyć że to akurat znajoma osoba, ja szukalem maveta (bo wiedziałem jaka bedzie mial koszulke) pare razy mijałem go śpiącego w szafie xD a nie zczaiłem akurat że to on
Na następny konwent trzeba sie ludziska lepiej dogadać [hehe]powymieniać numerami i będzie łatwiej sie odnaleźć
Ja tez leżałem /siedziałem ale na przeciw Maveta tylko nie mogłem zasnać to poszedłem obok na seans i na tych zajefajnych mieciutkich skrzypiacych krzesałkach poszlem lulu (no coz zrobilo tak 50%ludu tam siedzacych no raczej spiacych leżacych:P)
Hehe, to jak bym byl bardziej spostrzegawczy spotkalbym dwóch ludzi z ansi[cholera], no ale cóż, oby następnym razem lepiej wyszło
Ja też "spałem" na super wygodnych krzesełkach, jak tylko sobie o tym przypominam robi mi sie zimno
Ostatnio edytowany przez Avatar90 (2007-03-26 21:12:11)
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
TO moze odrazu zacznijmy sie wymieniac;) bedzie latwiej na przyszlość co wy na to?
Jak ktos chce moj nr to na gg zapraszam
EDIT: (A i tak pewnie nikt nie chce a moze sie jednak myle[kombinuje]?) czas pokaże:P
Noo, łatwo było kogoś minąć i nie zauważyć że to akurat znajoma osoba, ja szukalem maveta (bo wiedziałem jaka bedzie mial koszulke) pare razy mijałem go śpiącego w szafie xD a nie zczaiłem akurat że to on
Ja tez leżałem /siedziałem ale na przeciw Maveta tylko nie mogłem zasnać to poszedłem obok na seans i na tych zajefajnych mieciutkich skrzypiacych krzesałkach poszlem lulu (no coz zrobilo tak 50%ludu tam siedzacych no raczej spiacych leżacych:P)
Ja też "spałem" na super wygodnych krzesełkach, jak tylko sobie o tym przypominam robi mi sie zimno
TAA zimno to malo powiedziane istna lodówa:-Djak sie obudzilem zaczelo mnie niezle trzepac z zimna az poszlem po kurtke
Ostatnio edytowany przez krzysiek_bs (2007-03-26 21:29:13)
z Aniolem chodzilo mi o scenke z postaciami z Helsinga i MKR :D
O! o! 0!
Ktoś nas uchwycił
no i trzeba wspomniec ze jeden helper sie zemnie smial jak spalem (krzysiek mi mowil) i nie mogl przestac
Ałała... na tych krzesłach na mainie o mało co sie nie zabiłem podczas cosplayu #_#. Skoro na wiosne było zimno jak na Syberii to nie wyobrazam sobie takiego survivalu w zime oO, gdzie snieg i temperatury minusowe non toper.
z Aniolem chodzilo mi o scenke z postaciami z Helsinga i MKR:D:D
Aaa... sokka, sokka, coś mnie ominelo nadwyrazniej... ja bylem przebrany za tego anioła (#13 xD) na Hentai night. Tak czy siak zostałem ostro wytargany za te macki .
Wklazdym razie zapraszam na audycje ;D poswiecona Magnificonu ;D to byla Krypto Reklama !
strone znacie Harem TEam bede gadac na temat konwentu etc ;D moje spostrzezeniA!
Mavet wytrzymałem 3 minuty twej paplaniny...Myślałeś o zaszyciu ust...chyba ze coś brałeś wtedy zrozumie to coś
aczkolwiek niestety jestem zmuszony do gadania ;D bo kazdy chce wiedziec co o konwencie bylo etc ;D musze ze szczegolami
jak cos
to jestesmy tutaj http://anime.com.pl/gallery,view,12889.html?tags=show
jak nie widzicie podswietlcie jestem kolo tego z biala bluza czyt Krzychu_{BS
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-26 22:53:07)
PODAJE minaturke do tego obrazka co dał Mavet xD
[URL=http://img260.imageshack.us/my.php?image=dsc05206eg1.jpg][/URL]
nie wyrazne zdjecia ale nas widac "ja" w bialej bluzie tam na srodku[hehe] a z lewej "Mavet" w czarnym podkoszulku
~Mavet -NOM:D widac nas bo wyrozniam sie swa biala bluzą hehe
Ostatnio edytowany przez krzysiek_bs (2007-03-26 23:09:39)
i Z Obrazkiem ktory byl bardzoooo charakterystyczny co zem mowil nie krzychu ?
Coś, to na acepie są już zdjęcia.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"