Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Które figurki masz na myśli? Bo z tego co widze to o tych samych mówisz wpierw, że shit a później, że konkret eleganckie. Różnica to tylko zdjęcie, no i może troche pomalowanie:) Ale zawsze se można na nowo pomalować ryjki jak nie pasuje:) Najchętniej to zapraszam do osobistego obejrzenia figurek:) Lecz pewnie za wiele zainteresowanych z trójmiasta się tu nie znajdzie. Ale typowe Polskie narzekanie - by chciał niewiadomo co za niewiadomo jak niską cene. Ja się będe dalej upierał, żę figurki są śliczne bo mam je przed sobą. I tak samo aya20, która posiada ten set też to potwierdziła bo je widzi na własne oczy.
przyjzalem sie drugiej focie (zbiorowej) i hmm te z alegro IMO to chinskie podrobki
Jeśli ktoś się nie orientuje to figurki często są sprzedawane w formie elementów które się składa do kupy a potem maluje, tak samo jak te były pierwotnie chyba. Zresztą kto je tam wie, ja je wiem, że dostałem pomalowane itp itd. I nie są to chińskie podróbki. Heh trzeba lepsze foty zrobić. Bo niektórzy nie rozumieją, iż zdjęcie na pudełku oczywiście, że będzie maksymalnie wypięknione.
Sorry za 2 posty pod rząd.
Ostatnio edytowany przez Romanek (2007-03-26 14:51:48)
Ktoś tutaj nie widzi różnicy między figurkami a modelami. Składanymi samemu lub garage kit'ami. Malowanymi ręcznie czy fabrycznie
Sorki że tak pytam w tym dziale, może i głupie pytanie ale wie ktoś może gdzie można dostać figurki z Xenosagi? ( Polska ) Głównie to szukam figurki Kos-mos.
A co do tutaj sprzedawanych figurek to uważam że figurki są naprawdę ładne i w przystępnej cenie. Kolega ~Strusic ma rację, i zgodzę się że jeżeli wam coś nie odpowiada to wcale nie
musicie ich kupywać. A tak ogółem to ja sam jestem zainteresowany kupnem takiej figurki
A tak ogółem to ja sam jestem zainteresowany kupnem takiej figurki
Heh, nno ja też Interesuje mnie Tohsaka Rin ale bardzo rzadko kupuję coś na allegra. Jakbyś miał sprzedawać coś takiego na konwencie jakimś daj znać Zwykle co konwent kupuję coś w tym stylu. Ostatnio - podkładkę pod mysz "love hina"
Interesuje mnie Tohsaka Rin ale bardzo rzadko kupuję coś na allegra. Jakbyś miał sprzedawać coś takiego na konwencie jakimś daj znać Zwykle co konwent kupuję coś w tym stylu. Ostatnio - podkładkę pod mysz "love hina"
Narazie tylko Allegro. Takie początki... wieczorem będą nowe zdjęcia i postaram się wam pokazać jak różnie mogą wyglądać te same figurki na różnych zdjęciach. Mam nadzieję, że mi się to uda:P A jak mi się nie uda to i tak wam nie przyznam racji, iż są brzydkie:> Odwiedze wpierw okologa czy tam okuliste i jak mi powie, że coś z moimi oczami nie tak, to wtedy będe mógł przeprosić i powiedzieć, że są brzydkie i tandetne:P
Nie rób zdjęć przy "sztucznym" świetle żarówek. Lepiej zrób je w dzień, ładniej wyjdą
No te były robione w białym świetle świetlówki;/ Teraz wezme je na dwór i zrobie na stole do ping ponga:) bo wybieram się właśnie troche pomachać rakietką:)
s0n1c napisał:Które figurki masz na myśli? Bo z tego co widze to o tych samych mówisz wpierw, że shit a później, że konkret eleganckie. Różnica to tylko zdjęcie, no i może troche pomalowanie Ale zawsze se można na nowo pomalować ryjki jak nie pasuje:)(...)
Jak te same to chocby dalczego podstawka inna? Moze chodzi o geomoetrie. to tak to samo. I wlasnie mi chodzi o pomalowanie, szczegolnie twarze. Na powyzszej fotce maja o wiele bardziej szczegolowo wykonane. I jeszcze pytanie o reczne malowanie, chodzi o cos ala kinder niespodzianki czy jak figurki warhamera?
Co do mojego nazekania, jak zwalasz wine na zdjecia to nie dawaj takich, bo potencjalni kupcy moga zareagowac identycznie. Najlepsze zdjecia przedmiotow wychodza w namiocie bezcieniowym.
powiem tak, ja sprowadzalam swoje sety z japoni, i maja identyczne ja te na tym foto
http://img133.imageshack.us/img133/1562/fateallak9.jpg
wiem ze hong kong zrobil podroby tych figurek, ktore sa gorzej wykonane i nie wykonczone tak ladnie jak orginaly
Romanek możesz załatwic takie przyjemności?? Bo ja poszukuję naszyjnika Squall'a:)??
Nie powiem, tez mam na to chrapkę
Nice staff
Dla fanów serii ze studia TYPE-MOON, która nie powiem urzekła mnie i zauroczyła, takie coś to miły dodatek na półkę ;)Według mnie figurki całkiem przyjemne w odbiorze. Wydają się być tymi samymi, co są na allegro jak i pokazane tutaj. Co prawda jakość zdjęć jak widać ma znaczenie. I lepiej jak robić, to porządne foty, by nie było nieporozumień, w takim stylu. Jasna sprawa, że ogólnie różnica w wykonaniu (co się rzuca w oczy po cenie) są. Niestety allegro to nie idealny serwis do zakupów, gdzie można się nadziać na oszustów,więc bezpieczniej nabyć takie rzeczy innymi drogami dystrybucji ;]
Co prawda z figurek jak to mówicie w secie brakuje mi paru postaci, gdzie u diabła jest Berserker,Lancer,Assassin,Caster i reszta ;] Ja rozumiem, że to przemysł i komercja i w pierwszym rzucie na taśmę muszą być figurki z przedstawicielek płci pięknej ;P Jak robić to wszystkich,a nie wybiórczo. ;] (Coś mi świta, że będą w drugiej edycji,serii).
Osobiście, jak znajdą się fundusze, zapewne sobie sprawię, póki co są inne wydatki ;]
[do usunięcia]
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-03-26 16:44:46)
Dodałem nowe fotki do posta rozpoczynającego temat, robione w świetle dziennym bez lampy błyskowej.
i tutaj też, żeby można było łatwiej znaleźć:
[URL=http://img338.imageshack.us/my.php?image=p1030410kr7.jpg][/URL] [URL=http://img109.imageshack.us/my.php?image=p1030411ua2.jpg][/URL] [URL=http://img109.imageshack.us/my.php?image=p1030414ja7.jpg][/URL] [URL=http://img128.imageshack.us/my.php?image=p1030416eq3.jpg][/URL] [URL=http://img109.imageshack.us/my.php?image=p1030417ls0.jpg][/URL]
Ostatnio edytowany przez Romanek (2007-03-27 04:21:11)
Foto pierwsza klasa. Teraz jak już widać szczegóły to można się zastanawiać nad kupnem.
Jak się zapewne domyślam wiesz, która postać mnie interesuje
Mnie najbardziej interesuja archer i Rin Ale poczekam jeszcze sobie A fotki naprawdę ładne i przedstawiają wszystko dokładnie :]
a ja mam tylko pytanie, figurki sa z pudelkami?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna